- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете :(
Значи жената която обичам щеше да ми даде шанс...... тя ми е наи-добрата приятелка и днес много зле напраех притиснах я и тя ми каза следното ako ne beshe tozlkova umalen, nahalen i natoqtelen i da ne mi davash da disham...moje bi shtqh da ti dam shans
pisna mi
bqh tyrpeliva - veche ne
ti sam si izgyrmq shansa
zashtoto hem mi kazvash pomisli hem samo za tova mi govorish i me pritiskash
pisna mi
nqma da ti dam shans!!!
каза ми се едно съм я притиснал за гърлото съм я фаналточно така се чуствала хора моля ви помогнете
((((((
Не ми отговаря по телефона и смси и писах няма маи и като и приятел я изгубих((((((
ще се гръмна направо((((((((((
аз съм наи-големия идиот![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Ами ... мреш![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Опфф много гадно си направилАз също много мразя това
![]()
![]()
Но ако наистина ти е добра приятелка и я помолиш просто за приятелство според мен ще се съгласи
![]()
ПС-Дано не те нараня ,но мисля ,че до сега щеше да е приела ако изпитваше нещо към теб![]()
Тя ако те искаше, щеше да те има на момента, в който И признаеш чувствата си.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Щеше да ми даде шанс сигурен съмПървоначално написано от `Death`Whore``
(((((((
моля ви кажете ми какво да направя
писах и смси с извинения
не иска и да чуе за мен моля ви докато не е станало прекалено късно моля ви(((((((((
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
nedei univai.....6te vidi6 ,4e 6te i mine i ne si q izgubil .......v momenta e afektirana i se pravi na nedostupna..tova e normalnata jenska reakciq,no sled vreme 6te i domu4nee za teb i sama 6te te potursi,prosto q ostavi mani4ko na spokoistvie i kato vidi ,4e ne q tursi6.....sama 6te zapo4ne na proqvqva interes
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
ami da to vsyshtnost ti ne si si promenil dyrjanieto samo razikata e 4e sega i se izvinqvash a ne q uhajvash
хОРА АЗ наистина съм виновен!!!!!!!!Първоначално написано от Q16Kd
(((((((((
мИСЛЯ ЧЕ и като приятел и като всичко я изгубих(((((
а бях на крачка от това да съм с нея((((( моля ви за съвети искам да си я върна обратно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
преди да се прецакам тотално я питах какъв тип мъже харесва нали еи теи от любопитство....... и тя ми каза haresvam myje s chuvstvo za humor, takiva koito ne se cupqt za nqkoq duma na krivo trqbva da sa silni i da me karat da se chuvstvam dobre da sa umni da si mili
и ми каза че аз съм само бил мил![]()
6tom e 6tqla da ti dade 6ans za6to si q pretiskal???koe momi4e obi4a da go pritiskat???vinoven si-da i e dobre,4e go osaznava6,oba4e moje bi sega e vremeto da q ostavi6 "da podi6a"....ako naistina te obi4a i iska da e s teb,6te se varne...ako ne-zdrave da eПървоначално написано от myni4ko_glypa4e
![]()
Значи ще ти дам съвет в момента да не и пи6е6 мхного смси или да и се обайда6 веднъш вече си и се извинил и си постъпил правилно така да и се извиниш,дефакто по този начин с непрекъснати смси и обажданя отново я притискаш,както каза usera по горе остави я малко е афектирана да се поуспокои и след ден или два или тя ще те потърси или ти я потърси и поговорете за това.Да знам и че ти си в момента ядосан на себе си за това което си направил но трябва да се успокоиш.И дано нещата между вас се оправят.
зАЩОТО СЪМ идиот за товаПървоначално написано от CuRly Doll
(((((((((((((
охххххххххкак здраве да е ако не направя нещо веднага.... повече няма да я видя дори!ЩОТО ЗАМИНАВАМ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от България
много ви се моля хора помогнете
( някакси........ искам да си я върна.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
просто и кажи за чувствата ти към нея и й се извини
emi mili4uk vij.....kato slu6m kakvi ne6ta ti e nagovorila...qvno tova momi4e..prekaleno mn haresva sebe si i sqka6 ti stupkva i samo4uvstvieto i spored men dosta umelo te oplita i te kara da se 4uvstva6 vinoven.zamisli se vurhu tova....nedei obvinqvai samo sebe si ,za6toto vinagi vinata e i ot dvete strani,nqma cqla istina.....prosto spored men.....tova momi4e,ako te obi4a6e samo dori kato priqtel ..ne bi ti govorila takiva ne6ta i bi te cenila kato 4ovek,a ot tova koeto ti e kazala...mislq 4e vuob6te ne te uvajava i 4e ti zaslujava6 mn pove4e ot neq
Тя не иска и да чуе за мене няма да ме потърсиПървоначално написано от Анонимко
(((((((
ще я изгубя аз заминавам и тя също
ако не успея да направя нещо преди да замине ще я изгубя завинаги как ще съм сърдит на себе си иди ми да си прережа гърлото(((((((
супер съм кретен........... извинението не ми го приемааз съм и казал за чъствата ми към нея
((((((( се едно съм в ада........
