- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цветна бременност?
СТИГАБЕ ХОРА И НА МЕН ТОЗИ МЕСЕЦ МИ ДОЙДЕ И МИ ВЪРВЯСАМО ДВА ДЕНА ПОСЛЕ ДВА НЕ И НА ПЕТИЯ САМО ЛЕКО МИ ПРИЦАПА КАКВО ДА НЕ КАРАМ И АЗ ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ ПО ПРИНЦИП СИ МИ ВЪРВИ ПО ЕДНА СЕДМИЦА БЕЗ ПРЕКЪСВАНИЯ
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
pravila li si seks skoro?s prezervativ li be6e?skasa li se(prezervativa)?ako ste bili bez v teb li se isprazni?VZimala li si nqkakvi hap4eta?![]()
![]()
na kolko si godini i otkoga ima6 menstruaciq i redovna li ti e?
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
даи малко инфо да не сме екстрасенси все пак![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
dai pove4ko infoda !ne sme gadateli nie tuka!
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
a taka napisah ti vaprosi na koito da otgovori6 za da ti pomognemПървоначално написано от swords1010
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
И при мен беше така този месец. Ако имаш притеснения си купи тест.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Отговори на зададените ти въпроси, защото е мн относително всичко. Само да те успокоя, че през последните 2-3 месеца се наслушах на какви ли не аномалии, та твоето чак нормално ми изглежда. Ако се тревожиш- тест, той отчита и цветна бременност. Но според мен най- вероятно е то жегите. Късмет![]()
А иначе менструацията ти нормална ли беше или не? Т.е като цвят... Би трябвало да познаваш тялото си и да разбереш, ако нещо не е в границите на нормалното. Иначе покрай тия жеги може да ти върви по-малко. Най-добре си купи тест. А щом се притесняваш, значи има защо...
Права е!Първоначално написано от Aleandra
Ако имаш притеснения си вземи тест!
Ако си мислиш,че си бременна върви на гинеколог!
Ако ли не...незнам
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
И при мен беше точно същото този месец.Дойде ми на датада точно вървя ми 2 дена и следващите 2 дена нищо и след това съвсем малко ми вървя.Но не се притеснявам.Въпреки, че правих мн мн пъти секс и то без презерватив, но след като не е свършвал в мен съм спокойна.Направи си един тест, ако толкова се притесняваш...![]()
napravi si edin test za6toto ako e imalo gaf e napulno vuzmojno maika mi e karala 3 cvetni bremennosti i kazva 4e e ne6to takova!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
А ти знаеш ли за съществеването на пред-екулационна течност която също съдържа "работоспособни" сперматозоиди?Първоначално написано от Котарана
Относно темата-наистина мож еда еот жегите, но ако пък си чак толкова съмнителна-вземи си тест , всепак е 3 лева а не 100, късмет
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Да знам...Първоначално написано от aniezina
![]()
ам нова съм още тук и за това не искам да прибързвам да пускам нова тема за някакъв излишен въпрос,но видях че вече има такава тема и реших да опитам...сега да си дойда на думата...значи и аз имах преди 3 месеца същият проблем..дойде ми за 2 дена ,после спря за 3 и пак се почна за околко 2-3 дни..бях се уплашила много .. а при положение че съм само на 14 и още "може" да се каже че съм девствена..просто незнам от какво може да е това..
аа и още нещо да питам..може да ме помислите за малко тъпичка
какво всъщност е Цветна бременност ?
извинявам се много ако съм попаднала на грешната тема..![]()