.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Проблемче

Guest

Проблемче

Приятелката ми има брада и ме е срам да й кажа.Как да я накарам да се обрасне без да й казвам защото ще се ядоса

Guest
    Намекни й, базикни я ама леко, колкото да се усети. По- добре й кажи ти, отколкото някой друг Ама да не й кажеш директно да си я махне

Мега фен Аватара на sasha_90
    А това проблем ли е?Остави я,ако иска сама ще я махне.

Явно има хормонални проблеми!
    Ако е много зле избери възможно най-деликатния начин да и го кажеш!
    Light The Universe

Град
    Пловдив
    Сигурен ли си,че "тя" е от женски пол.Проверил ли си?

Отиди при най-добрата й приятелка и я помоли да поговори с нея по този въпрос. Бъди самата деликатност.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

и аз имам подобен проблем ама то е защото във втори клас се минах с бръзнарско ножче над горната устна ии сега имам малко по-тъмни косъмчено, но смесвам ПЕРХИДРОЛ, АМОНЯК и КРЕМ КАРО и нищо не се личи... ако си мислиш, че тя не знае за тези косъмчета, жестоко се лъжеш и много се притеснява от тях... казвам ти как и да и го кажеш ще я нараниш.. тя знае за тях, но е гадно когато друг ти го каже.. все едно ти си знаеш че примерно си пълен, но когато друг ти го намекне те наранява, ако ме разбираш.. ако са такъв проблем за теб все пак поговорете и пробвайте това с перхидрола (всичките тея неща ги продават в аптеката) да си сложи за около половин мин и после да измие обилно с вода и да намаже мястрото с крем, да не задържа по повече защото гори кожата

spored men tq trqbva sama da preceni.100% tq zn.kazvam ti go kato momi4e za6toto nqma jena koqto da ne poznava tqloto si.priqtelkata ti qvno taka si se haresva no ako ti si q obi4a6 za teb nqma da e problem.problema si e nein.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    tq ako ne se useti..ti li 6te i kazva6?!moje bi tq se haresva...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Отиди при най-добрата й приятелка и я помоли да поговори с нея по този въпрос. Бъди самата деликатност.
    и аз си мисля че така е по-добре
    So free

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    ....a moje bi tq ne se vijda????

Кажи й го директко...Тя ако е момиче с принципи,ще те разбере и веднага ще послуша...
    нямам повод да сънувам....

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    ....a moje bi tq ne se vijda????
    или няма огледала в тях или е кьорава .. незнам каква е тая девойка с БРАДА може да са няколко косъмчета да ги махне с пенсета ама пък цяла БРАДА си ебалу франко магаритуууу
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Spored men tq mnogo dobre znae za peroblema si no prosto oshte ne e otkrila reshenie. S vremeto shte i stava vse po-kofti zaradi tova i shte izmisli neshto za da se spravi s ukosmqvaneto, no pri vsichki sluchai ne te savetvam da i kazvash direktno (kolkoto i da si diskreten) zashtoto shte se pochuvstva mnogokofti i moje posle da ti bieshuta zashtoto q e sram da te pogledne v ochite.
    Ayudame olvidarte si te vas!

E dobre ako q obichash nqkvi si 10 kosyma problem li sa i az imam neshto kato mustaci ama lichat samo ako se zagledash i ti kazvam tq opredeleno znae za tva
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Ти пък чак брада Няколко косъмчета да,ама брада...
    Мисля,че ако я обичаш или поне държиш на нея това няма да ти пречи,а и плюс това тя със сигурност знае,че има "брада" и щом не я е махнала до сега сигурно не е толкова зле..надявам се

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си