Просто си направи изводите и си вземи поука.Никой не обича да бъде притискан.Ако й беше дал повечко време да помисли без да й натрапваш теб и чувствата ти към нея,може би щеше да бъде с теб.Но явно си избързал.Съветвам те да й се извиниш и да бъдеш по-търпелив,ако още изобщо има шанс да стане нещо.А ако не - напред и по-полека.![]()
Според мен в момента няма какво да направиш,но пак както ти казах поизчакаи малко да се успокой.Освен ако не саминаваш утре което е проблем и аз невиждам решение.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Първоначално написано от Like the wind`
((((((
Признавам че съм виновен аз в случея но много искам да ми прости а тя няма да го направи сигурно какво да направя тя не е някаква тъпачка която мога с цветя или нещо да накарам да ми прости((((((
моля ви всички които са имали подобни случаи или знаят и имат някакви съвети или идеи какво да направя че да си я върна и да ми даде шанс((((((((((((
от години се мъча и ся сичко да отиде на вятъра((((((((((
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре но първо кажи кога заминаваш и тя кога защото точно днес надали ще стане.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
oleeee ne moga da povqrvam,tolkova si pritesnen i paniran v momenta,4e ne moje6 da msili6 trezvo,edva li tq v momenta si kusa nervite,kakto ti .q di6ai dulboko i vzemi da se uspokoi6..svetut ne svur6va vse pak,a na teb tepurva ti predstoqt hubavite momenti i sladkite migove v tvoq jivot
Поговори с нея,обясни й,че не си искал да стане така и да я притискаш да вземе решение.Кажи й,че ще й дадеш време да си изясни ситуацията и емоциите.И не се занимавай с нея по цял ден.А най-важното е да не ревеш-застани пред нея като мъж,а не като ревлив пикльо.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
![]()
Я кажи какво очакваш от нас отидем и да я убедим, да размисли??? Ти вече си осрал положението (без извинение) и ся "ко да правя помогнете ми" еми за тва се мисли преди да правиш нещо !!!![]()
So free
Я кажи какво очакваш от нас отидем и да я убедим, да размисли??? Ти вече си осрал положението (без извинение) и ся "ко да правя помогнете ми" еми за тва се мисли преди да правиш нещо !!!
izvini me mnnnn,ama moje6 malko po-milo i da proqvi6 razbirane.........ako ne moje6666 ,togava izob6to ne si pi6i komentarite......biva biva ama nie horata sme mn zxlobni su6testva,samo 4akame nqkoi da ima problem i go napadame
gorki4kiq ti!Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
otidi do tqx i se izvini i se opitai da pogovorite!obqsii e sega se 4ustva6 ujastno i 4e ako ne gadjeta to pone priqteli da si ostanete!kaji i 4e sajelqva6 za tova koeto si napravil!obqsnii kak se 4ustva6!i q pomoli za pro6ka!
uspex
i ne se ot4aivai!no ako ti prosti drajse po majki i ne q pritiskai ve4e!draj se kato priqtel i moje bi 6t zabravi za slu4iloto se !no ne garantiram 4e 6te e sedmica sled kato se sdobrite!
ai tva e ot men
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Не се ядосвай винаги има такива коментари няма как без тях.Просто ги подминаваш.Иначе невийдам ако не ни каже още детаили как да му помогнем.Кажи тя кога и ти заминаваш.Просто трябва да си помагаме хора сме се пак.Първоначално написано от iveto89
аз яката се прецаках :*(Първоначално написано от sladko_momi4e
че и не мога да върна и променя нищо........ извинението не помага макар че вече и се извиних трябва ми нещо по силно........ нещо като чудо ли и аз нз(((((((
мисля на кафе ако се съгласи да си поговорим или в тях но едва ли ще иска да ме види дори ;(((((((
нали казах че заминава и аз също заминавам(((((((((
Ми другата седмица понеделник но ако ми даде господ може да се видим пак......щото има вероятност преди да напусна бг да отида до София...... а тя ще е там също няколко дни.