- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо само момичетата страдат...
нз според мен момчетата не влагат толкова много чуства...нз може и да не е така ама така мисля...пък и момичешката психика е мн по слаба и момичетата мн лесно се депресират от тея нешта![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не е вярно,че само момичетата страдат.Просто може би сме по-емоционални и показваме това,което ни е на душата.При момчетата е по-различно.И те имат чувства,но рядко ги показват.Затова и не можеш да разбереш дали страда или не.
просто са малко по големи непукисти и не признават това което им е...таа.. разбира се че страдат
![]()
Оби4аме да проявяваме висша форма на емоционалност изразена във ве4но мъмрене, самосъжаление и безспирно говорене за 'бившите'... докато 'мъжете' от гордост не си позволяват да стигат до такива 'крайности'...Първоначално написано от only_hope_f
искаш ли да забравиш някой, замени го с друг... (поне от тая максима се водят доста 'мъже')![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Доста момчета страдат,а и доста показват че страдат.Зависи кой кого е зарязал ..
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Въобще не е вярно,че мъжете не страдат.Просто го изразяват по различен начин,като се затварят в себе си,а не като нас с бурни емоции,ревове,оплаквания и т.н.Дори смятам,че на мъжете по-бавно им минава,защото не дават воля на чувствата си и ги преодоляват по-трудно.И се благодарете,че не са толкова чувствителни и ревливи,не знам за вас,но аз пикльовци не харесвам.
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
съгласна съмПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
So free
относно страдането... има един лаф "За мъка сме родени ние мъжете".![]()
О момичета, аз съм на мнение че момичетата не страдат толкова колкото му отдават значение и преиграват-ако ги боли ще е ден два, а останалия месещ ще е самосъжаление и цирк, докато момчетата се правят че не им пука но страдат двойно повече защото го задържат във себеси а не го изливат црез сълзи или викове като момичетата и така се натрупва и дори те страдат повече, затова смятам че момчетата страдат даже иповече(май няколко пъти го казах но това е мнението ми)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Много ясно, че не само момичетата страдат, а и момчетата само, че не си го показват и признават.Пък и така трябва на един мъж не му приляга да реве по цял ден и хленчи какъв мъж е тогава лично на мен не би направило добро впечатление...
x2Първоначално написано от Анонимко
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Първоначално написано от rad_ina_90
Аз имам бая приятели ( момчета ), които са ми споделяли колко гадно се чувстват, примерно, когато некоя ги зареже ей така.. без особено голяма причина, говорили сме си много и дори са плакали пред мен за момиче.. Но наистина някои момчета гледат да не го показват, 'щото някак си мислят, че е тъпо да се правят на 'путки' пред момичетата.. поне така са ми казвали мои фр'с а и.. наистина си е така при някои
Има и по чувствителни, които просто са си емоционални и поне говорят за т'ва ( 'щото наистина много малко момчета плачат пред момичета... )
~!1912!~
za6to momi4etata li?za6toto nie sa 4uvstvitelni i go priemame po vatre6no i stradame mnogo za 4oveka koito sme izgubili!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*