.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Вежди...?!

ахххххх
    Guest

Вежди...?!

Здравейте..значи понеже веждите ми не ми харесваха.. преди няколко месеца почнах да си ги скубя и все повече да ги изтънявам но на мястото от което съм ги махнала винаги излизат едни черни и твърди косъмчета,а докато се покажат до толкова че да мога да ги хвана с пинсетата седят няколко дена като черни точки под кожата и мн ме дразни защото лицето ми е страшно светло и вс се вижда ...какво не е наред и само при мен ли става така?Плс кажете как да не растат така..аз ли не ги махам правилно кво става?!

emi..pri men ne e taka,pak nz.....otidi na kozmetik,6tom ne misli6,4e gi maha6 pravilno

Сигурно при теб си личи толкова много заото ти е много бяла кожата.. при мен не се личи толкова.. а и космите, които отсранявам не са никак много...

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Guest
    еми тоя козметик нито знае аз как искам,изобщо не е ясно как ще ми ги оформи и дали ще ме разбере,защото мои приятелки са ходили и повечето ги оставяха като омъкнати кокошки!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми тоя козметик нито знае аз как искам,изобщо не е ясно как ще ми ги оформи и дали ще ме разбере,защото мои приятелки са ходили и повечето ги оставяха като омъкнати кокошки!
    Или намери някоя друга козметичка,или помоли някоя приятелка/майка ти да ти ги махне.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Или намери някоя друга козметичка,или помоли някоя приятелка/майка ти да ти ги махне.
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    амм аз иам съ6тия проблем.. но пари за козметик няма да дам.. така4е си карам така
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    moite maika mi gi oformi,dobre sa,a za tvoq problem-dobriqt kozmetik nikoga nama da ti kaje nqkoi gre6en savet
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    znachi rqdko se poqvqat cherni malki kosymcheta zashoto ne gi skybesh kakto trqbwa ( ot korenite) . Ne izmykwash samiq kosym ot korena , a go kysash

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Може би ти е стара пинсетката и не ги захваща добре. Не ги махаш добре, трява да е на 90 градуса спрямо кожата, защото както ти казаха ги късаш. Иначе и на мен ми се появяват точки, но те се появяват поне 1 ден след това, защото израстват. Ако ми се появи такава, я махам все едно както се стиска пъпка, но това не важи не за всички косми, а само за повредени, те стоят като тъмно черни точки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си