.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Моля ви помогнете :(

Значи жената която обичам щеше да ми даде шанс...... тя ми е наи-добрата приятелка и днес много зле напраех притиснах я и тя ми каза следното ako ne beshe tozlkova umalen, nahalen i natoqtelen i da ne mi davash da disham...moje bi shtqh da ti dam shans
    pisna mi
    bqh tyrpeliva - veche ne
    ti sam si izgyrmq shansa
    zashtoto hem mi kazvash pomisli hem samo za tova mi govorish i me pritiskash
    pisna mi
    nqma da ti dam shans!!!
    каза ми се едно съм я притиснал за гърлото съм я фанал точно така се чуствала хора моля ви помогнете ((((((
    Не ми отговаря по телефона и смси и писах няма маи и като и приятел я изгубих ((((((
    ще се гръмна направо ((((((((((
    аз съм наи-големия идиот
    myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)

Ами ... мреш
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Опфф много гадно си направил Аз също много мразя това Но ако наистина ти е добра приятелка и я помолиш просто за приятелство според мен ще се съгласи
    ПС-Дано не те нараня ,но мисля ,че до сега щеше да е приела ако изпитваше нещо към теб

Тя ако те искаше, щеше да те има на момента, в който И признаеш чувствата си.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Щеше да ми даде шанс сигурен съм (((((((
    моля ви кажете ми какво да направя
    писах и смси с извинения
    не иска и да чуе за мен моля ви докато не е станало прекалено късно моля ви (((((((((
    myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)

nedei univai.....6te vidi6 ,4e 6te i mine i ne si q izgubil .......v momenta e afektirana i se pravi na nedostupna..tova e normalnata jenska reakciq,no sled vreme 6te i domu4nee za teb i sama 6te te potursi,prosto q ostavi mani4ko na spokoistvie i kato vidi ,4e ne q tursi6.....sama 6te zapo4ne na proqvqva interes
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

ami da to vsyshtnost ti ne si si promenil dyrjanieto samo razikata e 4e sega i se izvinqvash a ne q uhajvash

Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    ami da to vsyshtnost ti ne si si promenil dyrjanieto samo razikata e 4e sega i se izvinqvash a ne q uhajvash
    хОРА АЗ наистина съм виновен!!!!!!!!(((((((((
    мИСЛЯ ЧЕ и като приятел и като всичко я изгубих (((((
    а бях на крачка от това да съм с нея ((((( моля ви за съвети искам да си я върна обратно
    преди да се прецакам тотално я питах какъв тип мъже харесва нали еи теи от любопитство....... и тя ми каза haresvam myje s chuvstvo za humor, takiva koito ne se cupqt za nqkoq duma na krivo trqbva da sa silni i da me karat da se chuvstvam dobre da sa umni da si mili
    и ми каза че аз съм само бил мил

Цитирай Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
    писах и смси с извинения
    не иска и да чуе за мен моля ви докато не е станало прекалено късно моля ви (((((((((
    6tom e 6tqla da ti dade 6ans za6to si q pretiskal???koe momi4e obi4a da go pritiskat???vinoven si-da i e dobre,4e go osaznava6,oba4e moje bi sega e vremeto da q ostavi6 "da podi6a"....ako naistina te obi4a i iska da e s teb,6te se varne...ako ne-zdrave da e

Guest
    Значи ще ти дам съвет в момента да не и пи6е6 мхного смси или да и се обайда6 веднъш вече си и се извинил и си постъпил правилно така да и се извиниш,дефакто по този начин с непрекъснати смси и обажданя отново я притискаш,както каза usera по горе остави я малко е афектирана да се поуспокои и след ден или два или тя ще те потърси или ти я потърси и поговорете за това.Да знам и че ти си в момента ядосан на себе си за това което си направил но трябва да се успокоиш.И дано нещата между вас се оправят.

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    писах и смси с извинения
    6tom e 6tqla da ti dade 6ans za6to si q pretiskal???koe momi4e obi4a da go pritiskat???vinoven si-da i e dobre,4e go osaznava6,oba4e moje bi sega e vremeto da q ostavi6 "da podi6a"....ako naistina te obi4a i iska da e s teb,6te se varne...ako ne-zdrave da e
    зАЩОТО СЪМ идиот за това (((((((((((((
    оххххххххх как здраве да е ако не направя нещо веднага.... повече няма да я видя дори!ЩОТО ЗАМИНАВАМ от България много ви се моля хора помогнете ( някакси........ искам да си я върна.......

