.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Защо само момичетата страдат...

Замисляли ли сте се някога защо толкова много време отдаваме да мислим за дадено момче с което сме се разделили. Защо по цял ден страдаме и си мислим за него, а на него въобще не му пука. По голям процент са момичетата които след дадена връзка страдат за уж изгубената любов и съм се питала имали въобще момчета на които и на тях им е било гадно след раздяла и ако има нека да пишат.
    Животът е една игра в която вечно някой губи, живей така, мисли така, че никога да не загубиш.

Един мъж няма да признае, че страда. И ще си даде вид, че не страда въобще. Но страда
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: Защо само момичетата страдат...

Цитирай Първоначално написано от only_hope_f
    Замисляли ли сте се някога защо толкова много време отдаваме да мислим за дадено момче с което сме се разделили. Защо по цял ден страдаме и си мислим за него, а на него въобще не му пука. По голям процент са момичетата които след дадена връзка страдат за уж изгубената любов и съм се питала имали въобще момчета на които и на тях им е било гадно след раздяла и ако има нека да пишат.
    По голям процент били момичетата... е не знам ама в този форум циврьовците са повече момчета:]

Да... има такива момчета и аз съм един от тях. Смисъл било ми е гадно в минало число. Това, че не си признаваме се отразява на психиката. Натоварваме се допълнително
    Клик ми (:

Guest
    И ние имаме чувства както вас, но просто не ги показваме, или поне не пред други хора.
    Може би отчасти защото някои смятат това за признак на слабост

Пп: А ти замисляла ли си се колко момчета страдат и си мислят за някое момиче докато то ги разиграва и ги сменя като гащи без хич да му пука?

М17
    Guest
    Аз точно тези дни страдам, защото момичето ми е далече от мен! Дано скоро я видя.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Момчетата също страдат, само че не го показват..трябва да си придават вид, че могат да преодолеят всяка трудна ситуация, която ги връхлети. Не мисля, че момчетата са безчувствени.. а това, че момичетата малко преиграваме понякога, нищо не значи..просто ние показваме това, което чувстваме, а не го скътаваме в себе си..
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Момчетата също страдат, само че не го показват..трябва да си придават вид, че могат да преодолеят всяка трудна ситуация, която ги връхлети. Не мисля, че момчетата са безчувствени.. а това, че момичетата малко преиграваме понякога, нищо не значи..просто ние показваме това, което чувстваме, а не го скътаваме в себе си..
    Ех... ще започна да си мисля, че съм момиче :P
    Клик ми (:

MyLiVeStIlE
    Guest
    em az vinagi stradam sled dadena vruzka tfa mi e zapazena marka jenite da me naranqvat i posle az da stradam
    P.S mom4e sam

Nali si chuvala che momchetata ne mogat da mislqt za poveche 1 edno neshto navednuj. Tova do golqma stepen e taka. Dokat rabotqt, uchat ili pravqt kakvoto i da bilo drugo te ne mogat da mislqt za bivshata, edva kogato ostanat sami bez nisho da pravqt se seshtat.A nie jenite ako shte i sus 100 neshta dase zahvanem pak shte mislim za liubimiq. V tova otnoshtenie pak sme oshteteni!
    Ayudame olvidarte si te vas!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Защо само момичетата страдат...

Цитирай Първоначално написано от only_hope_f
    Как бе ! И ние сме хора със сърца и ние страдаме !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от morenita
    Nali si chuvala che momchetata ne mogat da mislqt za poveche 1 edno neshto navednuj. Tova do golqma stepen e taka. Dokat rabotqt, uchat ili pravqt kakvoto i da bilo drugo te ne mogat da mislqt za bivshata, edva kogato ostanat sami bez nisho da pravqt se seshtat.A nie jenite ako shte i sus 100 neshta dase zahvanem pak shte mislim za liubimiq. V tova otnoshtenie pak sme oshteteni!
    Всъщност по женските списания пишат точно обратното.

ne si prava :P

за още такива съблазнителни КАКИ Click!

ne sym stadala za mom4e ili ne to4no.. do edin moment ne go pozvolqvah, a posle se otpusnah i me precakaha i ot togava pak ne go pozvolqvam taa v otnosheniqta s polovinkata se dyrja pove4e kato mom4e

САМО МОМИЕТАТА СТРАДАТ>>....ТОва може да го каже само една егоистка! И неориентирана патка....
    нямам повод да сънувам....

Цитирай Първоначално написано от morenita
    една жена и трябват 1 година да се научи да натиска съединителя и да пуска мигача на колата

естествено че страдат , има ли любов има и страдание
    sex all night

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Аз не страдам за такива тъпотии нямам намерение да отделям от скъпоценното си време да страдам за някой си на който не му изнася да си ходи и това е .... ама съм забелязала че много от момичетата се вземат на сериозно ... няма ко да се впрягате за мъже има тооооолкова много
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Това не е вярно! Естестевно,че и момчетата страдат.Просто някои не го показват

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз не съм на същотото мнение. Мисля, че и момчетата страдат, но просто са добри артисти
    ♥ ♥ ♥

ми...женска Ни работа

защо съм се родила жИна,мамка му
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    in ur dreams
    Абе и момчетата са хора, и те имат чуватва и те страдат
    ИЗВОД: Всяко човешко същество страда, момичетата се превземат, защото искат да са героини от някой сапунен сериал или сълзлив роман :P

Град
    Варна
    И на момчетата им е гадно споко.. просто тяхната гордост е прекалено голяма.. за да го покажат..
    Пък и по принцип момичетата са по чувствителни от момчетата (говоря по принцип.. иначе всяко нещо си има изключение )
    is my religion

Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    да,така е ... аз имам един много добър приятел , с него много често си говорим по този въпрос,той е плакал пред мен и заради момичета и заради негови приятели,не мога да разбера за кфо се възприема така че, силният пол няма право да плаче и тфа се смята за слабост,де да знам и аз ... ама определено и момчетата страдат за връзки,повечето не го показват (шото се правят на кораваци) но вътрешно се побъркват
    Всъщност това не е лошо. Разбира се, че пред определени хора се размекват /например пред любимата жена/, но по-добре мъжът да се прави на безчувствен, отколкото да е лигльо.

Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    ne sym stadala za mom4e ili ne to4no.. do edin moment ne go pozvolqvah, a posle se otpusnah i me precakaha i ot togava pak ne go pozvolqvam taa v otnosheniqta s polovinkata se dyrja pove4e kato mom4e
    +1
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Аз не съм на същотото мнение. Мисля, че и момчетата страдат, но просто са добри артисти
    mnogo dobri daje

Оооо това далеч не е вярно! Момчетата също стрдат - ама ти кво очакваш да ревнат и да се затръшкат по цял ден и да тичат да циврят на нечие рамо ли? Еми не, при момчетата не става така. Те си изживяват болката по техен си начин и не са длъжни да показват на света колко са нещастни.
    Това, че момичетата си плачат, не значи, че и момчетата трябва.

Но всичко е доста индивидуално - не е уместно да разделяме така момчета и момичета....
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си