- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Bullet for my valentine
ne sum gi 4uvala![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз рядко мога да се нарека фен на някоя група. Имам няколко хубави песни от тях, но не съм им чак фен.![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Имаше неколко песни дето ми харесваха,ам не ме кефят много .
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
am ne me kefqt apak momi4e ne slu6ai dr ti nali si gi har ne ostavqi taka da ti razvalqt kefa,da znae6 samo kolko mn sa mi razvalqli moq kef s Bon Jovi no ve4e sviknaha s fakta 4e mi e kumir
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
da ama az znam kvo da ti kaja vij si avatara 4ui taz grupa i mi kaji koe e ob6toto ili si nqkvo metal house neznam si kvo o6teПървоначално написано от *PaLaVa_ZaKaChKa*
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Вие сте адски невежи честно.Нито се водят емо, нито са емо!!! Тва си е чист метъл, не метълкор или какъвто и да било хардкор. Групата е супер яка и бих искала да помоля тези, които ги определят като емо да изгледат поне един концерт преди да дават мнения...![]()
абееее шшшш квото и да е е мноо готиноTears don`t fall и all the things.. ми харесват най-мноо
![]()
![]()
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Първоначално написано от drssmile
омг, флайлийф са christian rock
а булет са супер, особено 4 Words (To choke Upon)
war - destruction
war - destruction
Всъщност са доста приятна група. На моменти ми идват доста еднообразни, но като цяло правят доста качествена музика.
Както правят впрочем и повечето Имо групи. Музиката е доста добра и ако основната част от феновете й не бяха толкова неприятни щеше да се приема и слуша много повече в консервативната ни и пълна с предрасзъдаци българийка.
ама хора булет не са емокор![]()
war - destruction
war - destruction
Panik-pop-rock,technoПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
![]()
WTF????Наистина ли мислиш така...Nevada tan(Panik)и общо си нямат с поп-рок камо ли с техно...те са нео-метъл и рап
По темата-много харесвам БФМВ ,но от вас разбрах,че имат общо с емото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кефят ме хората. All These Things I Hate и Tears Don't Fall са ми любими.
НЕ са емоПървоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
крещящите вокали не правят групата емокор пък и тфа че емотата ги слушат не значи автоматично че самата група е емокор
например доста чалгари слушат еванесънс, тфа значи ли че еванесънс са чалга?
war - destruction
war - destruction
Никога не съм могла да определям групи по стил. Аз си слушам музика, която ми харесва. Само Suffocating under words of sorrow съм слушала и ми харесва.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Чалгар и Еванесънс?Моля те,не ми го причинявайПървоначално написано от ~MiSs KaUlItZ~
Не,че имам нещо против,но просто ми звучи гнусно и подигравка с една велика група като Еванесънс
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ми изобщо не ме кефят
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Tears Don't Fall ... ох тази песничка...наистина влезе ли ти в главата няма избиване... и спомените...
Bullet for my Valentine rulz![]()
Helpless,
My eyes are bleeding from the fear that's inside,
You sealed your demise when you took what was mine,
Don't try to stop me from avenging this world,
No voice to be heard
Waking The Demon,
Where'd ya run to?