- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета предпочитате?
Какви?
Тип1-Високи,чаровни,с не къса коса,обличащи се модерно.
Тип2-Лоши момчета.Ниски ,късо подстригани,с "гангстерско облекло"
Нямам определен тип и от двата типа бих си харесала.Просто не зависи само от външния вид ,защото може на външен вид да е като принц ,но на характер да е просто бОкЛуК![]()
Нямах предвид дълга.Нормална до средата на врата,зад ушите и бретон малко под веждите.А къса някакви подстригани 0,1 номер и т.н.Първоначално написано от pristrastenata
Типовете не са много добре определени според мен,ама айде да кажем 2,въпреки че най-вече има значение характера.Не харесвам лоши момчета,но не и смотаняци.Средно. :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
kakvo da vi kaja mili4ki...prosto 4ovek si igrajda nqkakvi obrazi,koito sa mu slabost i takiva,koito ne sa mu mn na surceto,no ot li4en opit 6te vi kaja,4e stava taka,4e se subira6 s tezi .. s koito vinagi si kazvala"nikoga nqma da trugna s takuv tip"
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
xaxa smesica:visoki,4arovni,s kasa kosa,moderno oble4eni(ponqkoga lo6i mom4eta me privli4at,a ponqkoga ne)
i se pak ne si4ko zavisi ot van6niq vid....ako se darji kato idiot ili e za edinq sex mu biq 6uta![]()
Висок, чаровен, умен и забавен.Косата няма значение.
Първоначално написано от Анонимко
nito odno ot dvete,poskoro haresvam mom4eta,kaso postrigani,obli4a6ti se moderno,a pod moderno rezbiram kasi ili dalgi danki da ne sa dalboki,s edna mnogo gotina riza s golqma qka
sa6to taka da ima i dobre uformeno tqlo,i da e hubav toi samiqt razbire se!
Уверени,силни,дръзки,смели в действията си..![]()
kakvoto se padne,miks ot spomenatoto ili vs nakup ili sas savsem razli4ni ka4estva
btw-abe nqma6e li podobni temi?!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Май че по тип 2... Мъжки момчета, тарикати.. ако имаш това предвид. Писнало ми е да се занимавам с лигави п*тки![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Анонимко
ti si po tapa i ot gaza mi be ima kasa i dalga kosa tokava kato tvoito ponqtie ne sa6testvuva pone v moite predstavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Има 1000 такива теми.
stanaha 1001....ima nqma....koi ti tarsi ve4i....Първоначално написано от Th3MaN
![]()
Еми не знам...Нешо между двете...Според зависи![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
qq o6te 1 takava temi4ka..mnoo gi obi4am tiq...em ne e nikoi ot 2ta tipa na4i moq zaduljitelno tree da e tumen (ne mangal)i da se obli4a 6to gode dobre
i da se durji milo
za vs dr nqma osobeno zn
.!.
Аз предпочитам тип 1.5: лоши, високи,чаровни, с мн къса коса(може и без
), обличаши се модерно
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
мразя льопари. тъй че, ако съдим по външен вид, тип 1.
Не предпочитам момчета.
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE