- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете :(
Добре де стига това повтаряш това в пет коментара.Кажи сега кога заминава тя и ти за да знаем как да те посаветваме.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Ми другата седмица понеделник но ако ми даде господ може да се видим пак......щото има вероятност преди да напусна бг да отида до София...... а тя ще е там също няколко дни.
Трябва навсяка цена да направя нещо докато не е станало твърде късно приятелството ни е доста дълго........... НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ РАЗРУШИ И искам ако може да ми даде шанс((
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Добре значи имаш време.За сега я остави за ден два и после се срещни с нея и поговорета.Както казах по горе за сега нищо неможе да направиш,защото е в момента ядосана.Така че остави я за малко после поговорете.И ако е толкова отдавна приятелството ти тя ще се съгласи.Сега спри да се самосъжаляваш,защото така не си помагаш.И като се видите деистваи спокойно.Дано съм ти помогнал.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
От над 1 месец се мъча да се видим с нея защо си мислиш че точно сега ще иска???????Първоначално написано от Анонимко
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Значи ако и свънеш след ден два и тя не поиска да се видите да поговорите за случилото се и нали ти и обясни че много съжеляваш и неискаш преди да тръгнеш да останете с лоши чувства и и казваш че си разбрал че си сгрешил и че много съжеляваш отново и това не ти дава мира да се разделите така.Ако пак неиска да се срешнете сериозно се замисли що за приятелка имаш.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Истината е че от много години и се моля за шанс а ся хептен крачка преди да успея се усрахПървоначално написано от Анонимко
![]()
Дам това го разбрахме.Направи това което ти казах по горе след един два дена.Но немога да те разбера как може няколко години да и се молиш да ти даде шанс немога да те разбера,може би заради това сега не те уважава според мен най-много два пъти да я помолиш но от години това е прекалено.Колкото и много да я харесваш явно е че тя не ти отвръща със същото или просто не го е разбрала още,за това я остави за малко време.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Казвал съм и го как няма да разбере тя е и по голяма от мен......... просто тряаши да изчакам още малко и............Първоначално написано от Dobrodu6niq
((((
Аз мисля че няма какво повече да направиш освен това.Така че успех и наистина ти пожелавам да се сдобрите.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Ще изчакам за сега без да правя нищо но сигурно няма да имам успех![]()
![]()
Ами ако толкозн дъжиш на нея.. се ще намериш начин да оправиш нещата![]()
Опитай..
is my religion
kato se samosajalqva6 po tozi na4in nqma da stane ni6ty...4eta q taq tema i se 4udq za6to kazva6 tva na nas,a ne na neq...ne ti digala telefona,ne ti otgovarqla na sms-ite.....emi 4ek malko ti si q zabil v ta4a....ostavi q malko nasame sas sebi....ne znae6 li kade jivee???otidi pri neq i se izqsnete....siguren li si,4e te obi4a????......stiga se samosajalqva taka......![]()
:>Първоначално написано от CuRly Doll
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Ся са праи се едно не ме познава Sad((((((
не иска да се видим......... писах и като беше в нета но........явно съм я разярил......... Crying or Very sad
Като не иска да чуе за теб,не й досаждай.Явно си прекалил..
Тогава се замисли що за приятелка имаш че за такова нещо да неиска да те вижда та даже да се прави че не те познава.За мен колкото и да си сгафил това нейно държане е прекалено.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Защо нейното е на латиница. И ако това е чат разговор моял самоубий се няма нормални хора който казват такива неща по чат освен това не си заслужават труда.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
domarzq me da ti 4eta celiq post stignah dotam 4e si q pritisnal.kato go osaznavash kvo ni zanimavash.ako mackata si stryva shte ti prosti.....nqkoga
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
moje da go zastrelqm koeto deistvitelno shte pomogne na nego i na cqlata vselena.ama ako stava vapros za moralna podkrepa....plyq si na petite!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от OnFire
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Морална подкрепа... този израз е епонятен за мен. Иначе ммомчето дори не я заслужава все пак успява да притисне хората по чата бахти... много е талантлив
verno tva si e talant.....ma ti verno li pro4ete celiq post?????????????izymqvash me!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от w0sh
Всеки с талантите сиПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
ima edin takav laf:vseki s nomerata si,drygi s cqla programa!!!!!!!!!!Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Не го знам тоз лаф