.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

ПрОБлЕмъТ,НаРЕчеН ЗаеК

Говори се,че в новото ми даскало мн се гаврят с новите(със зайците),
    а аз 6те съм такава.Не можеш да влезеш спокойно в лафката,"няма" места по масите за закусване...На 1 уч.ден ще раздават моркови на новите и не знам какво да кажа като дойде няк'ф и ми каже"заек,искаш ли морков?!"
    Не искам да изглеждам сдухана,а не оби4ат такива,дето мн им знаят устата.Някакви предловения

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

забий му 1 между очите
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: ПрОБлЕмъТ,НаРЕчеН ЗаеК

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    а аз 6те съм такава.Не можеш да влезеш спокойно в лафката,"няма" места по масите за закусване...На 1 уч.ден ще раздават моркови на новите и не знам какво да кажа като дойде няк'ф и ми каже"заек,искаш ли морков?!"
    Не искам да изглеждам сдухана,а не оби4ат такива,дето мн им знаят устата.Някакви предловения
    аз на твое място не бих се притиснявала Забавлявай се и ги заеби.Кво като така може да ти викат,голяма работа нищо няма да ти направят спокойно Пък и без тва няма само на теб да ти викат''заек'' нали? на мен ако ми кажат''заек искаш ли морков'' бих им казала:Еми да,може Обърни го на шега.А и по късно,като си по-голяма и има зайци и на теб може да ти бъде забавно така да им говориш За това се успокой

Град
    In the corner of my mind ...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    аз на твое място не бих се притиснявала Забавлявай се и заеби.Кво като така може да ти викат,голяма работа нищо няма да ти направят спокойно Пък и без тва няма само на теб да ти викат''заек'' нали? на мен ако ми кажат''заек искаш ли морков'' бих им казала:Еми да,може Обърни го на шега.А и по късно,като си по-голяма и има зайци и на теб може да ти бъде забавно така да им говориш За това се успокой

Споко бе!Кво си тръгнала да се притесняваш за това.. И аз сега ще съм зайче, ама не ми пука.. Както каза SuNsEt, обърни го на шега..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Съдба,при мен нямаше такива работи и нито веднъж не съм била наричана-заек,камо ли някой морков да ми предлага.Да не ти пука,та нали и тези въпросни отворковци,сам минали по този път,да не си мислиш че така извежнъж са се озовали в 10-ти клас примерно. Спокич и никво сдухване.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    40 Miles from the Sun
    Да уе, в моето на 15 септ. целят с моркови и зеле! Добре, че ще съм с униформа и няма да си нацапам дрехите, но ще е ужасно. Аз дори не ям моркови и зеле!

Град
    40 Miles from the Sun
    Но те не ни дават морковите - целят ни с тях.

Заешката година е най-яката! Дори има някакво очарование в целенето с моркови, традиция... Не се спичай толкова.

Град
    40 Miles from the Sun

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Нидей плачка,ще бъде забавно
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    ьхаьхаххаьха преди 3 години кат влезох в мойто имаше некоф бастун 9 клас и ми вика чезни ве заек смотан и го пребих после ходи с гипс 2 месеца. РЕСПЕКТ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ьхаьхаххаьха преди 3 години кат влезох в мойто имаше некоф бастун 9 клас и ми вика чезни ве заек смотан и го пребих после ходи с гипс 2 месеца. РЕСПЕКТ
    О йес

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хах те тез дет рпавят мизерии са комплексираните 9-то класници дет са най-големите балъци по-принцип онея с девствените мустаци.... таз година им напраих шоуто ... както съм 187 отивам в стаята на зайците и те естествено идват онея балъци да се гаврят и единия ми дава морков..... хаха колко ми се изивнява като се изправих хаха още ми е кеф кат си спомня...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Хах те тез дет рпавят мизерии са комплексираните 9-то класници дет са най-големите балъци по-принцип онея с девствените мустаци.... таз година им напраих шоуто ... както съм 187 отивам в стаята на зайците и те естествено идват онея балъци да се гаврят и единия ми дава морков..... хаха колко ми се изивнява като се изправих хаха още ми е кеф кат си спомня...
    Ше се извинява ми..Да,наистина 9-токластниците са доста мизерни(аз сега ше съм 9-ти )Някъде на 5-тия ден от когато влязох в мойто даскало и искам да си вляза в кабинета и некав тапак-гъзе се изправя пред мене и се опитва да ме стресне ама аз седя и го гледам тъпо и той поседя,поседя осети се,че е тъп и си отиде дееба идиотите...

