Първоначално написано от
Анонимко
Момче съм.
Мнение:
По-голямата част от мъжете харесват по-слаби жени. Факт. Въпреки това на едно доволно количество индивиди от силния пол им допадат и по-пълни девойки. Също факт.
Излизал съм както със слабички, така и с не толкова слабички момичета. Първо опровергавам това за интелигентността - няма нищо общо между теглото на тялото и възможностите на мозъка. Срещал съм страшно глупави парчета и сред пълните и сред слабите, говорил съм с удивително умни момичета и в "двата лагера". Да, самочувствието на пухкавите момичета може би е мъничко по-ниско, но човешките комплекси край нямат, така че го разкарваме тоя фактор.
На втора позиция наистина е въпросът с пропорциите и степента на затлъстяване. Има някои жени, които просто НЕ изглеждат добре, когато свалят килограми. Има жени, които ги мързи да се поддържат. Има жени, които са болни или затлъстяването им е наследствено. Има и "пълни" (това къде е - 60, 70 кг?) и "дебели" (над 80, да речем, грубо смятам). Въобще възможностите, причините за напълняването и външния вид на пълните момичета може да варират в огромни граници.
Ако въпросът е: Бих ли излязал с пълничко (в разумни граници) момиче, което полага грижи за себе си и ми допада като интереси и начин на мислене, отговорът ще бъде да, бих. И съм го правил.
Ако въпросът е: Бих ли излязал с дебела, неподдържана и изпълнена със съмнения, комплекси и т.н. жена, отговорът ще бъде не.
И накрая за онези, които се присмиват/обиждат/плюят по пълните момичета ще кажа само - има доста хляб да изядете, докато можете да наречете себе си мъже. Съжалявам, само пишката не е достатъчно. Както искате, така го разбирайте..