.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Град
    Лапландия!?
    Всъшност ние в Бълагрия нямаме чак толкова дебели момичета под 18 оле вие да видите кво става в Америка и Швеция леле мале ще се отчаяте от живота направо там всеки 2 тийн е с наднормено тегло сигурно тука просто повечето им пука какво ще кажат за тялото им и прочие но има някой супер сладки и пекани момичета които са малко по закръглени тъй че не може всички да са еднакви и се пак различни хора различни идеали

Guest
    tva 4e e debela ne bi mi popre4ila ako sexa e dobur.abe nai vaznoto e da e pe4eno momi4eto a vun6niq vid 6e go preziveem

Мне.Мраза свинете тъпи ебал съм ги да слабеят

Забелязала съм че момчетата не подбират ако е само за секс...а ако е за връзка изобщо..така де едната ми приятелка е малко над нормалното и въпреки това много момчета я смятат за секси и чаровна

Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    какво точно не ви харесва в пълните бе.. на тях нищо им няма
    1-во много по-свесни са от обикновените моми4ета дето са свикнали на внимание и си менкат гаджетата като носни салфетки
    2-ро може да сте сигурни, че не са с лоша хигиена и дори да са били, когато видят, че дадено момче им обръща внимание, ще се стараят 9382473204723 пъти повече от едно обикновено момиче за да запазят връзката си
    3-то няма шанс да ви изневерят
    4-то ще ви обичат безкрайно
    5-то умствения багаж е много повече от този на една барби с къса поличка и очила колкото половината лице
    Така, че не виждам какъв ве е проблема с по-пълните момичета
    =D> =D> =D> =D> =D>

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Guest
    аре стига глупости моля ви се, имам малко опит в живота повече (бил съм и със слаби и с леко пълни, но пълните не ми допадат...)
    сега ще ви обясня - така са устроени момчетата, искат най-хубавото, хубава кола, хубава жена, хубаво всико, за да се хвалят - гледай ква кола имам, гледай ква жена... колкото и да се залъгвате е точно така (друго е да отидеш на дискотека с много яка мацка с перфектно тяло и всички да ти завиждат, и ми идваше да се пръсна от кеф веднъж така. друго е с пълна, да не кажа дебела....

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    ахах
    ама такова..кой ви каза че слабите жени са тъпи?
    много сте жалки
    опитвате се да си намерите извинение за нещо очевидно (дебелината) с нещо относително и недоказуемо (умственият капацитет).
    не всички слаби жени са глупави и не всички дебели са умни.
    но за сметка на това дебелите са АДСКИ ЗАВИСТЛИВИ и зли.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    Момче съм.

Мнение:
    По-голямата част от мъжете харесват по-слаби жени. Факт. Въпреки това на едно доволно количество индивиди от силния пол им допадат и по-пълни девойки. Също факт.

Излизал съм както със слабички, така и с не толкова слабички момичета. Първо опровергавам това за интелигентността - няма нищо общо между теглото на тялото и възможностите на мозъка. Срещал съм страшно глупави парчета и сред пълните и сред слабите, говорил съм с удивително умни момичета и в "двата лагера". Да, самочувствието на пухкавите момичета може би е мъничко по-ниско, но човешките комплекси край нямат, така че го разкарваме тоя фактор.

На втора позиция наистина е въпросът с пропорциите и степента на затлъстяване. Има някои жени, които просто НЕ изглеждат добре, когато свалят килограми. Има жени, които ги мързи да се поддържат. Има жени, които са болни или затлъстяването им е наследствено. Има и "пълни" (това къде е - 60, 70 кг?) и "дебели" (над 80, да речем, грубо смятам). Въобще възможностите, причините за напълняването и външния вид на пълните момичета може да варират в огромни граници.

Ако въпросът е: Бих ли излязал с пълничко (в разумни граници) момиче, което полага грижи за себе си и ми допада като интереси и начин на мислене, отговорът ще бъде да, бих. И съм го правил.

Ако въпросът е: Бих ли излязал с дебела, неподдържана и изпълнена със съмнения, комплекси и т.н. жена, отговорът ще бъде не.

И накрая за онези, които се присмиват/обиждат/плюят по пълните момичета ще кажа само - има доста хляб да изядете, докато можете да наречете себе си мъже. Съжалявам, само пишката не е достатъчно. Както искате, така го разбирайте..

