.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 110
    iv4oooooooo
    Guest

Момчета, харесвате ли пълнички момичета?

mnogo mi e interesno kvo e va6eto mnenie za tqh!vie bihte li tragnali s debelo momi4e

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ако има талия да.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Лапландия
    iv4oooooooo... к'во разбираш под ,,дебела" ????

Re: Момчета, харесвате ли пълнички момичета?

Цитирай Първоначално написано от iv4oooooooo
    mnogo mi e interesno kvo e va6eto mnenie za tqh!vie bihte li tragnali s debelo momi4e

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Дебел или едър?
    Клик ми (:

Не!
    Даже са ми противни дебелите момичета и нехигичнични са..
    Пълните стават, ама не и да ходя с тях..

Като гледам звуча адски сурово.
    Държа да кажа, че за мен е по-важен умствения багаж определено! И на второ място поставям външния вид... ама се пак.. нз дали бих се кефил на секса...(тук вече има значение първия коментар)..

А бе с дебела - твърдо не! Само прителство..
    С леко пълна по-може ама бих се замислил...

А бе отслабни
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

iv4oooooooo
    Guest
    emi pod debela imam predvid debela!6oto tuk edin friend se e hvanal s edno debeli4ko momi4e i si4ki mu se 4udqt.........ama tq e mnou pekana de....az nz dali bih tragnal s takava........moje bi ako mi dopadne.....

Град
    Пловдив
    Супер е.Има си от всичко по .........много .Има за кво да се хванеш аз лично нямам против как изглежда момичето стига да ми допадне като характер .......е признавам че все пак малко значение ще има и външността но не теглото и.

Град
    София
    Еми аз съм момиче ,но приятелките ми са по-едри отзад пък си имат супер гаджета.Не е кой знае какво

iv4ooooooo
    Guest
    i te si imat predimstva!nqkoi sa mnou 4arovni!v biv6iq mi klas ima6e 1-2 debeli4ki.......i sam 4uval mn da im se podigravat!tva e malko kofti de.......az ne bih go napravil.......no ne mislq,4e vsi4ki takiva momi4eta sa nehigieni4no!moq friend ne e na tva mnenie1kazva,4e kat pravi sex s neq mu e mn gotino!

Е пълничките не са ли хора,не са ли човешки същества?
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Оправдания..

Като искате да плюскате и да мързелувате така щее.. ще си свирите втората цигулка.
    Правят изключения само "хронично" пълните, дето е почти не възможно да отслабнат..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Един приятел е ценител на женското тяло и има татуси даже с голи мацки, а жена му е дебеличка...всеки си има вкус.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Оправдания..

Като искате да плюскате и да мързелувате така щее.. ще си свирите втората цигулка.
    Правят изключения само "хронично" пълните, дето е почти не възможно да отслабнат..
    Това какво общо имаше с моя въпрос?
    И само не ми е ясно как реши и що си мислиш,че като едно момиче е пълно ще свири втора цигулка?
    A qui

Град
    Пловдив
    Оправдания..

Усещам че ти много бой ще ядеш в живота

какво точно не ви харесва в пълните бе.. на тях нищо им няма
    1-во много по-свесни са от обикновените моми4ета дето са свикнали на внимание и си менкат гаджетата като носни салфетки
    2-ро може да сте сигурни, че не са с лоша хигиена и дори да са били, когато видят, че дадено момче им обръща внимание, ще се стараят 9382473204723 пъти повече от едно обикновено момиче за да запазят връзката си
    3-то няма шанс да ви изневерят
    4-то ще ви обичат безкрайно
    5-то умствения багаж е много повече от този на една барби с къса поличка и очила колкото половината лице
    Така, че не виждам какъв ве е проблема с по-пълните момичета

ноуп
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

iv4ooooooo
    Guest
    abe i az ne sam saglasen za vtorata cigulka!malko e grubi4ko egati!az po princip sam hodil s momi4eta,koito se imat za paris hilton i 4estno kazano ne mi e bilo mn got s tqh!malko sa glupovati,samo se hvalqt s tva i onova i 4esto izneverqvat.....

Аз немога да разбера какво общо имат килограмите...всичко е въпрос на вкус.
    А пък и за всеки влак си има пътници.
    Всеки си има недостатъци няма идеален човек...кой е с повече килограми,кой с по-малко акъл,кой със крив зъб и прочие и прочие...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от iv4ooooooo
    az po princip sam hodil s momi4eta,koito se imat za paris hilton i 4estno kazano ne mi e bilo mn got s tqh!malko sa glupovati,samo se hvalqt s tva i onova i 4esto izneverqvat.....
    Затова съм напълно съгласен.
    Аз лично харесвам нормални. Смисъл нито пълни нито някфо кльощи със самочувствия.

Иначе не съм казал, че не са точни и т.н. Даже са по-свестни от въпросните клющи в буквалния смисъл.

@Conrad, аз бой няма да ям, няма и за какво.
    Тук има 1 вярна приказка: Разни хора - разни идеали. Всеки си изказва предпочитанията

Не ме разбирайте погрешно - уважавам всякакъв тип момичета независимо размерите им. Просто относно да ходя с някоя предпочитам.. каквото казах горе.

Иначе, не виждам нищо лошо колкото и да е пълно или дебело 1 момиче да почне да малко от малко да си пооправи външния вид. Знам, че е трудно ама после ефекта ще е хубав и физически и психически*
    *Щото ако нямаше този проблем.. сега нямаше да я има тая тема

Аз немога да разбера какво общо имат килограмите...всичко е въпрос на вкус.
    А пък и за всеки влак си има пътници.
    Всеки си има недостатъци няма идеален човек...кой е с повече килограми,кой с по-малко акъл,кой със крив зъб и прочие и прочие...
    Е да де. Това за влака и аз го употребявам и си е така.
    Но не искаш ли все пак да отидеш на съседната спирка с повечето влакове. Пък и ще се чувстваш по-добре и по-удобно в кожата си

Guest
    Божеее! Тука в тая тема няам думи! "секси" мадамите тук се държат като прости селянки а и този преди мен ..... простооо... silly!
    Бати повърхностните хора!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Супер е.Има си от всичко по .........много .Има за кво да се хванеш аз лично нямам против как изглежда момичето стига да ми допадне като характер .......е признавам че все пак малко значение ще има и външността но не теглото и.
    Евала

Guest
    Прасетата в буркани за зимата...В леглото не...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    какво точно не ви харесва в пълните бе.. на тях нищо им няма
    1-во много по-свесни са от обикновените моми4ета дето са свикнали на внимание и си менкат гаджетата като носни салфетки
    2-ро може да сте сигурни, че не са с лоша хигиена и дори да са били, когато видят, че дадено момче им обръща внимание, ще се стараят 9382473204723 пъти повече от едно обикновено момиче за да запазят връзката си
    3-то няма шанс да ви изневерят
    4-то ще ви обичат безкрайно
    5-то умствения багаж е много повече от този на една барби с къса поличка и очила колкото половината лице
    Така, че не виждам какъв ве е проблема с по-пълните момичета
    точно така аз например съм много слаба и съм висока, но имам приятелка която е пълничка и си е много забавен човек и мен много ме дразнят такива с очила с сто тона грим(имам такава приятелка така нахалства на момчетата вече)

Guest
    Оправдания..

То, ако беше толкова лесно нямаше да има дебели хора! Я да те видиме,ако беше 95 кг(не,че знам колко си ) как бързо ще отслабнеш! Имам приятелка,която с мн мъки успя,ама едва не стана анорексичка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си