.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Пак за космите...

zna4i imam kosmi na dupeto ne vatre v nego emi buzite nali.. i sa mn golemi iskam da gi mahana s epilator oba4e mn boli ta se 4udeh dali ako parvo goi mahna sas samobrasna4ka i posle s epilator i da prodaljavam s epilatora nali kosmite shte stanat mnogo samo ot edno minavane s brasna4a..?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Не знам дали броят им ще се увеличи,но със сигурност ще станат по-дебели и по-дълги.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не ги махай,после ще станат по-големи и много повече.

Град
    Plovdiv
    ем има една опция "специален триъгълник" в козметичните салони, където махат и тези косъмчета отзад... не боли с колата и е по-трайно...

ем има една опция "специален триъгълник" в козметичните салони, където махат и тези косъмчета отзад... не боли с колата и е по-трайно...

на същото мнение съм.и космите не стават по големи а оредяват и държи около 2 месеца
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Guest
    i az sam salgalsna s gornoto mnenie ako tiskash da hodish na kozmetik de..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не знам дали броят им ще се увеличи,но със сигурност ще станат по-дебели и по-дълги.
    samo ot edno mahane s brasna4 i shte stanat debeli i dalgi..?

Град
    Plovdiv
    с бръснача никога не е "само едно махане" не от 1вия път, но постепенно ще станат ужас... иначе е решение ако ти трябва спешно и ги махнеш 1-2 пъти. Тогава няма да има последствия

Ако минеш първо със самобръсначката и после с епилатора, ще те боли повече, така че по-добре се примири и давай смело с епил.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    a kak da o4istq me4a ot vsi4kite bureni koita Saa!!! Normalno li e na 14 godini da e 17 santa ili e malko?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си