.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94
    leleeeeeeee
    Guest

Гаджета ром и турчин. Ами сега?

kvo da pravia ednoto mi gadje e romche no e adski vliuben v men i se darji mnogo dobre no se sreshtame taino ot roditelite mi ;( az sashto sam vliubena v nego no triabva da se opitam da go zabravia a ne moga opitah po vsichki nachini ,drugoto mi gadje e turchin i s nego se zapoznah predi da zapoznaia s romcheto no tozi turchin sashto me obicha mnogo i az go obicham no ne sam sigurna dali go obicvham kato priatel ili kato gadje a i toi jivee daleche i sam go vijdala samo vednaj i tochny kato se pribrah mi predloji po telefona ama skoro niama da go vidia s koi da bada i kvo da praia nz

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

a nie ot kade da zn

Курветина Май и това мнение ще се изтрие от някой модератор... но да от истината боли

Няма такова нещо като да забравиш за някое твое гадже. Винаги ще ти остане като спомен Не мога да ти помогна с това с кой да ходиш... много е голяма кашата Успех.
    Клик ми (:

Re: obarkana sam

Цитирай Първоначално написано от leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    kvo da pravia ednoto mi gadje e romche no e adski vliuben v men i se darji mnogo dobre no se sreshtame taino ot roditelite mi ;( az sashto sam vliubena v nego no triabva da se opitam da go zabravia a ne moga opitah po vsichki nachini ,drugoto mi gadje e turchin i s nego se zapoznah predi da zapoznaia s romcheto no tozi turchin sashto me obicha mnogo i az go obicham no ne sam sigurna dali go obicvham kato priatel ili kato gadje a i toi jivee daleche i sam go vijdala samo vednaj i tochny kato se pribrah mi predloji po telefona ama skoro niama da go vidia s koi da bada i kvo da praia nz
    И кво като са турчин и циганин-всички сме хора,а и любовта е сляпа!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Хвани си едно негърче ..
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Само да те питам , ти Българка ли си ?
    защо Българка с главна буква? ^_^
    Клик ми (:

Mene ako pitash si kupi edinvibratir ta si nacheshi krastata shtoto kato gledam qko te trese hormona. Kvo e tva da obichash po nqkolko navednuj? Izbirash edin i tfa e. A nqma da komentiram tova che e izlishno da pishesh termini kato
    Ayudame olvidarte si te vas!

Град
    Terra incognita!
    Голяма дилема?!Ами бъди с този,когото обичаш като гадже!Сама трябва да разбереш и изясниш чувствата си!Ние няма как да знаем кого обичаш ти!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

хах ми избери тоя дето харесваш,аз лично не бих трагнала с ром.ае с турчин по-може ма с ром
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ашколсун, маашала
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Първо тука не може да става на въпрос за никва любов и второ ние откъде да знаем кой да избереш - тва си е лично твое решение

сега негър и евреин.

Цитирай Първоначално написано от OnFire
    сега негър и евреин.
    sledva indianec.armenec,aborigen??????????
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    сега негър и евреин.
    забрави и канибал.

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    сега негър и евреин.
    забрави и канибал.
    da zabravih posle moje da mine i kam shimpanzetata
    oba4e i stqh shte trqbva da se sreshta taino....kvo da se prai
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    Sofia
    Ще ти кажа само едно "Лювобта няма граници",няма значени какъв е важното е да ес обичат.Каква е файдата ако се ожениш за некакъв българин и да не се обичате.Така че... сама решавай.

Апф! Заеби ги е двамата бе! С ромчето няма да изкараш дълго тъй като ваще не са съгласни (и с право!), а с турчина живеете надалеч един от друг, и в двата случая губиш.Затва си хвани едно българче, може с него да ти излезе късмета
    Пп: Не се заблуждавай!Не обичаш никой от тях, човек се влюбва (влюбва, не харесва, нали правиш разлика?!) само в 1 човек ....
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Guest
    molia vi daite oshte saveti imam nujda

моят съвет е да хапнеш добре и да се приготвиш... тази вечер ще ти разпорят... двама човека... честито, вече си циганка!

Guest
    ei ia ne mne obijdai az ne pravia sex s tiah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Guarana®
    моят съвет е да хапнеш добре и да се приготвиш... тази вечер ще ти разпорят... двама човека... честито, вече си циганка!

Наистина ситуацията, в която си попаднала е кофти....Не знам кой кого и колко обича, но аз лично не бих си хванала за гадже турчин или циганин.... Лично мнение. Все пак ти желая успех!

Цитирай Първоначално написано от _Blue Light_
    Наистина ситуацията, в която си попаднала е кофти....Не знам кой кого и колко обича, но аз лично не бих си хванала за гадже турчин или циганин.... Лично мнение. Все пак ти желая успех!
    и те не биха се хванали с теб спокойно по темата с турчина
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Още по- добре за мен. Няма да си имам ядове

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Хвани си едно негърче ..
    Добре казано.Пробвай всякакви народности и с който най ти хареса,избирай.Според мен темата е ебавка,а ако не е..............нямам думи.Избери този,когото обичаш повече.Не съм врачка.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си