- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, харесвате ли пълнички момичета?
Ахаа... ясно.. начи скоро няма да си фана гадже..![]()
Тука имам мн да пиша.. като за начало.. да дебела съм.. и си го признавам.. мн хора ми казват.. че като гледали.. др момичета.. дето колко по дебели били от мен.. аз всъщност не съм.. била дебела а закръглена.. ама не смея да им вярвам.. защото като се погледна в огледалото.. не се виждам така..
Докато четях мненията тук.. си затвърждавах.. мнението.. колко повърхностни хора има.. ноо голяма работа.. и аз винаги съм си казвала.. за всеки влак си има пътници.. но вече все повече се питам.. моя влак няма ли да дойде най накрая???![]()
А това за хигиената ще ви кажа нещо.. определено не е вярно.. най добрите ми приятелки.. и двете.. са дебелички.. но и двете мн добре.. се поддържат.. това че един човек.. е дебел.. въобще не значи че не се поддържа..
Сега за отслабването.. ами то на приказки да ви кажа е мн лесно.... аз ходя на фитнес.. но наистина е мн трудно.. пък и аз имам проблем.. с волята.. но това въобще не значи, че не искам да отслабна... напротив искам страшно мн.. но е мн трудно..
Не съм супер дебела.. но се нервя.. защото.. има страшно мн повърхностни хора.. никой не иска да ме види отвътре.. (хах е не буквално)
Аз също не бих имала против.. да тръгна с пълно момче.. дори и дебело да е.. важното е да ми хареса отвътре![]()
Замислете се малко... не бъдето толкова глупави..!
is my religion