- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета ром и турчин. Ами сега?
kvo da pravia ednoto mi gadje e romche no e adski vliuben v men i se darji mnogo dobre no se sreshtame taino ot roditelite mi ;( az sashto sam vliubena v nego no triabva da se opitam da go zabravia a ne moga opitah po vsichki nachini ,drugoto mi gadje e turchin i s nego se zapoznah predi da zapoznaia s romcheto no tozi turchin sashto me obicha mnogo i az go obicham no ne sam sigurna dali go obicvham kato priatel ili kato gadje a i toi jivee daleche i sam go vijdala samo vednaj i tochny kato se pribrah mi predloji po telefona ama skoro niama da go vidia s koi da bada i kvo da praia nz
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
a nie ot kade da zn![]()
![]()
![]()
И кво като са турчин и циганин-всички сме хора,а и любовта е сляпа!Първоначално написано от leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Хвани си едно негърче ..
You are broken, I can fix you...
Mene ako pitash si kupi edinvibratir ta si nacheshi krastata shtoto kato gledam qko te trese hormona. Kvo e tva da obichash po nqkolko navednuj? Izbirash edin i tfa e. A nqma da komentiram tova che e izlishno da pishesh termini kato
Ayudame olvidarte si te vas!
Голяма дилема?!Ами бъди с този,когото обичаш като гадже!Сама трябва да разбереш и изясниш чувствата си!Ние няма как да знаем кого обичаш ти!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
хах ми избери тоя дето харесваш,аз лично не бих трагнала с ром.ае с турчин по-може ма с ром![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ашколсун, маашала
Първо тука не може да става на въпрос за никва любов и второ ние откъде да знаем кой да избереш - тва си е лично твое решение![]()
sledva indianec.armenec,aborigen??????????Първоначално написано от OnFire
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
da zabravih posle moje da mine i kam shimpanzetataПървоначално написано от OnFire
oba4e i stqh shte trqbva da se sreshta taino....kvo da se prai
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ще ти кажа само едно "Лювобта няма граници",няма значени какъв е важното е да ес обичат.Каква е файдата ако се ожениш за некакъв българин и да не се обичате.Така че... сама решавай.
Апф! Заеби ги е двамата бе! С ромчето няма да изкараш дълго тъй като ваще не са съгласни (и с право!), а с турчина живеете надалеч един от друг, и в двата случая губиш.Затва си хвани едно българче, може с него да ти излезе късмета![]()
Пп: Не се заблуждавай!Не обичаш никой от тях, човек се влюбва (влюбва, не харесва, нали правиш разлика?!) само в 1 човек ....
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
molia vi daite oshte saveti imam nujda
моят съвет е да хапнеш добре и да се приготвиш...тази вечер ще ти разпорят... двама човека...
честито, вече си циганка!
![]()
ei ia ne mne obijdai az ne pravia sex s tiah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Guarana®
![]()
![]()
![]()
Наистина ситуацията, в която си попаднала е кофти....Не знам кой кого и колко обича, но аз лично не бих си хванала за гадже турчин или циганин....Лично мнение. Все пак ти желая успех!
![]()
и те не биха се хванали с теб спокойноПървоначално написано от _Blue Light_
по темата
с турчина
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Още по- добре за мен. Няма да си имам ядове![]()
Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
Добре казано.Пробвай всякакви народности и с който най ти хареса,избирай.Според мен темата е ебавка,а ако не е..............нямам думи.Избери този,когото обичаш повече.Не съм врачка.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619