- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странна смес?
Преди седмица с приятелят ми за първи път правихме секс, той беше с презарватив и по негово мнение твърдо не се е бил скъсал. Но! когато свършихме на чаршава имаше голямо мокро петно и на него много тъмно жилта (точни светло кафява) ..течност? май думата не е точно течност, защото беше адски гъста, с една идея по-малко от масло примерно . . .или нещо подобно, разбирате ме.
какво може да е това? Съмнявам се да е сперма, но въпреки това искам да попитам защото ми е някак притеснено.
Кафяво ли?Мисля че е разстройство![]()
![]()
![]()
I az si go pomislih...Първоначално написано от SeX_MaNiaKa
Някоя ципа от влагалището ти. Да си имала скоро менструация или да ти предстои такава близките дни?
ако ти го е пъхал в ануса ,е много възможно да е кафява смес от твоите ....![]()
Голяма работа...
Голям размер на картинката! /machoka/
no moje ako do skoro si bila v menstruaciq,tova da sa bili ostataci,koito ne sa iztekli v pove4eto slu4ai te otgovarqt na opisanieto koeto dava6i az gio mislqПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no moje ako skoro si bila v menstruaciq tova da sa bili ostataci,koito ne sa iztekli,v pove4eto slu4ai te otgovarqt na opisanieto,koeto dava6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Предстой ми да, но чак след седмица, ако не и малко повече. Аи как би могло да е ципа? беше кремообразно.
Влагалищно течение? Имаш ли такова по бельото?
Така . . .не, не ми го е пъхал в анала. не, не и било скоро след цикъл и не, не е било скоро преди цикал - беше посредата някъде. и престанете с това разстройство - не, не е. притеснена съм за това моля ви махнете подигравките.
страх ме е да не е сперма и да не съм бременна.
да, имам течение, но изобщо не е толкова тъмно нито толкова гъсто. объркана съм.
em ne e sperma ne moje da si bremenna moje nqkoi da se e izpusnal ot strah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
добре как да ви обясня че не беше лайно, поне това мога да разпозная. мн остроумно. и казах че е тъмно жълто а не кафяво, я се осъзнайте.
mi smesica mejdu rastroistvo i piknq shtom ne e ot tebe e ot priqtelq ti kaji mu 4e ima lekarstva protiv diqriq da ne se pritesqva nema sramno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре де аз не казах че се е наакал казах че се е изпусняал демек може да се е напишкал![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
mi v takav slu4ai moje ti e bqloto te4enieПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oh nz predpolagam
xaxAXa abe ti dobre li si nqma na4in si bremena ot akO ili tam kvot idee ama sam absolutno sigoren 4e ne e spermaxAxaXAxa s4uPih se oT smqh dokato 4etah taq tema nema takova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SeX_MaNiaKa
HAHAHAHAH...TI ME RAZBI!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Кръв, миличка? (Примесена с разни други естествени влагалищни течности...)Първоначално написано от Анонимко
(Не е сперма. Дишай.)
Kryv li... i da e jylta?! Dori da e primesena s vlagalishtni technosti ne mislq che moje da pridobie jylt cvqt...
може понякога цикъла на моми4етата е кафеникав
Кръвната плазма е жълта и ако е било много леко кръвотечението, е възможно да има такъв нюанс - така като си разбих устната веднъж и сменях салфетките на раничката, докато остана точно жълто петно. И аз съм на мнение, че е течение, примесено с кръв вследствие на дефлорацията.Първоначално написано от Nadelina
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
iibasi horata tukmo qm 6okolad i 4eta taq gadost...poznaite kvo stana s 6okolada![]()
I azПървоначално написано от Nadelina
spored mene pi4a prosto ne e ucelil vqrnata dupka![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ХАХАХА и мен ме скъсахте от смях с вашите коментари![]()
![]()
Иначе съм съгласна с мнението на Barbie![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...