.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    ve4e go nay4i!!!!!!!!!!!!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Убеденсъм че ще го помня максимално 15 минути.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Убеденсъм че ще го помня максимално 15 минути.
    tolkova mnogo.tva si e cqlo 4ydo az i tolkova ne yspqvam da zapomnq nqkoi neshta
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    Sofia
    Най-добре и се извини и я попитай да ти даде право на още един последен шанс.

Guest
    po dobre se opitai da q zabravi6 kato vidqh kakvo ti e kazala si mislq 4e naistina nqma6 6ans s neq no vse pak se opitai da q zadurzi6 pone samo kato priqtelka.puk ako ne moje6 produljavai da se bori6 za neq

spirash da q pritiskash v skype v podpisa si pishesh (ako imash i ako ne te e blokirala) golqm sym typak mn syljelqvam da razbere che ti naistina syjelqvash i taka i se dokazvash postoqnno s kakvoto mojesh i shte se opravqt neshtata \/
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Re: Моля ви помогнете :(

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
    Значи жената която обичам щеше да ми даде шанс...... тя ми е наи-добрата приятелка и днес много зле напраех притиснах я и тя ми каза следното ako ne beshe tozlkova umalen, nahalen i natoqtelen i da ne mi davash da disham...moje bi shtqh da ti dam shans
    pisna mi
    bqh tyrpeliva - veche ne
    ti sam si izgyrmq shansa
    zashtoto hem mi kazvash pomisli hem samo za tova mi govorish i me pritiskash
    pisna mi
    nqma da ti dam shans!!!
    каза ми се едно съм я притиснал за гърлото съм я фанал точно така се чуствала хора моля ви помогнете ((((((
    Не ми отговаря по телефона и смси и писах няма маи и като и приятел я изгубих ((((((
    ще се гръмна направо ((((((((((
    аз съм наи-големия идиот
    Защо нейното е на латиница. И ако това е чат разговор моял самоубий се няма нормални хора който казват такива неща по чат освен това не си заслужават труда.
    Да разговора беше в чата точно които го проведохме......
    аи много ме изнервя.... че тя ми пише през 10 минути по няколко изречения.. и се ме праи на глупак..... защото ми казва следното влизам зарад тебе да си пишем тука ;((((((
    а в същото време си пише с много хора....... а аз да чакам като идиот.......
    и на скаип да и пиша пак така........
    myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)

Абе ти на колко си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си