- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, харесвате ли пълнички момичета?
Всъшност ние в Бълагрия нямаме чак толкова дебели момичета под 18 оле вие да видите кво става в Америка и Швеция леле мале ще се отчаяте от живота направо там всеки 2 тийн е с наднормено тегло сигурно тука просто повечето им пука какво ще кажат за тялото им и прочие но има някой супер сладки и пекани момичета които са малко по закръглени тъй че не може всички да са еднакви и се пак различни хора различни идеали![]()
tva 4e e debela ne bi mi popre4ila ako sexa e dobur.abe nai vaznoto e da e pe4eno momi4eto a vun6niq vid 6e go preziveem![]()
Мне.Мраза свинете тъпи ебал съм ги да слабеят
Забелязала съм че момчетата не подбират ако е само за секс...а ако е за връзка изобщо..така де едната ми приятелка е малко над нормалното и въпреки това много момчета я смятат за секси и чаровна![]()
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Q16Kd
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
аре стига глупости моля ви се, имам малко опит в живота повече (бил съм и със слаби и с леко пълни, но пълните не ми допадат...)
сега ще ви обясня - така са устроени момчетата, искат най-хубавото, хубава кола, хубава жена, хубаво всико, за да се хвалят - гледай ква кола имам, гледай ква жена... колкото и да се залъгвате е точно така (друго е да отидеш на дискотека с много яка мацка с перфектно тяло и всички да ти завиждат, и ми идваше да се пръсна от кеф веднъж така. друго е с пълна, да не кажа дебела....
ахах
ама такова..кой ви каза че слабите жени са тъпи?
много сте жалки
опитвате се да си намерите извинение за нещо очевидно (дебелината) с нещо относително и недоказуемо (умственият капацитет).
не всички слаби жени са глупави и не всички дебели са умни.
но за сметка на това дебелите са АДСКИ ЗАВИСТЛИВИ и зли.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Момче съм.
Мнение:
По-голямата част от мъжете харесват по-слаби жени. Факт. Въпреки това на едно доволно количество индивиди от силния пол им допадат и по-пълни девойки. Също факт.
Излизал съм както със слабички, така и с не толкова слабички момичета. Първо опровергавам това за интелигентността - няма нищо общо между теглото на тялото и възможностите на мозъка. Срещал съм страшно глупави парчета и сред пълните и сред слабите, говорил съм с удивително умни момичета и в "двата лагера". Да, самочувствието на пухкавите момичета може би е мъничко по-ниско, но човешките комплекси край нямат, така че го разкарваме тоя фактор.
На втора позиция наистина е въпросът с пропорциите и степента на затлъстяване. Има някои жени, които просто НЕ изглеждат добре, когато свалят килограми. Има жени, които ги мързи да се поддържат. Има жени, които са болни или затлъстяването им е наследствено. Има и "пълни" (това къде е - 60, 70 кг?) и "дебели" (над 80, да речем, грубо смятам). Въобще възможностите, причините за напълняването и външния вид на пълните момичета може да варират в огромни граници.
Ако въпросът е: Бих ли излязал с пълничко (в разумни граници) момиче, което полага грижи за себе си и ми допада като интереси и начин на мислене, отговорът ще бъде да, бих. И съм го правил.
Ако въпросът е: Бих ли излязал с дебела, неподдържана и изпълнена със съмнения, комплекси и т.н. жена, отговорът ще бъде не.
И накрая за онези, които се присмиват/обиждат/плюят по пълните момичета ще кажа само - има доста хляб да изядете, докато можете да наречете себе си мъже. Съжалявам, само пишката не е достатъчно. Както искате, така го разбирайте..
Към горния пост ще добавя - по-добре пълничък и щастлив човек, отколкото кльощав, който не яде и е нервен постоянно.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Момиче съм.
Преди около година да кажем,имах наистина сериозен проблем с теглого ми,осъзнавах какво е положението и взех адекватни мерки за разрешаването му.Не говорим само от гледна точка на външния вид,а и за моето здравословно състояние,защото както знаете здравето на човек е най-важно.Започвах тренировки,бях много навита,и с воля,и постоянство успях да сваля 10 излиишни килограма.Сега се чувствам много по-добре в кожата си,по-здрава,по-жизнена и т.н.В момента съм си леко пухкавка,старая се да се поддържам и честно казано по-слаба не искам да ставам,просто защото няма да ми отива.За тези,които обиждат пълните момичета...какво да кажа...и през това съм минала,знам какво е...за мен те са адски елементарни и има още много да разбират за живота...не бъдете с тях гаджета,каквото ви дойде на акъла още,но не ги и закачайте...едва ли знаете колко е отвратително..не че ми пукаше де.Въпрос на личен избор е от страна на мъжкото съсловие дали харесват по-пухкави момичета(говорим за приятно закръглени девойки нали така)...за кой ли път всичко е въпрос на вкус.
abe na koito kvito mu haresvat.vijdala sum dvoiki deto mom4eto samo gleda kak da natup4e s hrana momi4eto ta da nadebelee malko,6toto mu haresvat po pulni4kite
Леко пухкавите най ги обичамПървоначално написано от Анонимко
Jebem te u usta, jebem te u oko
боже колко си жалък самоПървоначално написано от Nafarforiii
не мога да повярвам че съществуват хора като теб! мога да те уверя че с по-пълна ще си по0щастлив отколкото с някоя скумрия , за която всеки миг ще си мислиш дали не ти слага руга с някой по-хубав от теб............ боже господи!!!!!!
