.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Окосмяване по пениса ?

Нормално ли е да имам косми от долу по самият пенис... ? а и там кожата ми е малко по тъмна ... ?! доста неприятно е ... !

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Окосмяване по пениса ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нормално ли е да имам косми от долу по самият пенис... ? а и там кожата ми е малко по тъмна ... ?! доста неприятно е ... !
    точно така трябва да бъде неприятни щеше да е ако изглеждаше различно, което би значело евентуален проблем.

когато израстнеш - пишока ти добива типичния мъжки вид, който се различава от гладкия, беличък, мъничък, нежен детски изглед

Guest

Re: Окосмяване по пениса ?

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    точно така трябва да бъде неприятни щеше да е ако изглеждаше различно, което би значело евентуален проблем.

когато израстнеш - пишока ти добива типичния мъжки вид, който се различава от гладкия, беличък, мъничък, нежен детски изглед
    DOBRE KAZANO! DAJE MN DOBRE

Guest
    добре де при всички ли е така ... да им растат косми по самият пенис ... от долу... !? Това не пречили като си слагаш кондом и т.н. ? И да го бръснали или да ги оставям така там ...

Град
    Изгубено
    добре де при всички ли е така ... да им растат косми по самият пенис ... от долу... !? Това не пречили като си слагаш кондом и т.н. ? И да го бръснали или да ги оставям така там ...
    mi normalno e vsi4ki imat .. puk za brusneneto nz to si e vupros ti kak iska6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си