- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Високи или ниски момчета предпочитате
Тва е тема за момичетата.
Та високи над 180 или ниски под 170 предпочитате.
По-високи!!!
Стига ми е да е по-висок от мен (което не е трудно, аз съм нисичка), но предпочитам по-високите. До висок човек се чувствам най-малкото и сладко същество на света
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
emi az sam 1.68 i predpo4itam da sa po visoki ot men...ne 4e e mn trydno,6oto i az sam na edna viso4ina![]()
разбира се че трябва да е по висок от мен![]()
Високите. Ако исках джудже, щях да гледам Снежанка.![]()
Е в никакъв случай не по ниски от мен,но все пак предпочитам да не са много високи...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Предпочитам по-високите от мене..
You are broken, I can fix you...
оо височки височки хаха, че аз като съм 1.73 ии сега няма да е излагаме с някое ниско парче я![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
тхе сега ме карате да се чуствам прекалено висок, ех как си гоня 190...
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Visokite mom4eta mai pove4e mi dopadat![]()
Because all I want is u ....
Аве мацко ти да не би да си 130/135Първоначално написано от pristrastenata
![]()
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
средни^^
Що за жалка дискриминация е това?Първоначално написано от Boqn
Ами тези, които са високи между 170 и 180 см?
Как не ви е срам да ги изолирате по този долен и подмолен начин. Нещастни бъркалки!
Нях нях нях нях нях!
Толква ли не разБрахте от 1000-те такива теми,че високите повече се харесват!![]()
Light The Universe
Високи над 180 см.![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не че има значение при положение, че аз съм 1.59, но последните 2 момчета, с които съм била са все около 1.90..и не че ми е такова предпочитанието, ама така се получава
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
miii az sym 1.68 sm taka 4e ot 175 i nagore e super![]()
Високи естествено![]()
Животът е една игра в която вечно някой губи, живей така, мисли така, че никога да не загубиш.
az po princip ne si padam po mnogo visokite 6tot se 4ustvam mnoo niska ma gledam i da ne se po niski ot men vypreki 4e sq si haresvam 1 mom4e s 4-5 sm po nisko 4udu stanalu.
нискиииииииии![]()
![]()
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Високи. На бас, че питаш, защото си нисък :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.