.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148

Град
    V mechtite si
    По висок от мен естествено но не да ми стърчи с две глави
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Под 1.75 какъв мъж е? Аз на ниски токчета ще съм му до носа...не ми трябва такъв
    Ами такъв какъвто е, той да не си го е избрал сам колко да е висок??
    А за да не си м упод носа няма да ходиш на кокили, ами като нормален човек и готово.

Токчета 10 сантиметра не са кокили Разбира се, че не си го е избрал, просто на мен ми харесват високите мъже. Виж, че има много жени, за които е достатъчно само да е по-висок от тях.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ven4eto
    Guest
    az pak si padam po po nisi4ki maje nqkade kam 1.75 ....az sam 1.60 ...i mislq 4e edno majko 1.75 6te mi doide idealno

pri polojenie 4e sam 1.73 opredeleno predpo4itam da sa nad 1.80.moita lubov e 1.85
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

mi edva li ima momi4e,koeto da predpo4ita mom4e po-nisko ot neq,no s razlika ot 7,8 sm nqma problem

хаха мн ясно че по високи аз сам 1.76 и очаквам мн ясно момчето да е по високо от мен поне 180 да има :P
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

ami 4estno kazano po-visokite ...bila sum i s po-niski i s po-visoki ...no za men e po -gotino ako sa po visoki daje ako sa i nad 1.85 kum 1.90 i nagore daje po dobre ...az si padam po mnogo visoki i vse o6te ne me e zabolql vratat
    love must be something like .. hmm .. strange feeling .. or maybe condition of your soul ... so make love ... sometimes you must be different .. sometimes you can be crazy .. but always you must be YOURSELF .. !!!!!!!

abe predpo4itam da sa po visoki4ki 6toto i az ne sum nikak niska.se pak sum malko nad 1.70 taka 4e...mislq 4e pod 1.70 nqkak si nqma da vurvi

на мене ми харесват по-високи момчета, поради това че съм 1,49!
    В смисъл че до 1,70 1,75
    BIG GURL'S DON'T CRY

Guest
    predpo4itam da sme na edna i sista viso4ina no 4ovek ne moje da izbire vav kogo se se vlubi za tfa kakto padne batka :P

170 См долна граница
    Fitness Forever

Определено по-високи,но нямам някакви такива предпочитания и критерии!

YouAreDead
    Guest
    Предпочитам да е малко по ниска от мен, ноо няма голямо значение, стига да не трябва да се навеждам за да я целувам (или тя да се навежда :Р)...

Oпаа
    Guest
    ау не сам прочел заглавието като хората

Guest
    niskiiiiiiii ili sredni na rust no ne i nqkfi pru4ki po 1,90

Ляля
    Guest
    178см как ви се струват ?

Град
    pLaZmA wOrLd
    аз съм си 1.85 и така и искам си остана !
    :P

е кой обича по ниски?

Голям фен
    Град
    на луната
    над 1,80, защото аз съм толкова и не искам момчето до мен да е по-ниско от мен
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Аз съм 166см и предпочитам момчетата да са поне 175 см..не се кефя на някакви нискичи ..не че няма готини ниски момчета но не ми отиват хаха

предпочитам не много високи ест трябжа да е по висок от мен
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

vajnoto e dasi zdrav oniq da e 185sm 70kg-80kg az das1m 173 ama da s1m zdrav 95kg 3-4 % maznini boli me fara oniq kolko e visok vajnoto e dase zdrav

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Определено харесвам високите момчета
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ами по-високи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си