- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Високи или ниски момчета предпочитате
По висок от мен естествено но не да ми стърчи с две глави
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Ами такъв какъвто е, той да не си го е избрал сам колко да е висок??Първоначално написано от `Death`Whore``
А за да не си м упод носа няма да ходиш на кокили, ами като нормален човек и готово.
Токчета 10 сантиметра не са кокилиРазбира се, че не си го е избрал, просто на мен ми харесват високите мъже. Виж, че има много жени, за които е достатъчно само да е по-висок от тях.
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
az pak si padam po po nisi4ki maje nqkade kam 1.75 ....az sam 1.60 ...i mislq 4e edno majko 1.75 6te mi doide idealno![]()
pri polojenie 4e sam 1.73 opredeleno predpo4itam da sa nad 1.80.moita lubov e 1.85
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
mi edva li ima momi4e,koeto da predpo4ita mom4e po-nisko ot neq,no s razlika ot 7,8 sm nqma problem![]()
хаха мн ясно че по високи аз сам 1.76 и очаквам мн ясно момчето да е по високо от мен поне 180 да има :P
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
ami 4estno kazano po-visokite ...bila sum i s po-niski i s po-visoki ...no za men e po -gotino ako sa po visoki daje ako sa i nad 1.85 kum 1.90 i nagore daje po dobre ...az si padam po mnogo visoki i vse o6te ne me e zabolql vratat![]()
love must be something like .. hmm .. strange feeling .. or maybe condition of your soul ... so make love ... sometimes you must be different .. sometimes you can be crazy .. but always you must be YOURSELF .. !!!!!!!
abe predpo4itam da sa po visoki4ki 6toto i az ne sum nikak niska.se pak sum malko nad 1.70 taka 4e...mislq 4e pod 1.70 nqkak si nqma da vurvi![]()
на мене ми харесват по-високи момчета, поради това че съм 1,49!![]()
В смисъл че до 1,70 1,75
BIG GURL'S DON'T CRY
predpo4itam da sme na edna i sista viso4ina no 4ovek ne moje da izbire vav kogo se se vlubi za tfa kakto padne batka![]()
![]()
![]()
:P
Определено по-високи,но нямам някакви такива предпочитания и критерии!
Предпочитам да е малко по ниска от мен, ноо няма голямо значение, стига да не трябва да се навеждам за да я целувам (или тя да се навежда :Р)...![]()
![]()
ау не сам прочел заглавието като хората![]()
niskiiiiiiii ili sredni na rust no ne i nqkfi pru4ki po 1,90![]()
![]()
![]()
178см как ви се струват ?![]()
аз съм си 1.85 и така и искам си остана !
:P
е кой обича по ниски?
над 1,80, защото аз съм толкова и не искам момчето до мен да е по-ниско от мен![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Аз съм 166см и предпочитам момчетата да са поне 175 см..не се кефя на някакви нискичи ..не че няма готини ниски момчета но не ми отиват хаха
предпочитам не много високи ест трябжа да е по висок от мен
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
vajnoto e dasi zdrav oniq da e 185sm 70kg-80kg az das1m 173 ama da s1m zdrav 95kg 3-4 % maznini boli me fara oniq kolko e visok vajnoto e dase zdrav
Определено харесвам високите момчета![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами по-високи![]()