Към горния пост ще добавя - по-добре пълничък и щастлив човек, отколкото кльощав, който не яде и е нервен постоянно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Момиче съм.
    Преди около година да кажем,имах наистина сериозен проблем с теглого ми,осъзнавах какво е положението и взех адекватни мерки за разрешаването му.Не говорим само от гледна точка на външния вид,а и за моето здравословно състояние,защото както знаете здравето на човек е най-важно.Започвах тренировки,бях много навита,и с воля,и постоянство успях да сваля 10 излиишни килограма.Сега се чувствам много по-добре в кожата си,по-здрава,по-жизнена и т.н.В момента съм си леко пухкавка,старая се да се поддържам и честно казано по-слаба не искам да ставам,просто защото няма да ми отива.За тези,които обиждат пълните момичета...какво да кажа...и през това съм минала,знам какво е...за мен те са адски елементарни и има още много да разбират за живота...не бъдете с тях гаджета,каквото ви дойде на акъла още,но не ги и закачайте...едва ли знаете колко е отвратително..не че ми пукаше де.Въпрос на личен избор е от страна на мъжкото съсловие дали харесват по-пухкави момичета(говорим за приятно закръглени девойки нали така)...за кой ли път всичко е въпрос на вкус.

abe na koito kvito mu haresvat.vijdala sum dvoiki deto mom4eto samo gleda kak da natup4e s hrana momi4eto ta da nadebelee malko,6toto mu haresvat po pulni4kite

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момиче съм.
    Преди около година да кажем,имах наистина сериозен проблем с теглого ми,осъзнавах какво е положението и взех адекватни мерки за разрешаването му.Не говорим само от гледна точка на външния вид,а и за моето здравословно състояние,защото както знаете здравето на човек е най-важно.Започвах тренировки,бях много навита,и с воля,и постоянство успях да сваля 10 излиишни килограма.Сега се чувствам много по-добре в кожата си,по-здрава,по-жизнена и т.н.В момента съм си леко пухкавка,старая се да се поддържам и честно казано по-слаба не искам да ставам,просто защото няма да ми отива.За тези,които обиждат пълните момичета...какво да кажа...и през това съм минала,знам какво е...за мен те са адски елементарни и има още много да разбират за живота...не бъдете с тях гаджета,каквото ви дойде на акъла още,но не ги и закачайте...едва ли знаете колко е отвратително..не че ми пукаше де.Въпрос на личен избор е от страна на мъжкото съсловие дали харесват по-пухкави момичета(говорим за приятно закръглени девойки нали така)...за кой ли път всичко е въпрос на вкус.
    Леко пухкавите най ги обичам
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от Nafarforiii
    Мне.Мраза свинете тъпи ебал съм ги да слабеят
    боже колко си жалък само не мога да повярвам че съществуват хора като теб! мога да те уверя че с по-пълна ще си по0щастлив отколкото с някоя скумрия , за която всеки миг ще си мислиш дали не ти слага руга с някой по-хубав от теб............ боже господи!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    ахах
    ама такова..кой ви каза че слабите жени са тъпи?
    много сте жалки
    опитвате се да си намерите извинение за нещо очевидно (дебелината) с нещо относително и недоказуемо (умственият капацитет).
    не всички слаби жени са глупави и не всички дебели са умни.
    но за сметка на това дебелите са АДСКИ ЗАВИСТЛИВИ и зли.

Така е
    Убивам си времето

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момиче съм.
    Това съм аз...не,че е от чак толкова голямо значение,но все пак да си кажа...
    А някои изказвания в темата наистина ме озадачиха...по дяволите защо въобще се учудвам...

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Е пълничките не са ли хора,не са ли човешки същества?
    Оправдания..

Като искате да плюскате и да мързелувате така щее.. ще си свирите втората цигулка.
    Правят изключения само "хронично" пълните, дето е почти не възможно да отслабнат..
    Ти ги закова!

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Е пълничките не са ли хора,не са ли човешки същества?
    Оправдания..

Като искате да плюскате и да мързелувате така щее.. ще си свирите втората цигулка.
    Правят изключения само "хронично" пълните, дето е почти не възможно да отслабнат..
    Ти ги закова!
    Просто не мога да разбера кое му е толкова смешното? Каде ти е човешката солидарност? А този, дето е написал тази тъпотия явно е достатъчно ограничен човек, който си мисли че света се върти около него и който няма достатъчно мозък в главата си, за да помисли върху това как би се почувствал той, ако е в същото положение(което не е изключено, защото както казват колелота на съдбата се върти) на така наречените - "ДЕБЕЛИ"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Така е който е дебел На САПУН!! ( поне ще има достатъчно)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    София
    В седми клас тежах 43 килограма
    имах *приятелка* 125 кг,която и досега си е толкова.

Бях зубъра на класа,свито и скромно момиче,нежелаещо да се набива на очи,
    а тя все се опитваше да се съревновава с мен-и като видя че изобщо на ниво външен вид няма място за сравнение,започна да разправя лъжи за мен и да прави интриги.

Накрая свършихме,като тя ме блъсна в стената на кабинета по физика и олющената мазилка от главата ми още не е залепена.