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    и ще боли само първите две седмици

Стига, де ...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    и ще боли само първите две седмици

Стига, де ...
    Пф, глупости... Да не ти пука

един ми беше разказвал как са давали моркови на некъв заек,ама тоя бил алергичен..и баща му е идвал се кара с тех....не помна кво точно е станало

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    един ми беше разказвал как са давали моркови на некъв заек,ама тоя бил алергичен..и баща му е идвал се кара с тех....не помна кво точно е станало
    е, голяма работа - то си е било за традицията
    а ти така и не отговори в кое даскало си приета

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Чушка морков и зелка без това няма на къде много е забавно. Страноото е че зайците са много паникьосани катчели е болка за умиране... ко ви пук нали догодина ще правите съшото
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    бъди себе си.. кво ти пука кво мислят др за теб??? просто бъди себе си... се ще те хареса някой.. и аз съм била заек.. не е толкоз страшно... ще се справиш някак.. + това това е само една година.. в ново даскало с нови учители и съучници.. нямаш си и представа колко бързо ще мине..
    а за храненено със моркови.. ем просто казваш мерси.. усмихваш се и толкоз
    се ще се справиш някак
    is my religion

Град
    Изгубено

toi nqma da te pita .... napravo 6te ti go navre v ostata
    SpoX i az 6te sum
    ( pomisli si sled 2-3 godini ti 6te hrani6 zaici )

Голям фен
    Град
    sofiq
    hahaha spoko ne e tolkova stra6no da si zaek!e da purvata god dokato si zaek vs.te zqpat az kato bqh zaek edin samome presledva6e i mi vika6e zaika ei zaike i tem podobni qko ni celeha s morkovi na 15 nqma da se 6a6ka6 i da im obru6ta6 vnimanie

Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    аз на твое място не бих се притиснявала Забавлявай се и заеби.Кво като така може да ти викат,голяма работа нищо няма да ти направят спокойно Пък и без тва няма само на теб да ти викат''заек'' нали? на мен ако ми кажат''заек искаш ли морков'' бих им казала:Еми да,може Обърни го на шега.А и по късно,като си по-голяма и има зайци и на теб може да ти бъде забавно така да им говориш За това се успокой

Споко бе!Кво си тръгнала да се притесняваш за това.. И аз сега ще съм зайче, ама не ми пука.. Както каза SuNsEt, обърни го на шега..

abe spoko i az sum taka ama xi4 ne mi puka.po4va6 i ti da se bazika6 s tqx i gotovo!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Прави се на отворена,но в рамките на нормалното де.Аз когато бях заек много ядосвах големита батковци .Те ми казваха :"искаш ли морков",аз отговарях :"не".Те пак викат"ще ти се наложи да ядеш,аз:"няма".Те:"Щи го мушна в устата",аз:"пробвай,но няма да успееш"....

в моето даскало ситуацията е същатаа!мога да ти кажа 1... кефи се защото аз вече не съм заек и времето през което бях много ми липсва!вие там ще сте наи интересните... на 15 трябва да опиташ морков задължително!като доиде и си рупаи пък да ти не пука тоя ден е веднъж в живота.. а вече ако прекалят (както направиха с един саученик закъсня за час защотото някакви го карали да мери пода с клечка за зъби ) просто казваш нещо от сорта на "аее после сяя не ми се занимава" врътваш си дупето и изчезваш.. може и само 2рото ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си