- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Музиката във вашия дом
Имам адски гадни съседи. Аз пък им го връщам яко с рок, така че се предават!
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
Тати има плочи на Бийтълс,и отделно на Джон Ленън.
Маман пък се *кефи* на АББА и се радва като я поздравявам с песни от "нейните младини" от типа на Джордж Майкъл - Керлес Уиспър. :P
Един ден като заживея с мъж,ще му се наложи да се съобразява с моите капризи-да заспива с трип-хоп,и да се събужда със Статик Екс/Маднес.![]()
Зайчето ми много се кефи на реге. :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
mnou zabavno ejednevie s muikata no prez po golqmata 4as ot denq nqma nikoi v ky6ti i gonq brat mi dolu i dynq muzikata
Еми майка ми и баща ми слушат... AC-DC, Asia, Bon Jovi, Boston, Deep Purple, Def Leppard, Dream Theatre, Europe, Foreigner, FSB, Gary Moore, Journey, Kansas, Kingdom Come, Marillion, Pretty Maids, Queen, Richard Marx, Щурците, Survivor, Whitesnake... и някакви такива..и а зпокрай тях започнах иа з да ги слушам повечето групи..ааа да-и Nazareth също слуша баща ми![]()
Баба ми харесва Лили Иванова...![]()
Бг ми ахерсват Бтр примерно...Щурците...
А иначе слушам всякаква музика!
П.С. Чалгата не е музика-D
What you give is what you get!
избягвам да слушам силно, когато някой от родителите ми е вкъщи...![]()
Не ми пука да ли я харесват, музикалните ми предпочитания са си моя работа, не ги карам да слушат такава музика насила...![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
еммм като гледам как вървят нещата и те ще прослушат![]()
преди ми обясняваха колко е гадна тая музика, как може едно момиче да я слуша...иии такива работи
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
И моите ми слушат музиката..както и аз тяхнатаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
What you give is what you get!
живея с мама...слушаме заедно музика понякога тя слуша такова дето и аз слушам -rave,elekronica ,dnb,Rock ballads,reggae
Слушам си каквото ми харесва и родителите ми го одобряват. Мама слуша в кухнята Планета ТВ, а татко за нищо не възразява.![]()
У дома се слуша само Българска музика и чалгата е забранена!
В момента живея с брат си и си се разбираме чудно за музиката ама съседите не са на нашето мнение![]()
vky6ti se slu6a... vsi4ko ot '80 i '90 az sym vliubena v muzikata ot tozi period![]()
Дааа, тя е страхотна!Първоначално написано от sladka_niki