затова мога да твърдя,че дебелите жени за злобни към слабите.
    Dwight D. Eisenhower

До някъде мога да се съглася с теб....има такава тенденция наистина.Но понякога всичко опира и до човек...естествено...за пореден път. Взаимното лошо отношение не е хубаво нещо...в твоя случай аз не разбрах ти да си я обидила по повод фигурата и`,а тя те е нападнала първа...лошо...и като се замисля озлоблението в повечето случаи идва именно от обидите на "ония слабите"(примерно де ).
    А те,ако наистина искат да отслабнат могат да го направят...стига да не им липсва постоянство и силно желание за успешни резултати.В повечете случаи те се опитват да парадират с фигурата си...и да си намират всякакви извинения...най-вероятно от сорта на нямам време и бля бля... Но не се замислят,че вредят единствено и само на себе си...щом има желание ще се намери и начин,и жертви ще се правят,ако се налага...убедена съм в думите ми...можета да бъдете сигурни.
    Обаче обидите наистина са ужасни,въпреки всичко...пробвайте да се поставите на тяхно място...отстрани може да ви изглежда едно не чак до там тежко положение,но не е съвсем така,особено в крехката пубертетска възраст една обида срещу личността може да е фатална...
    Не виждам с какво "те" могат да ви пречат...нека взимат мерки за себе си и прочие...,но нека живеят нормален живот без обиди...повярвайте ми нямате си представа колко е непоносимо и гадно...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от didi_g
    До някъде мога да се съглася с теб....има такава тенденция наистина.Но понякога всичко опира и до човек...естествено...за пореден път. Взаимното лошо отношение не е хубаво нещо...в твоя случай аз не разбрах ти да си я обидила по повод фигурата и`,а тя те е нападнала първа...лошо...и като се замисля озлоблението в повечето случаи идва именно от обидите на "ония слабите"(примерно де ).
    А те,ако наистина искат да отслабнат могат да го направят...стига да не им липсва постоянство и силно желание за успешни резултати.В повечете случаи те се опитват да парадират с фигурата си...и да си намират всякакви извинения...най-вероятно от сорта на нямам време и бля бля... Но не се замислят,че вредят единствено и само на себе си...щом има желание ще се намери и начин,и жертви ще се правят,ако се налага...убедена съм в думите ми...можета да бъдете сигурни.
    Обаче обидите наистина са ужасни,въпреки всичко...пробвайте да се поставите на тяхно място...отстрани може да ви изглежда едно не чак до там тежко положение,но не е съвсем така,особено в крехката пубертетска възраст една обида срещу личността може да е фатална...
    Не виждам с какво "те" могат да ви пречат...нека взимат мерки за себе си и прочие...,но нека живеят нормален живот без обиди...повярвайте ми нямате си представа колко е непоносимо и гадно...
    Не не съм я обиждала.
    С нищо не съм я предизвикала.

но ако някой ми каже,че съм дебела-не бих се обидила и те нямат право на съчувствие.Сами са стигнали до този хал,сега ще си носят последствията (разбира се изключвам хората със заболявания,които поради една или друга причина е трбявало да се захранят).
    Но когато си дебел - Ти сам обиждаш тялото си с несериозното отношение към него и безотговорността си..така че няма какво да се сърдиш на другите че и те го правят .
    Dwight D. Eisenhower

Излизал съм с много кльощави, с нормални и с леко пълни ... не знам, за мен голяма разлика няма, макар че с кльощавите ми е малко тъпо в леглото ... където и да я пипна сякаш пипам скелет, а и се четат ребрата... абе кофти е..... по-добре е да си е нормално сложено момичето, пък дали има +-5кг. не е болка за умиране, дори е +.
    По пълничките са и по-страстни(перверзни също).

Но за дебелите..... там съм пас.

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    не съм съгласен само с това,че "дебелите" хора са злобни,определено си е до човека,все пак всеки може да надебелее и съответно да отслабне...

Цитирай Първоначално написано от StayClose
    не съм съгласен само,че "дебелите" хора са злобни,това си опира до човека,все пак всеки може да надебелее и съответно да отслабне...
    И аз така.

Не ми е ясно,защо от външният вид определяте характера на човека Какво общо има характера с външния вид
    Ами както има дебели злобни,така има и слаби злобни,както има дебели добри ,така има и слаби добри .В крайна сметка мисленето на човек не се определя от това колко кила тежи
    Било то пълен,слаб,дебел,кльощав всеки човек си е индивидуален
    A qui

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    не съм съгласен само,че "дебелите" хора са злобни,това си опира до човека,все пак всеки може да надебелее и съответно да отслабне...
    И аз така.

Не ми е ясно,защо от външният вид определяте характера на човека Какво общо има характера с външния вид
    Ами както има дебели злобни,така има и слаби злобни,както има дебели добри ,така има и слаби добри .В крайна сметка мисленето на човек не се определя от това колко кила тежи
    Било то пълен,слаб,дебел,кльощав всеки човек си е индивидуален
    ан така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си