- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс при менструация
с приятелката ми искаме да правим секс докато е в мензис-може ли
Moje.. ama na men lichno mi izglejda gnusno..
moje ama zadyljitelno polzvaite prezervativ!!!
Че правете кой ви спира?
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
makar 4e na men ne mi e komfortno v takova polojenieda..........Първоначално написано от Mimentseto
Веднъж с приятелката ми правихме секс, когато изведнъж и доиде мензиса точно когато се изпразних!Получи се една много гадна смес между кръв и сперма!Беше много гадно, затова не бих го направил отново!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Това не е критерии.. Доста жени изглеждат ”студени” и не мърдат много много в леглото...Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
П.П. По темата - можете. Правете го с капут за да не хванеш някоя инфекция.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Moje! Shte ti haresa zashtoto
Ayudame olvidarte si te vas!
ОМГ![]()
Тва и пари да ми дават няма да го направя... Веднъж пробвах с френдката,малко си намирисва,добре Че го правихме под ду6а![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mm moje ama e gnusarsko xax ..... az li4no 6a se 4uvstvam nekomfortno![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Mi to moje ama si mislq 4e nqma d avi e mn konfortno,osobeno na neq!Ama podobre go pravete v banqta i zadaljitelno s prezervativ
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Аз не бих го правила по време на менструация, защото по време на нея съм в пъти по-малко чувствителна по принцип![]()
(:
MI moje ama PREZERVATIV
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Стига бе! Каква е тая приятелка такава намирисващаПървоначално написано от aragornslove
.
Нека това не те отказва от този тип занимания,не са всички такива!![]()
![]()
до сега не съм правила, а и нямам голямо желание. В смисъл-на 2-3-ти ден съм пламък. Да ме докосне леко и съм възбудена на макс, прави ми се ужасно много. но съм чувала, че е болезнено, а и нямаме баня под ръка(винаги ми идва в понеделник, а креватните ни занимания са в края на седмицата).
Ами правил съм секс с жена която е в мензис и тя бе с тампон, е нямаше
други видими признаци че е в това състояние, така че всичко бе окаy даже докато го правихме въпросния тампон ме дразнеше приятно на главичката..после пък на нея и бе голям кеф докато се опитвах и вадех тампона ..