.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    нз според мен момчетата не влагат толкова много чуства...нз може и да не е така ама така мисля...пък и момичешката психика е мн по слаба и момичетата мн лесно се депресират от тея нешта
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е вярно,че само момичетата страдат.Просто може би сме по-емоционални и показваме това,което ни е на душата.При момчетата е по-различно.И те имат чувства,но рядко ги показват.Затова и не можеш да разбереш дали страда или не.

просто са малко по големи непукисти и не признават това което им е... таа.. разбира се че страдат

Re: Защо само момичетата страдат...

Цитирай Първоначално написано от only_hope_f
    Замисляли ли сте се някога защо толкова много време отдаваме да мислим за дадено момче с което сме се разделили. Защо по цял ден страдаме и си мислим за него, а на него въобще не му пука. По голям процент са момичетата които след дадена връзка страдат за уж изгубената любов и съм се питала имали въобще момчета на които и на тях им е било гадно след раздяла и ако има нека да пишат.
    Оби4аме да проявяваме висша форма на емоционалност изразена във ве4но мъмрене, самосъжаление и безспирно говорене за 'бившите'... докато 'мъжете' от гордост не си позволяват да стигат до такива 'крайности'...
    искаш ли да забравиш някой, замени го с друг... (поне от тая максима се водят доста 'мъже')
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Доста момчета страдат,а и доста показват че страдат.Зависи кой кого е зарязал ..
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Въобще не е вярно,че мъжете не страдат. Просто го изразяват по различен начин,като се затварят в себе си,а не като нас с бурни емоции,ревове,оплаквания и т.н.Дори смятам,че на мъжете по-бавно им минава,защото не дават воля на чувствата си и ги преодоляват по-трудно.И се благодарете,че не са толкова чувствителни и ревливи,не знам за вас,но аз пикльовци не харесвам.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Град
    (: Русе :)

Re: Защо само момичетата страдат...

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от only_hope_f
    Замисляли ли сте се някога защо толкова много време отдаваме да мислим за дадено момче с което сме се разделили. Защо по цял ден страдаме и си мислим за него, а на него въобще не му пука. По голям процент са момичетата които след дадена връзка страдат за уж изгубената любов и съм се питала имали въобще момчета на които и на тях им е било гадно след раздяла и ако има нека да пишат.
    Оби4аме да проявяваме висша форма на емоционалност изразена във ве4но мъмрене, самосъжаление и безспирно говорене за 'бившите'... докато 'мъжете' от гордост не си позволяват да стигат до такива 'крайности'...
    съгласна съм
    искаш ли да забравиш някой, замени го с друг... (поне от тая максима се водят доста 'мъже')
    съгласна съм
    So free

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    относно страдането... има един лаф "За мъка сме родени ние мъжете".

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    О момичета, аз съм на мнение че момичетата не страдат толкова колкото му отдават значение и преиграват-ако ги боли ще е ден два, а останалия месещ ще е самосъжаление и цирк, докато момчетата се правят че не им пука но страдат двойно повече защото го задържат във себеси а не го изливат црез сълзи или викове като момичетата и така се натрупва и дори те страдат повече, затова смятам че момчетата страдат даже иповече(май няколко пъти го казах но това е мнението ми)
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Много ясно, че не само момичетата страдат, а и момчетата само, че не си го показват и признават.Пък и така трябва на един мъж не му приляга да реве по цял ден и хленчи какъв мъж е тогава лично на мен не би направило добро впечатление...

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Za6toto momi4etata go wzimat prekaleno na seriozno!
    F sym,ama se imam za silen harakter-po wyprosa s mom4etata de-nikoga ne pokazwam na okolnite kakwo mi e-nai-mnogo da spodelq s 1,2 priqtelki,koito znam 4e nqma da izportqt kolko mi e my4no.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И ние имаме чувства както вас, но просто не ги показваме, или поне не пред други хора.
    Може би отчасти защото някои смятат това за признак на слабост

Пп: А ти замисляла ли си се колко момчета страдат и си мислят за някое момиче докато то ги разиграва и ги сменя като гащи без хич да му пука?
    x2
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Един мъж няма да признае, че страда. И ще си даде вид, че не страда въобще. Но страда
    да,така е ... аз имам един много добър приятел , с него много често си говорим по този въпрос,той е плакал пред мен и заради момичета и заради негови приятели,не мога да разбера за кфо се възприема така че, силният пол няма право да плаче и тфа се смята за слабост,де да знам и аз ... ама определено и момчетата страдат за връзки,повечето не го показват (шото се правят на кораваци) но вътрешно се побъркват
    Аз имам бая приятели ( момчета ), които са ми споделяли колко гадно се чувстват, примерно, когато некоя ги зареже ей така.. без особено голяма причина, говорили сме си много и дори са плакали пред мен за момиче.. Но наистина някои момчета гледат да не го показват, 'щото някак си мислят, че е тъпо да се правят на 'путки' пред момичетата.. поне така са ми казвали мои фр'с а и.. наистина си е така при някои Има и по чувствителни, които просто са си емоционални и поне говорят за т'ва ( 'щото наистина много малко момчета плачат пред момичета... )
    ~!1912!~

za6to momi4etata???

za6to momi4etata li?za6toto nie sa 4uvstvitelni i go priemame po vatre6no i stradame mnogo za 4oveka koito sme izgubili!!!
    ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си