.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    Guest
    da da i da ostana bez gadje ... ;( ami koga shte sreshtna niakoi drug a

оф бе ти май обичаш повече турчина тъй че избери него
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Скъпа, ако си с някой само защото не искаш да си сама, си много зле, повярвай ми!

Град
    СофиЯ
    Пффф...Еми ако си от ромски произход- да не се учудвам ама от къде да те знам!

oh predi malko po telefona mi se obadi turchina i napravo se raztapiam kato go slusham ;( ako mi se obadi romcheto sig shte se stopia ot radost che mi se obajda
    macka ti si sbarkana.seriozno
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Ае момиче.. Ква ти обич. Ти направо ми разби представите за обичта.
    На колко години си?
    ОоЛе.. Не! :П Много го обичала.. ама тя обичала и оня.. Ама и двамата са недъгави, щото единия тъй, а другия иначе, ама ме обичат.
    Направете си тройка.
    =)

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

lele troika sas balgarka rom i tyr4in.tva sha e qko
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Голяма дилема има тука.Каквото и да избереш-за мнението на другите не се притеснявай-и в двата случея за мен е доста срамно,спрямо етническия им произход.За мнението на родителите ти също-и в двата случея всеки нормален родител ще е против.Всичко е за теб ,разбира се,виждам че си толкова заблудена,че нямаш още трезва прецека за нещата.В двама души не можеш да бъдеш влюбена-първо помисли над това.Що се отнася до въпроса ти-да ти отговоря значи един вид да ти кажа да тръгнеш с представител на най-голямото социално зло у нас,или с не по-добрият втори вариант-турчина.Така ,че решението е само твое.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Голям фен
    Град
    sofiq
    posle za6to turcite ni zavlqdqvali i mangalite bili pove4e ot nas em zaradi takiva hora kato avtorkata bulgarite qko sme nais4ezvane i tva si e!!!

Guest
    nz koi obicham ;( kak da razbera imam chustvoto che edinia go obiicham drugia sashto kogato sam s edinia chustvam che obicham drugia a kogato govoria s turchina po telefona pak si mislia za romcheto :*(

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    nz koi obicham ;( kak da razbera imam chustvoto che edinia go obiicham drugia sashto kogato sam s edinia chustvam che obicham drugia a kogato govoria s turchina po telefona pak si mislia za romcheto :*(
    basi ne razbiram kak moje da ima ednovremenoo tolkoa typa zabludena i o6te nz kfa i kurva i na si4koto otgore si vqrva6 4e gi obi4a6 lele zle siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Повече от фен
    циганин или турчин??? Май турчина... И не казвай че няма начин да ги забравиш...можеш...аз вярвам в теб

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    циганин или турчин??? Май турчина... И не казвай че няма начин да ги забравиш...можеш...аз вярвам в теб

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София

Re: obarkana sam

Цитирай Първоначално написано от no-man-no-cry
    Цитирай Първоначално написано от leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    kvo da pravia ednoto mi gadje e romche no e adski vliuben v men i se darji mnogo dobre no se sreshtame taino ot roditelite mi ;( az sashto sam vliubena v nego no triabva da se opitam da go zabravia a ne moga opitah po vsichki nachini ,drugoto mi gadje e turchin i s nego se zapoznah predi da zapoznaia s romcheto no tozi turchin sashto me obicha mnogo i az go obicham no ne sam sigurna dali go obicvham kato priatel ili kato gadje a i toi jivee daleche i sam go vijdala samo vednaj i tochny kato se pribrah mi predloji po telefona ama skoro niama da go vidia s koi da bada i kvo da praia nz
    И кво като са турчин и циганин-всички сме хора,а и любовта е сляпа!
    Да бе,особено мангалите са супер-едни такива работливи,честни...Обожавам ги!
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Аз лично ходих с турчин,скъпа откажи се!не искам да ставам бротална не мразя турци но те нямат никакви скруполи и когато са с теб не се знае дали всъщност всичко което ти говори е реалност!а за рома ми незнам кфо да ти кажа!седни и си оточни чувствата!успех ти желая

ТАЯ ТЕМА Е ЕДНА ГОЛЯМА ЕБАФКА И МИНАФКА......ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА НА КЪДЕ

Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Хвани си едно негърче ..
    и аз така мисля

Град
    Непостоянно
    [quote="SMASH-SMASH-SMASH"]
    Цитирай Първоначално написано от OnFire
    сега негър и евреин.
    sledva indianec.armenec,aborigen??????????
    .!.

не не тряа да е нещо съвсем несаразмернокато китаец и хегър

Цитирай Първоначално написано от FiFcheto
    не не тряа да е нещо съвсем несаразмернокато китаец и хегър
    kvo e hegar 4e sam malko tapa i nz??

хахаха добре,че си да ме развеселиш .... ми нз,твоя си работа

Карай ги да ти направят по едно дете и виж кое е по-хубаво
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Guest
    vsi4ki sme hora sa gluposti porodeni ot prikazkite na globalizaciqta NE NE SME vsi4ki edni i su6ti zaradi bezrazbornite vi 4ukaniq naciqta se napulni sas cigani i bolni ot spin povru6ta mi se ot vas!

то няма голяма разлика, както ги описа, че и да избираш толкуз и нас да питаш

kvo e hegar 4e sam malko tapa i nz??
    mi malka gre6ka se polu4i iskah da kaja negur ma kakto i da e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си