- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета ром и турчин. Ами сега?
ако питаш мен трябва ти китаец да станат 3 за щастиев София на илиенци ги има много ходи там
![]()
nema
Карай и с двамата.
Единия отпред , другия отзад и всички са доволни.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
глупава скапана и безсмислена тема ебавка. за такива теми трябва да се дава БАН
![]()
kurveeeeeeee i to ot nai dolnoprobnite atakaaaa tfa ne sa hora i ti ne si 4ovek 6tom se zanjimaa6 s takia rrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a 4e az se skasah ot lubopitstvo.nali vi kazah be hora-rom tyr4in,armenec.kitaec.negar.aborigen i shimpanzeПървоначално написано от FiFcheto
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Каква е тая твойта любов обичам единия, обичам другия бля бля еми май и ти незнаеш какво искаш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от lyly_lili
![]()
![]()
tfa naistina 6te i re6i problema
![]()
Първоначално написано от Анонимко
=D> da da to4no tfa imam v predvid i az![]()
Ами сега ?!![]()
![]()
[quote="MajeStic"]КурветинаМай и това мнение ще се изтрие от някой модератор... но да от истината боли
nap1ln0 s1m s1glasna s tebee!!!!
=D> =D> =D>
ma ti t1pa li si ma yfaca takaa....baaxti pr0stata rayta det prai6 ma..s nqkfi rezaci mangali i kfi li ne mi sa zanimaa...malky li sa ti BG mym4encata ma!?q si ytf0ri y4ite malky ma..ti si na 14...va6te ky razberat ne 6ta biqt mi 6ta yderat! ne 4e s1m gadna ma s1m rasist feee...nqkfi mazni mangali ii tyrci i kfi li ne peerasi 06ti..da mr1t si4kite fee!na sapyn i very da gi praqt!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Амудж-10-то поколение кръстоска между "ром" и турчин.
Иначе сериозно не сравнявайте турчин с ром щото е смешно............ромите са пълни боклуци,а турците са просто нахални,но пък добронамерени(уж).
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Не бих ходила с нито един от двамата Гадно ееее
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
Да по добре ще е от циганина!Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
Fitness Forever
и от теб свиня расистскаПървоначално написано от TIMEX
![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
бегай далече, иска да ти гепи портмонето и да ти предаде леглото за скрап!
Темата е забавна , момичето откачено или е в предучилищна възраст ...Ако нещата не се развиват мила , предлагам ти следващата ви среща на тримата да бъде в море от любов.... и сложи един пост като ги поканиш , че да не забравим да гледаме...
подобни расистки теми не са много на почит тук..
и без това се каза всичко, което можеше да се каже..
за това ще затворя темата.