- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, харесвате ли пълнички момичета?
Erica.. и аз мисля така.. =D>Първоначално написано от Erica
bqsna_teenagerka.. много си заблудена..![]()
~!1912!~
Vsi4ko e vupros na tursene i predlagane. ako nqma6 hubava figura ( ne kazvam da si top model ama pone da si v nqkakva norma) ne moje6 da ima6 visoki iziskvaniq kum gajetata si. men li4no 6te mi e gadno da hodq s mom4e s gotina figura a az da sum nqkva debelana. ok, dori i da prenebregnem esteti4eskata strana na vuprosa mnogoto kilogrami sa vredni za zdraveto. ot grija za sebe si 4ovek trqbva da se starae da poddurja nqkakva normalna figura
Нямам нищо против едри, слаби, високи, ниски.... гледам по-дълбоко от килограми и цвят на очите!!!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ne! Otslabnete vsi4ki i 6te vi e haresvat !
Heaven Or Hell
и аз съм в клуба на приятно закръглените, но приятеля ми не ми дава да отслабвам, а трябва, заради тренировките, като почнах тренировките и свалих първата седмица 4 килограма, а след това продължих да свалям по 1-2 килограма седмично (и то без диета, просто преди тренировка 1 час не ям нищо и след тренировка също 1 час не ям нищо, тренировките са по 2 часа и половина - 3 - както дойде), приятеля ми обаче не иска да слабея повече, харесва как ми се очертават мусколите на краката и ръцете как ми се очертават, но не иска да имам стегнат корем, а с мойте тренировки е невъзможно да не се стегнаЕ едва ли ще ме зареже, когато "влезна в клуба на стегнатите мацки", ама до тогава има доста време...
Точно такива народни жени харесвам![]()
Не съжалявам дебелите хора.. а глупавите.. и повърхностните.. защото за един пълен човек ще е по лесно да отслабне от колкото на един ТЪП да поумнее![]()
is my religion
ima razlika mejdu nabita,zakruglena i debela.puk i to si e do struktura.az ne vijdam problem po edro momi4e da si ima priqtel.daje 6e e super 4e ima takiva mom4eta,koito ne mislqt samo kolko qk zadnik ima6 ili kvo se krie pod polata ti.tva nqkoi da obijda debel/edur 4ovek spored men e izbivane na negovite kompleksi.az imam priqtelka,koqto e po edra,ima si priqtel,razbirat se 4udesno i ne mislq 4e tegloto(osven ako ne e naistina mnogo nadnormeno) i predstavlqva nqkakyv problem,nito navun ,nito v legloto.tova e ot men po tazi tema![]()
a pulni4kite momi4eta nemat li pravo da sa 6taslivi vse pak i te sa hora nali
Нямат право. Има закон против дебелите хора.
i protiv tupiteПървоначално написано от w0sh
![]()
евалкарка ти праа мацка =D> =D>Първоначално написано от Sladinka_f
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Само ще кажа, че с мъжо тръгнах, когато бях по-пълничка от сега...и все още не съм перфектна, имам и доста целулит...а той обожава тялото ми. А и за някои хора пълно момиче е момиче над 45 килограма...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти расист знаеш ли кво е?Първоначално написано от 50cent
![]()
![]()
![]()
А по темата...не виждам проблем едно момче да ходи с по-пълно момиче...И дори "дебело",както щете го наричайте...
Дразни ме само това,че единствената ми...дебееела позната има по-голямо самочувствие от половината ми други френдове...без никакво покритие...и си има приятел от повече от 6 месеца,а дори повече е занемарила външния си вид,вместо да се поддържа...![]()
![]()
![]()
...И на всичкото отгоре е абсолютно...неначетена да го кажа...
Та идеята ми е,че когато един човек си е готин вътрешно и има самочувствие,което може да се опре на нещо,дори и малко,няма значение дали е дебел...и все пак не съм момче,а и всички имат различно мнение...та...всеки решава за себе си...Характера е много по-важен от килограмите...![]()
![]()
Гравити, а каква е причината да харесвам една потенциално инсулинозависима дебела кака или продължително лечение с атенолол? м? научно казано, затлъстяването е сериозен рисков фактор към доста болести. лично право на всеки е да прецени дали иска до себе си красиво, здраво и елегантно/стройно момиче или потенциално болно и пихтиеста маса. тренирайте, правете диети и така гонете нормалните границ, които са вместени в таблиците. и ти ме наричаш мен тъп? хах, какъв абсурд? значи ако предпочитам момиче с нормално тяло пред теб дебелата тлъста поничка, съм повърхностен и тъп!? страхотна логика!? според нея, ти ако предпочиташ бял човек пред циганин, си повърхностна и тъпа. е, честито! извода е, че всеки има право на личен избор и не можеш да заклеймяваш другите като "тъпи" или "повърхностни" само защото не те харесват теб или типа който си ти - пък и никой не е длъжен да те харесва!![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
защо не
стига да си паснем нищо друго няма значение
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Хаха.. преувеличаваш нещатаПървоначално написано от Guarana®
![]()
Първо абсолютно никъде не съм казала, че някой трябва да ме харесва.. задължително... това, което се опитвам да кажа.. е че... щом не те харесат от вън.. не си правят труда да те видят къв си отвътре.. а това определено е повърхностно..!
