- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета ром и турчин. Ами сега?
da da i da ostana bez gadje ... ;( ami koga shte sreshtna niakoi drug a
оф бе ти май обичаш повече турчина тъй че избери него
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Скъпа, ако си с някой само защото не искаш да си сама, си много зле, повярвай ми!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Пффф...Еми ако си от ромски произход- да не се учудвам ама от къде да те знам!![]()
macka ti si sbarkana.serioznoПървоначално написано от Анонимко
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ае момиче.. Ква ти обич. Ти направо ми разби представите за обичта.
На колко години си?
ОоЛе.. Не! :П Много го обичала.. ама тя обичала и оня.. Ама и двамата са недъгави, щото единия тъй, а другия иначе, ама ме обичат.
Направете си тройка. =)
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
lele troika sas balgarka rom i tyr4in.tva sha e qko
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Голяма дилема има тука.Каквото и да избереш-за мнението на другите не се притеснявай-и в двата случея за мен е доста срамно,спрямо етническия им произход.За мнението на родителите ти също-и в двата случея всеки нормален родител ще е против.Всичко е за теб ,разбира се,виждам че си толкова заблудена,че нямаш още трезва прецека за нещата.В двама души не можеш да бъдеш влюбена-първо помисли над това.Що се отнася до въпроса ти-да ти отговоря значи един вид да ти кажа да тръгнеш с представител на най-голямото социално зло у нас,или с не по-добрият втори вариант-турчина.Така ,че решението е само твое.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
posle za6to turcite ni zavlqdqvali i mangalite bili pove4e ot nas em zaradi takiva hora kato avtorkata bulgarite qko sme nais4ezvane i tva si e!!!
nz koi obicham ;( kak da razbera imam chustvoto che edinia go obiicham drugia sashto kogato sam s edinia chustvam che obicham drugia a kogato govoria s turchina po telefona pak si mislia za romcheto :*(
basi ne razbiram kak moje da ima ednovremenoo tolkoa typa zabludena i o6te nz kfa i kurva i na si4koto otgore si vqrva6 4e gi obi4a6 lele zle siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiПървоначално написано от Анонимко
циганин или турчин??? Май турчина... И не казвай че няма начин да ги забравиш...можеш...аз вярвам в теб![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе,особено мангалите са супер-едни такива работливи,честни...Обожавам ги!Първоначално написано от no-man-no-cry
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз лично ходих с турчин,скъпа откажи се!не искам да ставам бротална не мразя турци но те нямат никакви скруполи и когато са с теб не се знае дали всъщност всичко което ти говори е реалност!а за рома ми незнам кфо да ти кажа!седни и си оточни чувствата!успех ти желая![]()
ТАЯ ТЕМА Е ЕДНА ГОЛЯМА ЕБАФКА И МИНАФКА......ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА НА КЪДЕ![]()
![]()
![]()
[quote="SMASH-SMASH-SMASH"]sledva indianec.armenec,aborigen??????????Първоначално написано от OnFire
![]()
![]()
![]()
.!.
не не тряа да е нещо съвсем несаразмернокато китаец и хегър![]()
kvo e hegar 4e sam malko tapa i nz??Първоначално написано от FiFcheto
хахаха добре,че си да ме развеселиш .... ми нз,твоя си работа
Карай ги да ти направят по едно дете и виж кое е по-хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
vsi4ki sme hora sa gluposti porodeni ot prikazkite na globalizaciqta NE NE SME vsi4ki edni i su6ti zaradi bezrazbornite vi 4ukaniq naciqta se napulni sas cigani i bolni ot spin povru6ta mi se ot vas!
то няма голяма разлика, както ги описа, че и да избираш толкуз и нас да питаш![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
kvo e hegar 4e sam malko tapa i nz??
mi malka gre6ka se polu4i iskah da kaja negur ma kakto i da e![]()