.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    azsi
    Guest

Бременна ли съм?

taka tva e dejurnata tema bremenna li sam taka ispolzvahme prezervativ i toi svar6i i sled polvin 4as pak zapo4nahme da go pravim no prezervativat se skasa v men toi go izvadi po4ti vednaga a piq li hap4eta vednaga ili da si napravq test sled 1 sedmica i da piq dokjolkoto imalo nqkakvi hap4eta do 30 dni i kakav e 6ansat dasam bremenna

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Щом не е свършил в теб няма защо да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest

Re: Бременна ли съм?

Цитирай Първоначално написано от azsi
    taka tva e dejurnata tema bremenna li sam taka ispolzvahme prezervativ i toi svar6i i sled polvin 4as pak zapo4nahme da go pravim no prezervativat se skasa v men toi go izvadi po4ti vednaga a piq li hap4eta vednaga ili da si napravq test sled 1 sedmica i da piq dokjolkoto imalo nqkakvi hap4eta do 30 dni i kakav e 6ansat dasam bremenna

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    estestveno 4e si

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    estestveno 4e si
    образовай се и тогава го кажи това "естествено че си"

Аве то лесно се прави бебе.. как може да го правите със съ6тия презерватив?Правете се на кухи дамаджани..ва6 си е проблема... имате глави за да ги ползвате.. Ако си бременна,аборта е опасен... по добре си отгледай детето..
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    Бе пийни едно хашче там за успокоение ! Около 20 лева са,но мен ако питаш,пийни.Те са по 2 хапчета дозата !

Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    Аве то лесно се прави бебе.. как може да го правите със съ6тия презерватив?Правете се на кухи дамаджани..ва6 си е проблема... имате глави за да ги ползвате.. Ако си бременна,аборта е опасен... по добре си отгледай детето..
    да го отгледа ... трудничко ще и е
    а тва че 2 пъти с 1 ... без коментар

П>С> ... пари ли нямахте за 2-ри ве

Цитирай Първоначално написано от banancho
    Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    да го отгледа ... трудничко ще и е
    а тва че 2 пъти с 1 ... без коментар

П>С> ... пари ли нямахте за 2-ри ве
    +1
    saglastna s teb!2 pati s edin i sa6t!bojeeeeee 4ovek da se ubie to teb!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Град
    Пловдив
    ООО Господи благодаря ТИ ,че си ме създал мъж. за да не се питам подобни въпроси

azsi
    Guest
    nie ispolzvahme vtori i toi se skasa imah na predvit 4e svar6i vedna6 i noviq vtori prezervativ se skasa

Guest

Цитирай Първоначално написано от banancho
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    estestveno 4e si
    образовай се и тогава го кажи това "естествено че си"
    awe q si ebi maikata we lapi smotano she si pisha kvot si iskam i kakto si iskam ako ne si saglasen ela mi vratni edna.smotanqk.

nie ispolzvahme vtori i toi se skasa imah na predvit 4e svar6i vedna6 i noviq vtori prezervativ se skasa
    Еми презерватива те пази на 83%
    Трябва да го оЧаква6... Направи каквото смята6 за добре...
    Голям размер на картинката! /machoka/

oo takava li bila rabotaa kazvai po ranoo
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Изпии 1 хап наи добре 1 доза в аптеките тряя ги има
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от Conrad
    ООО Господи благодаря ТИ ,че си ме създал мъж. за да не се питам подобни въпроси
    Създал те, за да питаш "Мое ли е?"

Град
    in the middle of nowhere
    ЗА ВСИЧКИ КОЙТО СЛАГАТ ТЕМА БРЕМЕННА ЛИ СЪМ: МИЛИ ДАМИ ВСИЧКИ СТЕ БРЕМЕННИ СПРЕТЕ ДА ЗАДАВАТЕ ТЪПИ ВЪПРОСИ
    LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!

Щом не е свършил,няма проблеми според мен!

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Щом не е свършил в теб няма защо да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от didsy
    ЗА ВСИЧКИ КОЙТО СЛАГАТ ТЕМА БРЕМЕННА ЛИ СЪМ: МИЛИ ДАМИ ВСИЧКИ СТЕ БРЕМЕННИ СПРЕТЕ ДА ЗАДАВАТЕ ТЪПИ ВЪПРОСИ
    Оставете момичето,естествено е да се притеснява.Пък и мисля,че за тфа е тоя форум
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от didsy
    Оставете момичето,естествено е да се притеснява.Пък и мисля,че за тфа е тоя форум
    E da ama ot 400 temi moga da ti kaja 4e sigurno 350 sa "bremenna li sam?""Ami ako sam bremenna kakvo""Ima li vazmojnost da sam bremenna?" i t.n. KOi q kara da pravi sex kato ne e gotova da prieme posledstviqta,to zatova se misli i za tova seksa ne e za deca,za6toto kato gledam kolko temi ima s vaprosa bremenna li sam napravo se pla6a za6toto predstavete si 14-15-16 godi6ni da sa maiki i 6tom te sa taka napred s materiala,teq deca kato porasnat i kato po4nat i te da pravqt seks na po 15i imat i te dete,maika im ni6ot nemoje d aim kaje za6toto vednaga otgovorat 6te bade :Kakvo iska6 ot men kato ti si me rodila na 15? Vaprosa v monenta ne e kak 6te kaja na mama i tate ami kak mojah da napravq tazi grejka i sega s tva dete na race nakade,kak 6te prote4e jivota mi ot tuk nasetne???
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Guest
    Според мен няма шанс да си бременна, не си трови организма! Прецени си все пак има ли шанс да си била в овулация, макар че дори и да си била, в тази половинчасова пауза, в която не се правили секс, сперматозоидите по члена му са станали негодни за оплождане, а втория път при скъсването не е свършвал в тебе- така че според мен-риск няма! дано вс е ОК, мила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си