- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете :(
ve4e go nay4i!!!!!!!!!!!!
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Убеденсъм че ще го помня максимално 15 минути.
tolkova mnogo.tva si e cqlo 4ydo az i tolkova ne yspqvam da zapomnq nqkoi neshtaПървоначално написано от w0sh
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Най-добре и се извини и я попитай да ти даде право на още един последен шанс.
po dobre se opitai da q zabravi6 kato vidqh kakvo ti e kazala si mislq 4e naistina nqma6 6ans s neq no vse pak se opitai da q zadurzi6 pone samo kato priqtelka.puk ako ne moje6 produljavai da se bori6 za neq
spirash da q pritiskash v skype v podpisa si pishesh (ako imash i ako ne te e blokirala) golqm sym typak mn syljelqvam da razbere che ti naistina syjelqvash i taka i se dokazvash postoqnno s kakvoto mojesh i shte se opravqt neshtata \/
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
Да разговора беше в чата точно които го проведохме......Първоначално написано от w0sh
аи много ме изнервя.... че тя ми пише през 10 минути по няколко изречения.. и се ме праи на глупак..... защото ми казва следното влизам зарад тебе да си пишем тука ;((((((
а в същото време си пише с много хора....... а аз да чакам като идиот.......
![]()
![]()
![]()
и на скаип да и пиша пак така........
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Абе ти на колко си?