Guest
    просто и кажи за чувствата ти към нея и й се извини

emi mili4uk vij.....kato slu6m kakvi ne6ta ti e nagovorila...qvno tova momi4e..prekaleno mn haresva sebe si i sqka6 ti stupkva i samo4uvstvieto i spored men dosta umelo te oplita i te kara da se 4uvstva6 vinoven.zamisli se vurhu tova....nedei obvinqvai samo sebe si ,za6toto vinagi vinata e i ot dvete strani,nqma cqla istina.....prosto spored men.....tova momi4e,ako te obi4a6e samo dori kato priqtel ..ne bi ti govorila takiva ne6ta i bi te cenila kato 4ovek,a ot tova koeto ti e kazala...mislq 4e vuob6te ne te uvajava i 4e ti zaslujava6 mn pove4e ot neq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи ще ти дам съвет в момента да не и пи6е6 мхного смси или да и се обайда6 веднъш вече си и се извинил и си постъпил правилно така да и се извиниш,дефакто по този начин с непрекъснати смси и обажданя отново я притискаш,както каза usera по горе остави я малко е афектирана да се поуспокои и след ден или два или тя ще те потърси или ти я потърси и поговорете за това.Да знам и че ти си в момента ядосан на себе си за това което си направил но трябва да се успокоиш.И дано нещата между вас се оправят.
    Тя не иска и да чуе за мене няма да ме потърси (((((((
    ще я изгубя аз заминавам и тя също
    ако не успея да направя нещо преди да замине ще я изгубя завинаги как ще съм сърдит на себе си иди ми да си прережа гърлото (((((((
    супер съм кретен........... извинението не ми го приема аз съм и казал за чъствата ми към нея ((((((( се едно съм в ада........

Просто си направи изводите и си вземи поука.Никой не обича да бъде притискан.Ако й беше дал повечко време да помисли без да й натрапваш теб и чувствата ти към нея,може би щеше да бъде с теб.Но явно си избързал.Съветвам те да й се извиниш и да бъдеш по-търпелив,ако още изобщо има шанс да стане нещо.А ако не - напред и по-полека.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    писах и смси с извинения
    зАЩОТО СЪМ идиот за това (((((((((((((
    оххххххххх как здраве да е ако не направя нещо веднага.... повече няма да я видя дори!ЩОТО ЗАМИНАВАМ от България много ви се моля хора помогнете ( някакси........ искам да си я върна.......
    Според мен в момента няма какво да направиш,но пак както ти казах поизчакаи малко да се успокой.Освен ако не саминаваш утре което е проблем и аз невиждам решение.

Цитирай Първоначално написано от Like the wind`
    Просто си направи изводите и си вземи поука.Никой не обича да бъде притискан.Ако й беше дал повечко време да помисли без да й натрапваш теб и чувствата ти към нея,може би щеше да бъде с теб.Но явно си избързал.Съветвам те да й се извиниш и да бъдеш по-търпелив,ако още изобщо има шанс да стане нещо.А ако не - напред и по-полека.
    ((((((
    Признавам че съм виновен аз в случея но много искам да ми прости а тя няма да го направи сигурно какво да направя тя не е някаква тъпачка която мога с цветя или нещо да накарам да ми прости((((((
    моля ви всички които са имали подобни случаи или знаят и имат някакви съвети или идеи какво да направя че да си я върна и да ми даде шанс ((((((((((((
    от години се мъча и ся сичко да отиде на вятъра ((((((((((

Guest
    ((((((
    Признавам че съм виновен аз в случея но много искам да ми прости а тя няма да го направи сигурно какво да направя тя не е някаква тъпачка която мога с цветя или нещо да накарам да ми прости((((((
    моля ви всички които са имали подобни случаи или знаят и имат някакви съвети или идеи какво да направя че да си я върна и да ми даде шанс ((((((((((((
    Добре но първо кажи кога заминаваш и тя кога защото точно днес надали ще стане.

oleeee ne moga da povqrvam,tolkova si pritesnen i paniran v momenta,4e ne moje6 da msili6 trezvo,edva li tq v momenta si kusa nervite,kakto ti .q di6ai dulboko i vzemi da se uspokoi6..svetut ne svur6va vse pak,a na teb tepurva ti predstoqt hubavite momenti i sladkite migove v tvoq jivot

((((((
    Поговори с нея,обясни й,че не си искал да стане така и да я притискаш да вземе решение.Кажи й,че ще й дадеш време да си изясни ситуацията и емоциите.И не се занимавай с нея по цял ден.А най-важното е да не ревеш-застани пред нея като мъж,а не като ревлив пикльо.

