.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Не!
    Даже са ми противни дебелите момичета и нехигичнични са..
    Пълните стават, ама не и да ходя с тях..

Като гледам звуча адски сурово.
    Държа да кажа, че за мен е по-важен умствения багаж определено! И на второ място поставям външния вид... ама се пак.. нз дали бих се кефил на секса...(тук вече има значение първия коментар)..

А бе с дебела - твърдо не! Само прителство..
    С леко пълна по-може ама бих се замислил...

А бе отслабни
    За идиот като тебе не бих отслабнала,въпреки че в момента не съм дебела,но дори и да бях за такъв като тебе никога нямаше да си направя труда! Бих го направила само и единствено заради себе си!
    А и колко консервативно мислене имаш... Имала съм и по-пълничко гадже (не чак дебел,но пълен си беше) и ако искаш да знаеш беше мноу яко ходенето с него!Имаше супер як характер и се държеше страхотно с мен и никога не ми правил проблеми!А и кво,дебелите момичета не са хора ли? И нямат ли право да са щастливи? Пфуу!
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Е пълничките не са ли хора,не са ли човешки същества?
    Оправдания..

Като искате да плюскате и да мързелувате така щее.. ще си свирите втората цигулка.
    Правят изключения само "хронично" пълните, дето е почти не възможно да отслабнат..
    Абе ти прост ли си или ДА? Не си ли чувал за едно понятие наречено МЕТАБОЛИЗЪМ ??? Естествено,че не си,кво и питам аз... Всичко зависи от метаболизма,ако ти е силен и много да ядеш пак си слаб,а ако ти е слаб дори съвсем нормално да се храниш пак надебеляваш!Така че хич не ми говори за оправдания и тем подобни!!! Имам приятелка,която почти всеки ден съм с нея и тя яде два пъти по-малко от мен,а аз направо си се тъпча сравнение с нея, и пак съм много по-слаба от нея!!!
    The reasons of love... <3

ам при дибелите съм пас някак неме привлича има и хора където като видят дебело момиче и нз даже 1 приятеб ходи така да се каже дебело момиче всеки със вкус всеки с мнение при мен ПАС при дебелите
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Фен
    Град
    Kazanlak
    Момиче съм. И съм от "пухкавите". Е и? Спортувам и правя всичко, за да мога да си оправя теглото. Няма спор, че всеки има право на избор. Но теглото не определя нито характера нито умствения капацитет на човека. Няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА ВРЪЗКА. А по въпроса, че дебелите са злобни само мога да ви се изсмея в лицето. Това, че ваши познати, които са дебели и злобеят срещу вас си е изцяло по ваша вина - вие сте задръстените идиоти, които със злобеене си го просят. Относно мен - аз абсолютно игнорирам всякви коментари по повод килограмите ми. И не злобея срещу никого за това, че бил по - слаб. Ето защо изглежда приятелите ми ме харесват каквато съм - мила и добричка. Както аз бих направила всичко за тях, така и те биха направили всичко за мен. \/
    You're a looser. But I'm not.

etka
    Guest
    iv4o gledai sega nema nikvo zna4enie kolko e pulno edno momi4e!vajnoto e da e 4arovna razgovorliva usmihnata!a ne nqkva nakontena barbi koqto ne moje da jivee bez ogledaloto i si misli samo kak da otslabne sled kato izob6to nqma nujda ot tova!!!!na kolko godini si ti?i kakva predstava ima6 za gotinoto gadje!!!ne vijdam za6to edno zakrugleno momi4e ne moje da bude gotino gadje!

iv4ooooo
    Guest
    ammmmm golemi gluposti se ipisaha tuka...i mnogo istini!predi da napi6a taq tema ne gi haresvah mnogo!ama sega hodq to4no s takova momi4e!stra6no 4arovna e,mila,zabavna,i vapreki 4e e palna e adski seksi....mn q obi4am i mi e mnoyyy got s neq

Цитирай Първоначално написано от iv4ooooo
    ammmmm golemi gluposti se ipisaha tuka...i mnogo istini!predi da napi6a taq tema ne gi haresvah mnogo!ama sega hodq to4no s takova momi4e!stra6no 4arovna e,mila,zabavna,i vapreki 4e e palna e adski seksi....mn q obi4am i mi e mnoyyy got s neq
    честито
    A qui

Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    Не съжалявам дебелите хора.. а глупавите.. и повърхностните.. защото за един пълен човек ще е по лесно да отслабне от колкото на един ТЪП да поумнее

Ей това е супер вярно и много ме кефят твоите мнения

20/сф
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момче съм.

Мнение:
    По-голямата част от мъжете харесват по-слаби жени. Факт. Въпреки това на едно доволно количество индивиди от силния пол им допадат и по-пълни девойки. Също факт.

Излизал съм както със слабички, така и с не толкова слабички момичета. Първо опровергавам това за интелигентността - няма нищо общо между теглото на тялото и възможностите на мозъка. Срещал съм страшно глупави парчета и сред пълните и сред слабите, говорил съм с удивително умни момичета и в "двата лагера". Да, самочувствието на пухкавите момичета може би е мъничко по-ниско, но човешките комплекси край нямат, така че го разкарваме тоя фактор.

На втора позиция наистина е въпросът с пропорциите и степента на затлъстяване. Има някои жени, които просто НЕ изглеждат добре, когато свалят килограми. Има жени, които ги мързи да се поддържат. Има жени, които са болни или затлъстяването им е наследствено. Има и "пълни" (това къде е - 60, 70 кг?) и "дебели" (над 80, да речем, грубо смятам). Въобще възможностите, причините за напълняването и външния вид на пълните момичета може да варират в огромни граници.

Ако въпросът е: Бих ли излязал с пълничко (в разумни граници) момиче, което полага грижи за себе си и ми допада като интереси и начин на мислене, отговорът ще бъде да, бих. И съм го правил.

Ако въпросът е: Бих ли излязал с дебела, неподдържана и изпълнена със съмнения, комплекси и т.н. жена, отговорът ще бъде не.

И накрая за онези, които се присмиват/обиждат/плюят по пълните момичета ще кажа само - има доста хляб да изядете, докато можете да наречете себе си мъже. Съжалявам, само пишката не е достатъчно. Както искате, така го разбирайте..
    Жалко обаче, че на такива хубави и смислени постове не се обръща повече внимание. Поздравявам те за начина ти на мислене Жив и здрав

емии не съм момче ,но не изключвам и да тръгна ако я оценя по други критерии
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си