- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- превръзки и менструация
za6tone mi vqrvate ako laje6 6tqh da si priznaq za da svar6i sqlata razpraviq no naistina ne sam podlikuvala temata az nito razdvoenoto mi az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да е... Майната ти!![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
oki stiga s razpraviite dori i da ne mi vqrvate kolkoto i da se razpravqme naistina az ne sam publikuvala temeta i nqma smisal da se razpravqma
Пепито, за пореден път те моля да редактираш мненията си, а не да пускаш едно след друго.
Иначе по темата нормално е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ama za6to e nujno da gi redaktiram i kvo da im redktirvam?
Когато решиш да пускаш едно след друго 2-3... 4 мнения, не е необходимо да ги пускаш едно след друго. Просто натисни "Редактирай"/ "Edit" и допиши това, което искаш да кажеш.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kak taka az nqma kvo da dopisvam vsi4ko sam si kazala
Като всичко си си казала,не пускай едно след друго 5-6 мнения ...Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Пък ако решиш да добавиш нещо както каза и Алеандра натискаш едит/редактирай. Известно ми е защо го правиш - борба за мнения,но ние тук не пасем трева все пак ...
da naistina donqkade e borba za mneniq , no apak donqkade be6e i borba za da mi povqrvate ma kar 4e i sega ne vqrvate![]()