Цитирай Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Ми другата седмица понеделник но ако ми даде господ може да се видим пак......щото има вероятност преди да напусна бг да отида до София...... а тя ще е там също няколко дни.
Трябва навсяка цена да направя нещо докато не е станало твърде късно приятелството ни е доста дълго........... НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ РАЗРУШИ И искам ако може да ми даде шанс ((
Добре значи имаш време.За сега я остави за ден два и после се срещни с нея и поговорета.Както казах по горе за сега нищо неможе да направиш,защото е в момента ядосана.Така че остави я за малко после поговорете.И ако е толкова отдавна приятелството ти тя ще се съгласи.Сега спри да се самосъжаляваш,защото така не си помагаш.И като се видите деистваи спокойно.Дано съм ти помогнал.
От над 1 месец се мъча да се видим с нея защо си мислиш че точно сега ще иска???????
Значи ако и свънеш след ден два и тя не поиска да се видите да поговорите за случилото се и нали ти и обясни че много съжеляваш и неискаш преди да тръгнеш да останете с лоши чувства и и казваш че си разбрал че си сгрешил и че много съжеляваш отново и това не ти дава мира да се разделите така.Ако пак неиска да се срешнете сериозно се замисли що за приятелка имаш.