- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ядете ли месо?
Пък и овчара е пиел мляко, а не нещо, приличащо на мляко...
пор, един приятел работи в някаква мандра и ми обясняваше как си топяли краката в бидоните с млякоА друг пък ми развиваше теория как намерил косъм в бурканче лютеница на Дерони...
Баси, ами ако спра да ям и това, на какво ще живея? На фотосинтеза?![]()
медицинско е, четох го в службата на майка миПървоначално написано от Анонимко
не е некъв "Блясък" или де да знам кво...
иначе ако искаш, пецкай си млякото, аз предпочитам да пия бира и да рискувам други части на тялото си![]()
може да се фотосинтезира, но за 16 ч интензивно огряване се произвеждат по-малко от 1% от енергийните нужди на тялотоПървоначално написано от TheNightRider
ААА!!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
каква ирония... уж сме много цивилизовани, културни, над всички други видове, ама честно казано се държим като първобитни и ядем по-зле от тях.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Хахах... значи трябва да пия повече вода и да стоя на слънце... Утре заминавам на мореПървоначално написано от TheNightRider
![]()
преди около месец гледах епизод от наръчника на оцеляване на незнам си кой по дискавъри - уби с лък една сърна и така я опече в трап, че се насълзих от кеф...Първоначално написано от пор
тая сърна един господ знае каква трева е яла... дъждът, почвата, всичко е замърсено. пак излиза, че първобитни > съвременни хора.Първоначално написано от quench
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Разтърсих се и го намерих, обачеПървоначално написано от quench
Не са млечните продукти, а по-точно млякото. Релано погледнато млякото е доста неестествена хрна за възрастен индивид. Категорично млечните продукти не са най-добрият източник на калции, а лактозата е голям проблем за доста хора.I am not surprised that milk has been found to be associated with another disease. However, I found it quite interesting that the researchers speculated that it was actually the calcium that may be contributing to the problem. I have not reviewed the actual study but it appears that the researchers are concerned that the calcium in non-physiologic levels may impair the function of the enzyme that converts vitamin D to its active form 1,25 Dihydroxyvitamin D.
This reaction occurs in the kidney and one can actually take a supplement of this active form of vitamin D, but it is a prescription (Rocaltrol) and is very expensive. Patients who have kidney failure need to take this supplement as their kidneys lose the ability to make this active form of vitamin D.
Свързват се не млечните, а калцият в тях.
qm meso
НЕ! МЕСОТО Е НАЙ-УЖАСНОТО НЕЩО НА СФЕТАА !! е само mac donalds![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ям само пилешко, мн мн рядко телешко и свинско, ако съм супер гладна, пък и лятото не ми се яде месо
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
не! вегетарянка съм![]()
Не става за ядене, ако няма мръвка.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Само пилешко ,а риба и свинско и хлапе не ям останалите местоии не стават за ядене, особена посред лято
Qm,razbira se..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ami az biah okolo 2 godini vegetarianka ma re6ih 4e niama nyjda da izpadam v krainosti.Ne iam nikakvo drygo meso osven pe4eno pile i to izkliy4itelno riadko.![]()
Да, ям!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ям,но доста рядко..Не ми харесва![]()
Ям КъТу ПуДИВеЛ
Ядеме, и ни е кеф.
Ям, но само пилешко. Никога свинско.
И не смесвам месо със сирене.
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Обезкостявам животни, когато съм на практика или стаж. Разбира се че ям месо и не мисля да спирам скоро.