- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета ром и турчин. Ами сега?
сега китаец![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
1. Защо имаш две гаджета? Сигурна ли си, че и двамата са ти гаджета?Първоначално написано от leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2. Гаджето ти ромче знае ли за гаджето ти турче и обратното?
3. Как може да се опитваш да забравиш някого, с когото си гадже? Скъсали ли сте?
4. Щом си толкова влюбена в ромчето защо ти пука какво мислят родителите ти?
5. Защо си хващаш друго гадже, щом толкова го обичаш?
6. Защо си гадже с някой, когото не знаеш дали обичаш само като приятел?
7. Как може да станеш гадже по телефона с някого, когото си виждала само веднъж и откъде знаеш колко много те обича?
8. Какво разбираш под думата "гадже"? Сигурна ли си, че знаеш какво означава?
9. Ти тъпа ли си?
10. Темата ебавка ли е?
Имам и други въпроси, тъй като темата е написана много неясно, но ще се огранича само с тези.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
11. Ваще ако ти набият някой и друг шамар дали ще се оправиш???Първоначално написано от Out Of Love`f
12. На колко години си?
So free
privarjeni4ka sam na poslednite dva vaprosa...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
АХААХХАХААХАХАХ Имаш 2 гаджета и освен тва И 2мата СА РЕЗАНИ ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА ХА К0фти шанс .. еби си майката
a koi ti kaza che sa rezani i dvamata aaaaaaa >????
samo turchina e rezan
na 14 sam samo romcheto znae za turchina a turchina ne znae no az si hvannah romcheto shtoto turchina e daleche i ne biah sig dali go obichah ama ne skasah s nego shoto vijdamm che me obicha i se opitvam i az ,....ama nz ako go vidia mislia da sam s nego ROMCHETO nz kak shte go zabravia
Детска радост, кисели бонбонки!
детска радост , пръдня ф торбичкаПървоначално написано от _Blue Light_
![]()
Що ли си мисля, че ако ги обичаше поне малко, нямаше да ги наричаш "ромчето" и "турчина"...![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
ujas az sum malko taka osobeno nastroena kum turcite i romite ne6to ne gi haresvam ama nikak predi nebqh rasistka no te po4naha da ni nadminavat v koli4estvoto si a i turcite imat malko stranni obi4ai ujasss milata ot kade se hvana s tiq am kvo da se pravi lubov s pravo e kazano za lubovta granici nqma| lubovta e slqpa
pfff ami az ne bix tragnala nito s tyr4in nito s rom ama tva si e tvoe re6enie
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
никой не те пита дали би тръгнала с турчин или ромПървоначално написано от feli7o_
и да това си е нейно решение
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
въври се скрий някъде и почакай да порастнеш....
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
е това е най-голямата простотия .. българка да ходи с турчин(няма нещо като "българо-мохамедани" или нещо подобно) или грапав циганин(българските цигани не стават за "евро-роми") .. а и според мен .. я по-добре си хвани нормален приятел (ако можеш , ако не вземи прочети някоя книга) и не се занимавай с глупости![]()
oh predi malko po telefona mi se obadi turchina i napravo se raztapiamkato go slusham ;( ako mi se obadi romcheto sig shte se stopia ot radost che mi se obajda
Как можеш да въртиш 2 момчета едновременно-това рано или късно ще ти се върне.На колко си?![]()
Баси. Сега остава ти да си негър-албинос @_@
Толеранция...
atakaaaaaaa atakaaaaaaaaa maika vi na sapun d stane i vii dan ostanete nazad mrysni maglai ATAKAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
P.s. pyk ti si kurva s dve gadjeta
Ауу грозна работа на 14 тройка ... и то с такива образи, не че съм расистка нещо ама се пак .... Абе ко да кажа друго освен браво мойто момиче браво =D> още от ранна възраст се захващаш с уроци, за да бъдеш по-добра в занаята от останалите като пораснеш ... давай дръж си ги и 2-мата, ама ще дойде време и ще разберат един за друг и тогава и двамата ще ти го плеснат ....Първоначално написано от OnFire
![]()
So free
абе не разбрахте ли, че темата е ебавка?![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Сега ще ти кажа! - Зарязваш ги и двамата и спираш да се самозаблуждаваш, че ги обичаш, защото не е така!!! И най-важнотонасочи се към билгарчетата!!! Съвсем не са за изхвърляне !!!!!!!!!!!
Малко са ви българите ли?! Какво ?!![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
аХХхаХАхаХХАХхаХАХхахХАХх ахХАХахХАХха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-