Първоначално написано от RAWRRR
Така е
Убивам си времето
Това съм аз...не,че е от чак толкова голямо значение,но все пак да си кажа...Първоначално написано от Анонимко
![]()
А някои изказвания в темата наистина ме озадачиха...по дяволите защо въобще се учудвам...![]()
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Ти ги закова!
Просто не мога да разбера кое му е толкова смешното? Каде ти е човешката солидарност? А този, дето е написал тази тъпотия явно е достатъчно ограничен човек, който си мисли че света се върти около него и който няма достатъчно мозък в главата си, за да помисли върху това как би се почувствал той, ако е в същото положение(което не е изключено, защото както казват колелота на съдбата се върти) на така наречените - "ДЕБЕЛИ"Първоначално написано от sladkish_14
Така е който е дебел На САПУН!! ( поне ще има достатъчно)
В седми клас тежах 43 килограма
имах *приятелка* 125 кг,която и досега си е толкова.
Бях зубъра на класа,свито и скромно момиче,нежелаещо да се набива на очи,
а тя все се опитваше да се съревновава с мен-и като видя че изобщо на ниво външен вид няма място за сравнение,започна да разправя лъжи за мен и да прави интриги.
Накрая свършихме,като тя ме блъсна в стената на кабинета по физика и олющената мазилка от главата ми още не е залепена.
затова мога да твърдя,че дебелите жени за злобни към слабите.
Dwight D. Eisenhower
До някъде мога да се съглася с теб....има такава тенденция наистина.Но понякога всичко опира и до човек...естествено...за пореден път.затова мога да твърдя,че дебелите жени за злобни към слабите.Взаимното лошо отношение не е хубаво нещо...в твоя случай аз не разбрах ти да си я обидила по повод фигурата и`,а тя те е нападнала първа...лошо...и като се замисля озлоблението в повечето случаи идва именно от обидите на "ония слабите"(примерно де
).
А те,ако наистина искат да отслабнат могат да го направят...стига да не им липсва постоянство и силно желание за успешни резултати.В повечете случаи те се опитват да парадират с фигурата си...и да си намират всякакви извинения...най-вероятно от сорта на нямам време и бля бля...Но не се замислят,че вредят единствено и само на себе си...щом има желание ще се намери и начин,и жертви ще се правят,ако се налага...убедена съм в думите ми...можета да бъдете сигурни.
![]()
Обаче обидите наистина са ужасни,въпреки всичко...пробвайте да се поставите на тяхно място...отстрани може да ви изглежда едно не чак до там тежко положение,но не е съвсем така,особено в крехката пубертетска възраст една обида срещу личността може да е фатална...
Не виждам с какво "те" могат да ви пречат...нека взимат мерки за себе си и прочие...,но нека живеят нормален живот без обиди...повярвайте ми нямате си представа колко е непоносимо и гадно...![]()
Не не съм я обиждала.Първоначално написано от didi_g
С нищо не съм я предизвикала.
но ако някой ми каже,че съм дебела-не бих се обидила и те нямат право на съчувствие.Сами са стигнали до този хал,сега ще си носят последствията (разбира се изключвам хората със заболявания,които поради една или друга причина е трбявало да се захранят).
Но когато си дебел - Ти сам обиждаш тялото си с несериозното отношение към него и безотговорността си..така че няма какво да се сърдиш на другите че и те го правят .
Dwight D. Eisenhower
Излизал съм с много кльощави, с нормални и с леко пълни ... не знам, за мен голяма разлика няма, макар че с кльощавите ми е малко тъпо в леглото ... където и да я пипна сякаш пипам скелет, а и се четат ребрата... абе кофти е..... по-добре е да си е нормално сложено момичето, пък дали има +-5кг.не е болка за умиране, дори е +.
По пълничките са и по-страстни(перверзни също).
Но за дебелите..... там съм пас.
не съм съгласен само с това,че "дебелите" хора са злобни,определено си е до човека,все пак всеки може да надебелее и съответно да отслабне...
И аз така.Първоначално написано от StayClose
Не ми е ясно,защо от външният вид определяте характера на човека![]()
![]()
Какво общо има характера с външния вид
![]()
Ами както има дебели злобни,така има и слаби злобни,както има дебели добри ,така има и слаби добри.В крайна сметка мисленето на човек не се определя от това колко кила тежи
![]()
Било то пълен,слаб,дебел,кльощав всеки човек си е индивидуален![]()
A qui