Второ.. хората... които имат болести.. причинени от затлъстяване.. са супер дебелите.. дето.. кати направят 2 крачки вече... и земята се тресе... аз не говоря за тях.. говоря.. за пълните.. и повече от пълни хора.. но не за супер дебелите![]()
Трето.. ти имаш ли представа колко е трудно да се отслабне.. ами естествено, че не след като не ти се е налагало.. я качи 5 кила.. само толква.. да те видя аз за колко време ще ги смъкнеш като толкоз мн знаеш...????![]()
Четвърто... ужасно тъпо е да се водиш по някви скапани таблици.. най малкото защото във всяка пише различно нещо... и ако тръгнеш.. да гледаш да отговаряш на всички... начи ще си ужасно болния човек...Например има пълнички хора на които им утива..
Пето мн изопачаваш думите ми... не съм казала, че щом избираш слабо момиче пред дебело.. значи си тъп.. казвам.. че повечето в днешно време са повърхностни... защото се интересуват САМООООО от външния вид.. въобще не ги интересува с какъв човек си имат работа... за тях е важно да излизат с барбита.. за да ги забележат другите което е ужасно ТЪПО И ПОВЪРХНОСТНО!!! и не е нужно да обиждаш, защото най малкото не си ме виждал.!!!!![]()
И шесто (споко последно е) не успорвам, че всеки има право на личен избор.. напротив подкрепям го - така е!
Но за да наричам.. някои хора тъпи и повърхности значи.. е така.. (убедила съм се) аз за разлика от теб.. слагам етикети.. когато знам каква е стоката!!!
+ това винаги съл казвала, че има изключения.. жалко, че са толкова малко..
![]()
Сори, че толкоз мн изписах, но просто си го заслужи!!!!!![]()
is my religion
бозичка малко...аз да кажа,че ако ви пука толкова за ваншния вид на момичето и то да е да кажем дебеличко,ама ако е супер яка по характер и вие да не трагнете с нея само заради теглото вие сте сред най-големите тапънари...нищо лично ако има такива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПлАчИ Не ПоМаГаТ сЪлЗиТе! сТиСкАй ЗъБи! МъЛчИ! мНоГо МаЛкО в жИвОтА е иСтИнА..нО ПоНяКоГа Тя СъЩо БоЛи!
ЦИГАНИТЕ,ТУРЦИТЕ,ГРОЗНИТЕ И ДЕБЕЛИТЕ НА САПУН!Първоначално написано от iv4oooooooo
Както момчетата,така и момичетата гледат външния вид на момчетата....Зависи от мн неща ако е забавен добър и мил може и да си помисля
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
ne bih trugnal s debelo momi4e
predpo4itam si kle4kite
167sm, 50kg <- sega6nata mi priqtelka <- kle4ka <- kato q vida i pobesneva
i koi vi izluga 4e pri slabite momi4eta nqma kvo da se pipne? ima dostatu4no kakvo da se pipne, no ne prekaleno
ne misla da pipam palaskite, ogromniq zadnik i uvisnalite gurdi na nqkva buca
sa 6e trugnete i s/u mene... i te sa 4ove6ki su6testva i ne znam si o6te kvo
za6to trqbva da hoda s nqkva ot sujalenie 4e ne moje da si hvane drug i si4ki da mi se podigravat (ne 4e 6te mi dreme ko mislat ostanalite ama i az 6e si se podigravam na sebe si kolko sum zle), na vmesto si4ki da mi zavijdat za priqtelkata (za tva ve4e me radva, prosto se radvam na 4ujdata zavist) i da hoda s neq za6toto mi haresva i na vun6en vid, pod4ertah "i" za6toto i na harakter mnogo si dopadnahme (tva 4e q obi4am e drug vupros)
tuk sum napulno suglasenПървоначално написано от Анонимко
Gravity, horata koito opisa sa golqma 4ast, no ne vsi4ki sme takiva, primer: haresvam momi4eto po vun6niq vid, ako mi haresa q opoznavam, ako ne mi haresa po harakter ne se zanimavam s neq
ne mi li haresa na vun6en vid vuob6te nqma da si naprava truda da q opoznavam da, i kvo, povurhnosten sum taka li? 6tom kazva6 ok...
a i btw... 5 kilograma se svalqt za otricatelno vreme, ako imah ot kade da gi svala 6tqh da ti pokaja, trqbvat mi samo malko svobodno vreme (3-4-5 4asa v sedmicata) i malko pari (15 leva) i za 1 mesec gi svalqm
1 godina fitnes i moga da naprava kakvoto si iskam tqlo bez himii i takiva gluposti (zversko piuskane i uprajneniqta s mnogo kila i malko povtoreniq za masa ili nqkva vodno-vuzdu6na dieta s nqkvi plodove i uprajneniqta s malko kila ama mnogo povtoreniq za otslabvane/4istene)
hforce аз го казах.. за всичко си има излкючения..всеки с вкуса си.. не го успорвам..
![]()
Пък и то нали се сещаш, че на приказки е мн лесно.. секи може да говори..![]()
is my religion
Не,не ги харесвам
Първоначално написано от w0sh
неееее, спуках се от смях![]()
![]()
![]()
![]()
Napylno sym syglasnaПървоначално написано от Q16Kd
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!