- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Захар и лимонов сок ..?
Искам да попитам дали някой от вас е чувал за нещо подобно: разтваряте 10 бучки захар в малко вода и изцеждате 1/4 лимон , варите докато сместа стане кафеникава,след това нанасяте(докато е горещо) и изплаквате с хладка вода...![]()
Та тази цялата работа казват,че действала като крем депилатор...
Моят въпрос е дали някой е пробвал това и ако да нека сподели какъв е ефекта,ако въобще има![]()
абе не знам дали има ефект, ама ти препоръчвам да не го нанасяш докато е горещо!!!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Може и да има,пробвай и ще видиш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И едно тиксо да не забравиш да си вземеш.![]()
Спомням си, че едно време, преди да се появи кола маската, по-голямата ми братовчедка си приготвяше някаква такава смес (не съм сигурна, че беше абсолютно същата) и я използваше като КОЛА МАСКА (не като крем-депилатоар). Само не мога да се сетя какво точно залепяше и отлепяше.![]()
4uvala sun ,no ne sum probvala!
Като гледате колата маска, от какво мислите, че се прави тя? Разбира се, че от захар - не сте ли карамелизирали захар? Става кафява и когато изстине, става твърда.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И после да кажеш кво е усещането да си пльоснеш тоя бълбоч докато е горещ в/у кожата?! Любопитно ми е?!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Благодаря на отзовалите се
Все пак реших да не експериментирам и то върху себе си..в магазините има такъв избор от готови кремове
![]()
не см чувала нито съм пробвала такова нещо.Може би ще има ефект-убеди се сама и пробвай.
Така е!Първоначално написано от aDuHka
DO NOT TRY THIS AT HOME!!!
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
мхм...и се нанася топлаПървоначално написано от `Death`Whore``