- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсах с него, а сега само за него мисля.........
hi
naposledak sam mn obarkana...ne znam kakvo da mislq kakvo da pravq
problema se sastoi v tova:
ot 2-3 meseca sme razdeleni s priqtelq mi/ve4e biv6 priqtel/. az go zarqzah,za6toto mi be6e umraznal,ne znaeh kakvo izpitvam kam nego,ne iskah da se vijdame,napravo izgubih interes kam nego.
no naposledak mislq samo za nego za momentite prekarani zaedno i ne znam kakvo mi stava...mislq si kak iskam da e do men i da go pregra6tam i da go celuvam
znam,4e ako mu se obadq vednaga 6te se varne pri men za6toto me obi4a,no pak ot dr strana se boq,4e tova e ne6to samo momentno i sled 2-3 dni pak 6te re6a,4e ne go iskam.... a ne iskam da si igraq s 4uvtsvata mu...
pone mi daite ideq kakvo da pravq ne mi kazvaite samo da si izqsnq 4uvstvata za6toto ne znam kak
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Bih te posavetvala da izlezesh nqkolko puti s nego ei taka bez neshto angajirashto i vij dali vse oshte shte iskash dasi s nego. Vkraina smetka nikoga nqma da znaesh kakvo bi stanalo ako ne opitash. Budi chestna s nego i mu spodeli kakvo chuvstvash. Uspeh![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
I az imah takava sluchka....tragnah pak sas nego i posle pak go zarqzah za6toto mi omrazna.Sega si imam dr gadje i vobshte ne se seshtam za bivshoto mi...ti si reshi kakvo da pravish az prosto ti kazvam az kakvo napravih
ima i o6te ne6to-toi mi kaza,4e e iskal da se samoubie sled kato sme skasali...i moje bi mi stana jal ili po-to4no nqkakvo 4uvstvo za vina,4e moje da se slu4i ne6to s nego i zatova.....![]()
ne znam kakvo da pravq
колко време ходихте с него ?
нямам повод да сънувам....
godina i 3 meseca
![]()
излезте ей така...просто се вижте,как си що сии сама ще си намериш отговориет...а и 1 среща не вреди
![]()
нямам повод да сънувам....
проблема ми е същия миличка за това не мога да те съветвам по простата причина,че аз самата не мога да се оправя
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ami mai taka 6te stane 6te namerq nqkakv predtekst da izleznem samo se boq da ne mu stane gadno,4e me vijda,da ne se razpla4e,za6toto e mn 4uvstvitelen....
![]()
blagodarq za otgovorite
Pishi posle kvo e stanalo??
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Защо като излезеш с него не му кажеш абсолютно всичко,което ти е в главата(причините за и против да се съберете)?! Заедно може би ще решите какво е най-добре и за двама ви.Казваш,че той те обича,ако е наистина така ще те разбере каквото и да му кажеш и би трябвало той да ти помогне да решиш дали да си с него или не!
Да се опитваш да промениш някой,който никога няма да бъде различен от това,което е...
Нормално е да мислиш за него. Щом веднъж си се разделила с него значи нещо не е било както трябва. "Далеч от очите, далеч от сърцето" казват хората![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
И аз бях така преди време..Повярвай ми моментално е.Просто сте били мн време заедно и ти си свикнала,че го притежаваш.сега любимата ти вещ я няма и на теб ти е гадно.Всеки с по - дълга връзка го преживява.Но е моментно.Сега не е твой за тва си така.Но като го имаш пак ще е същото.Аз вчера скъсах с моя.КАкто ти разправяш събрахме се,но нищо не беше същото и адски мн се наранихме.Не се наранявайте и вие.Ти пак можеш да го имаш до себе си като приятел.Помисли над това.![]()