- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо само момичетата страдат...
Замисляли ли сте се някога защо толкова много време отдаваме да мислим за дадено момче с което сме се разделили. Защо по цял ден страдаме и си мислим за него, а на него въобще не му пука. По голям процент са момичетата които след дадена връзка страдат за уж изгубената любов и съм се питала имали въобще момчета на които и на тях им е било гадно след раздяла и ако има нека да пишат.
Животът е една игра в която вечно някой губи, живей така, мисли така, че никога да не загубиш.
Един мъж няма да признае, че страда. И ще си даде вид, че не страда въобще. Но страда![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
По голям процент били момичетата... е не знам ама в този форум циврьовците са повече момчета:]Първоначално написано от only_hope_f
Да... има такива момчета и аз съм един от тях. Смисъл било ми е гадно в минало число. Това, че не си признаваме се отразява на психиката. Натоварваме се допълнително![]()
И ние имаме чувства както вас, но просто не ги показваме, или поне не пред други хора.
Може би отчасти защото някои смятат това за признак на слабост![]()
Пп: А ти замисляла ли си се колко момчета страдат и си мислят за някое момиче докато то ги разиграва и ги сменя като гащи без хич да му пука?
Аз точно тези дни страдам, защото момичето ми е далече от мен!Дано скоро я видя.
Момчетата също страдат, само че не го показват..трябва да си придават вид, че могат да преодолеят всяка трудна ситуация, която ги връхлети. Не мисля, че момчетата са безчувствени.. а това, че момичетата малко преиграваме понякога, нищо не значи..просто ние показваме това, което чувстваме, а не го скътаваме в себе си..
You are broken, I can fix you...
em az vinagi stradam sled dadena vruzka tfa mi e zapazena marka jenite da me naranqvat i posle az da stradam
P.S mom4e sam
Nali si chuvala che momchetata ne mogat da mislqt za poveche 1 edno neshto navednuj. Tova do golqma stepen e taka. Dokat rabotqt, uchat ili pravqt kakvoto i da bilo drugo te ne mogat da mislqt za bivshata, edva kogato ostanat sami bez nisho da pravqt se seshtat.A nie jenite ako shte i sus 100 neshta dase zahvanem pak shte mislim za liubimiq. V tova otnoshtenie pak sme oshteteni!
Ayudame olvidarte si te vas!
Как бе ! И ние сме хора със сърца и ние страдаме !Първоначално написано от only_hope_f
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Всъщност по женските списания пишат точно обратното.Първоначално написано от morenita
![]()
ne si prava:P
ne sym stadala za mom4e ili ne to4no.. do edin moment ne go pozvolqvah, a posle se otpusnah i me precakaha i ot togava pak ne go pozvolqvam taa v otnosheniqta s polovinkata se dyrja pove4e kato mom4e![]()
САМО МОМИЕТАТА СТРАДАТ>>....ТОва може да го каже само една егоистка! И неориентирана патка....
нямам повод да сънувам....
една жена и трябват 1 година да се научи да натиска съединителя и да пуска мигача на колатаПървоначално написано от morenita
![]()
естествено че страдат , има ли любов има и страдание![]()
sex all night
Аз не страдам за такива тъпотии нямам намерение да отделям от скъпоценното си време да страдам за някой си на който не му изнася да си ходи и това е .... ама съм забелязала че много от момичетата се вземат на сериозно ... няма ко да се впрягате за мъже има тооооолкова много
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Това не е вярно! Естестевно,че и момчетата страдат.Просто някои не го показват![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Аз не съм на същотото мнение. Мисля, че и момчетата страдат, но просто са добри артисти![]()
♥ ♥ ♥
ми...женска Ни работа![]()
защо съм се родила жИна,мамка му![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе и момчетата са хора, и те имат чуватва и те страдат![]()
ИЗВОД: Всяко човешко същество страда, момичетата се превземат, защото искат да са героини от някой сапунен сериал или сълзлив роман :P
И на момчетата им е гадно споко.. просто тяхната гордост е прекалено голяма.. за да го покажат..
Пък и по принцип момичетата са по чувствителни от момчетата(говоря по принцип.. иначе всяко нещо си има изключение
)
is my religion
Всъщност това не е лошо. Разбира се, че пред определени хора се размекват /например пред любимата жена/, но по-добре мъжът да се прави на безчувствен, отколкото да е лигльо.Първоначално написано от rad_ina_90
![]()
+1Първоначално написано от Q16Kd
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Оооо това далеч не е вярно! Момчетата също стрдат - ама ти кво очакваш да ревнат и да се затръшкат по цял ден и да тичат да циврят на нечие рамо ли? Еми не, при момчетата не става така. Те си изживяват болката по техен си начин и не са длъжни да показват на света колко са нещастни.
Това, че момичетата си плачат, не значи, че и момчетата трябва.
Но всичко е доста индивидуално - не е уместно да разделяме така момчета и момичета....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм