- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ядете ли месо?
...е без мръвка....
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Да, така еПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Без месо сме за никъде...
чувствам как първичното действа в мен![]()
Аха,ям,но само когато е много вкусно приготвено(това ще рече,когато го е сготвил баща ми).По принцип не обичам много,не че съм вегетарианка,или нещо подобно,просто не ми е толкова вкусно.....![]()
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
мц,няма нужда да се оправдавам или да давам обяснения
Аз съм месоядно![]()
Мале, само аз ли съм вегетарианка?![]()
П.П. Моля, не ме убивайте с камъни![]()
![]()
има периоди, в които ям. има и такива, в които не ям... а пък дали това месо, дето го купуваме, е месо, дали е от въпросното животно, от което трябва да бъде, е отделен въпрос.ние може да си мислим, че ядем плът, но всъщност да е нещо съвсем друго.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
i az taiПървоначално написано от ~*SILVER*~
Next Time I`ll be True...
Месо!![]()
в кренвиршите слагат вестници и кости, както и тоалетна хартия.Първоначално написано от TheNightRider
няма да се учудя, ако е вярно. бе, гнусно е, като ще е месо, да е сурово и ти да си го правиш на манджа, а не някъв гаден салам.
![]()
Абе, вижте кво - никой няма да умре без месо. По-горе някой каза, че не разбира как вегетарянците се лишават от най-вкусното нещо... хм, аз не съм такъв, но напълно ги разбирам. Всеки си има право на избор и да ви кажа не съм близвал месо от както са почнали жегите, защото ПРОСТО МИ Е ГНУСНО..... а наще непрекъснато пекат некви наденици и боклуциКакто и да е де - мисълта ми е, че няма нищо откачено в това да си вегетарянец, стига да си набавяш нужните витамини с други храни ;
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
А в саламите слагат замразени диафрагми, хрущяли и кокали, специално доставени от АнглияПървоначално написано от пор
Топли, топли, парят
![]()
П.П. Тази информация е 100% достоверна![]()
^^ е как може да не те интересува кво си слагаш в устата? (мале тва колко странно ми прозвуча)
Една приятелка на майка ми преди имаше цех за сандвичи и беше видяла с очите си това, което описа момичето по-горе. Наистина слагат какви ли не бокклуци и после това майка ми ме кара да го ям.... тц тц
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
пък и то и сурово месо да си вземеш... не знаеш дали не е престояло 10-15 години в някоя камера.
Райдъре, ужасен си.![]()
Хах, ми те тия неща да не мислиш, че са на 1 месец... Забравени от Господа в някоя камера... но са евтини и се купуват като топли баничкиПървоначално написано от пор
Щом им излиза по-евтино да ходят до Англия през 2 седмици, представи си
![]()
заеби месото, то че е нужно, е нужно
но знаете ли, научих, че ако мъжете поглъщат повече от 80 гр млечни продукти на ден, увеличават неколкократно опасността от рак на простатата![]()
защото????Първоначално написано от quench
А знаете ли, че храната, която най-дълго ми стоя в хладилника без да се развали беше една салата. 6 седмици и изглеждаше все едно е купена вчера. Вие си знаете с какво ги третират зеленчуците.
Сериозно?!?Първоначално написано от quench
Приятеля ми пие по 2 литра айрян на ден
![]()
Бе това ми се струва голям балон.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
quench, дай да видим къде си го чел това. После го покажи на овчарите в планините
ако е здраве.бг - много им здраве.
ех, кое беше списанието?
колкото до здравето на планинците
всички заболявания имат повече от една причина
планинеца може да цока млекце, ама си седи на чистия въздух и не се тъпче с консерванти и не пие метализирана вода,нали?
а ние като сме изложени на тея фактори, цък - рак на простата
http://youtube.com/watch?v=vwmUvLQgRzU
мани, мани...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
а тея готови салати, глупости, натурални сокове... абе, всичко, е фрашкано с консерванти, оцветители, майката си трака.
един познат работеше някъде, където се правят кроасани, изправи ми се косата от това, което слагат вътре - химикали, не знам си какво.
по тая логика не трябва да ядем нищо. дори така любимите ми дини и пъпеши не ги пощадиха, заливайки ги с конска урина.![]()
щом е списание - не е верноПървоначално написано от quench
Изобщо в списанията са повече сензации, отколкото факти.
То ако не ям месо, какво ще ям?![]()