.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Ммм аз съм момиче, обаче държа да кажа, че е много гадно да се игнорират хората заради това, че някои тежат малко повече...
    Повечето момчета харесват яките мацки със слабите крачка, обаче има и такива, които си падат по по- закръгленките.Аз например имах приятел, които ми казваше,че хич не го кефело тялото ми (аз съм нормална на кг), щото нямал кво да щипне
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

zavisi kilogramite ne opredelqt choveka

за още такива съблазнителни КАКИ Click!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Амии.. бих да , защо не .
    Е ... не с някоя 200 килограмова бъчва ,но ако е леко дебеличка няма да ми пречи . Ще ходим да бягаме на стадиона , какво толкова .

ne ne ....upsurt!nikoga s debela!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Варна
    Ахаа... ясно.. начи скоро няма да си фана гадже..

Тука имам мн да пиша.. като за начало.. да дебела съм.. и си го признавам.. мн хора ми казват.. че като гледали.. др момичета.. дето колко по дебели били от мен.. аз всъщност не съм.. била дебела а закръглена.. ама не смея да им вярвам.. защото като се погледна в огледалото.. не се виждам така..
    Докато четях мненията тук.. си затвърждавах.. мнението.. колко повърхностни хора има.. ноо голяма работа.. и аз винаги съм си казвала.. за всеки влак си има пътници.. но вече все повече се питам.. моя влак няма ли да дойде най накрая???
    А това за хигиената ще ви кажа нещо.. определено не е вярно.. най добрите ми приятелки.. и двете.. са дебелички.. но и двете мн добре.. се поддържат.. това че един човек.. е дебел.. въобще не значи че не се поддържа..
    Сега за отслабването.. ами то на приказки да ви кажа е мн лесно.... аз ходя на фитнес.. но наистина е мн трудно.. пък и аз имам проблем.. с волята.. но това въобще не значи, че не искам да отслабна... напротив искам страшно мн.. но е мн трудно..
    Не съм супер дебела.. но се нервя.. защото.. има страшно мн повърхностни хора.. никой не иска да ме види отвътре.. (хах е не буквално )
    Аз също не бих имала против.. да тръгна с пълно момче.. дори и дебело да е.. важното е да ми хареса отвътре
    Замислете се малко... не бъдето толкова глупави..!
    is my religion

момчета не казвайте моля ви че никога не бихте тръгнали с дебело момиче защото и аз си казвах че никога няма да тръгна с пълничко момче но елате ся вижте бъдещото ми гадже ( )
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    Всеки си има вкус - на някой им харесва на други - не, а на трети не им пука

Голям фен Аватара на 50cent
    не че съм някъв расист но не бих тръгнал , а и всички пълни момичета които аз познавам (не казвам че всичи са такижа) са наи лигави и с наи голямо самочувствие

Град
    Бургас
    mi da si kaja...az nito s1m slaba,nito s1m debela...imam si kadeto mi trqbva...ob6to vzeto...imam si i na gorniq etaj i v zadniq dvor...az si se haresvam i drugite me haresvat...na momi4etata koito se smqtat za debeli 6te im kaja 4e vinagi VINAGI 6te ima takiva nedonos4eta koito 6te im kajat obidna duma za tqloto,oba4e tezi koiot 6te vi haresat 6te budat minimum dva puti pove4e...bqh gledala nqkade 4e s kakvato naglasa izlezesh za sebe si taka 6te te priemat i horata...izlezte krivi i si mislete"of...dali ne mi visi korem4eto...dali ne mi e golqm zadnikut..."i horata 6te vi gledat a ako izlezete i si mislete"uuuu dneska sum mn hubava" primerno govorq...horata 6te si mislqt i 6te si kajat uooou a na vas 6te vi e \/ nadqvam se da s1m pomognala

не бих тръгнал, преди година бях поставен пред такъв избор и не приех такова момиче за близки отношения.

Guest
    Не!
    и ще кажа защо- всички пълнички момичета които познавам са, тъпи, грозни, дебели,свити, в гъза набити.Е как да ги харесваш, акто имат всички човешки недостатъци.Иначе наистина има някои симпатични, или поне интилигентни.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    не че съм някъв расист но не бих тръгнал , а и всички пълни момичета които аз познавам (не казвам че всичи са такижа) са наи лигави и с наи голямо самочувствие
    Расист?

KURorta
    Guest
    Дебели-слаби няма значение важното е да има СЕКС,пиене и наркотици

Град
    Лапландия
    Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    но това въобще не значи, че не искам да отслабна... напротив искам страшно мн.. но е мн трудно..
    ........ aха съгласна съм...и аз се мъча,трепа се и има някъв резулата вече си личи ааа колкото до волята...при мен е само до определени неща...за диети не
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Блякс, блякс,блякс.

Как се праи секс с дебело момиче?
    Порсъваш гос брашно караш го да пръдне и отдет фръкне брашно там ръгаш.
    Бахти то от пласки нищо не се вижда.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    Расист?
    Да.. и аз т'ва щях да попитам.
    ~!1912!~

Тази тема сигурно ще стане причина много норманли момичета да станат анорексички и булимички. Няма да е зле някои хора да се замислят колко негативно могат да повлияят коментарите, коита са написали на и без това обърканите и страдащи от ниско самочувствие тийнейджърки. Не може всички да са слаби и стройни. Ок, някои не харесват закръглени, но това не означава, че трябва да бъдат жестоки с тях и да обиждат! Бахти кви кретени има на тоя сват
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Ееее, че иска ли питане? Точно в такова момиче съм се влюбил страшно много сега, въпреки, че в началото не ми харесваше като за гадже. Веднага тръгвам с нея, ако и тя иска . Вече всичко ми хересва по нея, да си седи такава, каквато е ! Всъщност, тя е леко пълна, в никакъв случай не е дебала ама страшно й отива .
    '88 набор съм, да не се подведете от ника !

Аз съм от клуба на дебеланките, но не се оплаквам от липса на мъжка компания.. нито те от миризмите ми .
    Дори мога да кажа, че съм симпатична! Хуахуахуа...
    Както и да е.
    "Много по-добре слаб, отколкото дебел."
    Хора.. по-средата е най-добре. То няма ли какво да се пипне.. Пфу!
    Въпрос на вкус както се вика.
    Разни хора, разни идеали.
    Айде.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    какво точно не ви харесва в пълните бе.. на тях нищо им няма
    1-во много по-свесни са от обикновените моми4ета дето са свикнали на внимание и си менкат гаджетата като носни салфетки
    2-ро може да сте сигурни, че не са с лоша хигиена и дори да са били, когато видят, че дадено момче им обръща внимание, ще се стараят 9382473204723 пъти повече от едно обикновено момиче за да запазят връзката си
    3-то няма шанс да ви изневерят
    4-то ще ви обичат безкрайно
    5-то умствения багаж е много повече от този на една барби с къса поличка и очила колкото половината лице
    Така, че не виждам какъв ве е проблема с по-пълните момичета
    =D> =D>

Град
    Лапландия
    Цитирай Първоначално написано от Out Of Love`f
    Бахти кви кретени има на тоя сват
    Така е
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

mi zna4i az se radvam na gore dolu dobre figura[ne se hvalq],no da vi kaja si e i vapros na strukrura..ne moje primerno roditelite da sa mn pulni a decata nqkvi ''kle4ki''taka da se kaje...
    ta po temata:momi4e sam,no vupreki tova ako bqh mom4e za6to puk da ne hodq s po-pulni4ka..i te sa hora dori i da ne kaja 4e po pulni4kite sa i po-svestni i po-zabavni.. pulni bili golqm pras...moje bi tva im e 4ara..tupo e postoqnno da gleda6 nqkvi klio6ti da se razkarvat nasam natam s nekvi super kusi poli4ki i da se mislqt za ne6to pove4e ot ostanalite..izglejdat jalki.ot druga strana poglednato ne e mn hubavo i da si stra6no pulni4ak,no ako tova e bolestno sastoqnie trqbva da se priema 4oveka takuv kakuvto e..Gospod mu vzel edno,no mu dal drugo...
    i da kaja na teq mom4eta det ne haresvat po-pulni momi4eta i gi obijdatrestanete!purvo e mn grozno i vtoro ne mojete da govorite lo6o za nqkoi sudeiki po vun6niq mu vid za6toto vsu6tnost pod tozi ''ne tolkova privlekatelen vid'' vsu6tnost se krie PREKRASEN 4OVEK I SUPER PRIQTEL!!!

ами според мен (аз съм момиче) ако момчето я харесва няма нищо лошо,но моми4ето би трябвало при положение че има гадже да отслабне за негова по голяма наслада а и за нея! не изглейда много красиво слабо мом4е и дебело моми4е...аз ли4но ако съм дебела няма да си хващам гадже докато не отслабна!

[quote="Sladinka_f"]mi zna4i az se radvam na gore dolu dobre figura[ne se hvalq],no da vi kaja si e i vapros na strukrura..ne moje primerno roditelite da sa mn pulni a decata nqkvi ''kle4ki''taka da se kaje...
    не е нужно да са кле4ки стига да са в нормата! всеки може ако иска да поддържа форма! стига да има воля...може да има по едър кокал но това е много разли4но от дебел!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами според мен (аз съм момиче) ако момчето я харесва няма нищо лошо,но моми4ето би трябвало при положение че има гадже да отслабне за негова по голяма наслада а и за нея! не изглейда много красиво слабо мом4е и дебело моми4е...аз ли4но ако съм дебела няма да си хващам гадже докато не отслабна!
    a puk az ako razsyjdavah tolkova typo kato tebe shtqh da se grymna
    A qui

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си