Град
    (: Русе :)
    Я кажи какво очакваш от нас отидем и да я убедим, да размисли??? Ти вече си осрал положението (без извинение) и ся "ко да правя помогнете ми" еми за тва се мисли преди да правиш нещо !!!
    So free

Я кажи какво очакваш от нас отидем и да я убедим, да размисли??? Ти вече си осрал положението (без извинение) и ся "ко да правя помогнете ми" еми за тва се мисли преди да правиш нещо !!!
    izvini me mnnnn,ama moje6 malko po-milo i da proqvi6 razbirane.........ako ne moje6666 ,togava izob6to ne si pi6i komentarite......biva biva ama nie horata sme mn zxlobni su6testva,samo 4akame nqkoi da ima problem i go napadame

Re: Моля ви помогнете :(

Значи жената която обичам щеше да ми даде шанс...... тя ми е наи-добрата приятелка и днес много зле напраех притиснах я и тя ми каза следното ako ne beshe tozlkova umalen, nahalen i natoqtelen i da ne mi davash da disham...moje bi shtqh da ti dam shans
    pisna mi
    bqh tyrpeliva - veche ne
    ti sam si izgyrmq shansa
    pisna mi
    nqma da ti dam shans!!!
    каза ми се едно съм я притиснал за гърлото съм я фанал точно така се чуствала хора моля ви помогнете ((((((
    Не ми отговаря по телефона и смси и писах няма маи и като и приятел я изгубих ((((((
    аз съм наи-големия идиот
    gorki4kiq ti!
    otidi do tqx i se izvini i se opitai da pogovorite!obqsii e sega se 4ustva6 ujastno i 4e ako ne gadjeta to pone priqteli da si ostanete!kaji i 4e sajelqva6 za tova koeto si napravil!obqsnii kak se 4ustva6!i q pomoli za pro6ka!
    uspex
    i ne se ot4aivai!no ako ti prosti drajse po majki i ne q pritiskai ve4e!draj se kato priqtel i moje bi 6t zabravi za slu4iloto se !no ne garantiram 4e 6te e sedmica sled kato se sdobrite!
    ai tva e ot men
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Guest
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    izvini me mnnnn,ama moje6 malko po-milo i da proqvi6 razbirane.........ako ne moje6666 ,togava izob6to ne si pi6i komentarite......biva biva ama nie horata sme mn zxlobni su6testva,samo 4akame nqkoi da ima problem i go napadame
    Не се ядосвай винаги има такива коментари няма как без тях.Просто ги подминаваш.Иначе невийдам ако не ни каже още детаили как да му помогнем.Кажи тя кога и ти заминаваш.Просто трябва да си помагаме хора сме се пак.

Re: Моля ви помогнете :(

Цитирай Първоначално написано от sladko_momi4e
    pisna mi
    bqh tyrpeliva - veche ne
    ti sam si izgyrmq shansa
    pisna mi
    nqma da ti dam shans!!!
    аз съм наи-големия идиот
    gorki4kiq ti!
    otidi do tqx i se izvini i se opitai da pogovorite!obqsii e sega se 4ustva6 ujastno i 4e ako ne gadjeta to pone priqteli da si ostanete!kaji i 4e sajelqva6 za tova koeto si napravil!obqsnii kak se 4ustva6!i q pomoli za pro6ka!
    uspex
    i ne se ot4aivai!no ako ti prosti drajse po majki i ne q pritiskai ve4e!draj se kato priqtel i moje bi 6t zabravi za slu4iloto se !no ne garantiram 4e 6te e sedmica sled kato se sdobrite!
    ai tva e ot men
    аз яката се прецаках :*(
    че и не мога да върна и променя нищо........ извинението не помага макар че вече и се извиних трябва ми нещо по силно........ нещо като чудо ли и аз нз (((((((
    мисля на кафе ако се съгласи да си поговорим или в тях но едва ли ще иска да ме види дори ;(((((((
    нали казах че заминава и аз също заминавам (((((((((

Ми другата седмица понеделник но ако ми даде господ може да се видим пак......щото има вероятност преди да напусна бг да отида до София...... а тя ще е там също няколко дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си