Ползвате ли го ? Въобще чували ли сте за него ?
Може ли някой да обясни кво е тва!![]()
![]()
![]()
абе това от кога го има? неска го чувам за пръв пътно не смятам да го ползвам, стига ми скайпа
Da ve4e se zapisax za6toto ako sprat skype ne6ta da polzvam mirc ....Sano da ne go sprat skype 6toto nemoga da svikna s taq tapa programa oovoo
![]()
Mi tva e edna mnou manq6ka programka .. prili4a na skype ... moga da vi dam link da si q drapnete da vidite za kakvo stava vapros...
http://www.oovoo.com/download/oovoosetup.exe
предпочитам стария добър СКАЙП![]()
Raise your fist!
предпочитам стария добър СКАЙП![]()
Raise your fist!
Да регнах се..Тфа Е БаСи тАпОто Без ЕмоТикОнКи..АмА иСкаМ с СкаЙпа щТоТу с тФА нЕ сЕ сФикФа..
Мечтите са безкрайни..
Някой си рекламира oovoo на гърба на Skype и всички се връзват...![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Първоначално написано от Out Of Love`f
Не рекламирам ооVоо. Просто ми стана интересно и поисках да знам кой го използва.
Имах впредвид, че във фалшивите предупредителни съобщения по Skype му правят реклама. Нищо лично!
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Хмм... аз не съм го чувата това пък тамПървоначално написано от Out Of Love`f
Обаче видях, че правят реклама на ай си кю-то
![]()
аз същоПървоначално написано от MostHated
и все пак като идиот и там си имам рег .... само дето нямам нито един човек ( music_pirate )
И аз предпочитам повече skype,преди малко си свалих и ooVoo,много не ми харесва,но к'во да се прави,пък и н еми се вярва да няма skype,xa..6те видим утре
1вото.![]()
Тез ово ли к'ви са си направиха реклама на гърба на Скайп.... единствените месънджъри, които признавам са Скайп и Ай Си Кю
Бе тия дето вярват на всичко което са чули са ШИБАНИ ИДИОТИ ( извинявам се ама не се сдържах),а тия дето са по-горното и занимават и други с глупустите си са направо за Идиоландия. Я помислете ако спре скайп фирмата к'ва загуба ще има??? Просто ако го спрат не не не.. ще се ядосам ако продължа да пиша.
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Днес си го инсталирах само да видя какво представлява.Но не ми хареса особенно много още има какво да се иска.А и един въпрос за тези които вече го ползват:Как се търсят абонати?Всъщтност може да търсиш абонати само ако им знаеш mail-a или name аз така разбрах.Май не е както при skype да има критерии за търсене?Някои ако е запознат да пише...
e kvo i e trudnoto tq e na 99 procenta kato skypeПървоначално написано от MoMI4eNcI
It feels so different being here,
I was so used to being next to you,
Life for me is not the same,
There's no one to turn to.
I don't know why I let it go too far,
Seems like everywhere I try to go,
I keep thinking of you.