.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    София

Дупките по улиците

Абеомръзна ми живота.Едно време живеехме в провинцията на най-скапана улица в града ,която не е ремонтирана от милион години.Сега лятото бях малко при баба ми и ми се налагаше да бия из тия дупки 3 преки по-надолу за да отида в цивилизацията.Направо е лудница.И това не е в някой забутан, краен квартал ,а почти в центъра.Не можеш да викнеш едно такси ,защото не искат да си трошат колите и отказват да идват.То са едни три улици на едно върло дето с всеки дъжд се стича като маслко все по -надолу.Уж непрекъснато има някакви хора дето пренареждат павета в едно ъгълче на улицата ,но има и зейнали ями на средата оградени с чували пълни с пясък за да не се разбие някой.Просто е ад.Аз по-потрошена улица не съм виждала в живота си.Въпроса ми е какво правят политиците и пътното по въпроса и защо от както се помня таи улици си седят така.Не трябва ли вместо да кърпят като виждат,че не става да изкопаят всичко и да се направи нова настилка.Не съм професионалист ,ама май не е нужно да имаш много акъл за да го прозреш.Вчера спорихме с наще какво трябва да се направи и според мен това си е случай за "Господари на ефира" просто не виждам друг начин да се задейства решаването на проблема при многобройните оплакваня в общината.Щом за един пътен знак вдигат врява за това трябва да има съдени и не съдени ,ами пребити с камъни

Как и кога ще се реши проблема с дупките по улиците където и да било в страната?Какво трябва да направят малките хора за да бъдат чути?

Мега фен Аватара на machoka
    Напоследък в София ремонтираха много основни пътни артерии и то качествено, доволен съм.. остава проблема с крайните квартали, но той винаги е бил на дневен ред. Все пак няма пари за всичко.

пари има, ама отиват за друго.

ето, тъкмо казаха по новините - по Цариградско има неравности, въпреки че ремонтираха. смятай.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Напоследък в София ремонтираха много основни пътни артерии и то качествено, доволен съм.. остава проблема с крайните квартали, но той винаги е бил на дневен ред. Все пак няма пари за всичко.
    Има пари за всичко.
    За всичко друго, но не и за това.
    И под всичко имам предвид далаверите, които правят управляващите с тези пари.
    - Всички авто-части на едно място!

Е хайде, това е постоянното оправдание на българина - далавери.. далавери има навсякъде по света, важното е кой ще далаверства по-малко и ще остави повече за такива като нас. Бойко се справя добре в това.

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Бойко се справя добре в това.
    Ами да, нали изпълни предизборното си обещание и закърп онази дупка

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Аз съм от Варна и въпреки че не съм шофьор съм забелязал, че дупките в града са намалели значително и се ремонтираха суматии главни пътища. И то оправиха точно улиците покрай нас (долната част на Кайсиева Градина), така че в това отношение не се оплаквам.

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Аз съм от Варна и въпреки че не съм шофьор съм забелязал, че дупките в града са намалели значително и се ремонтираха суматии главни пътища. И то оправиха точно улиците покрай нас (долната част на Кайсиева Градина), така че в това отношение не се оплаквам.
    Не се оплакваш, защото не те касят пряко.. когато шофираш по цял ден и щеш-не щеш трошиш колата и вадиш поне по 500 лв на 3 месеца за ремонт по ходовата част - няма да мислиш така.

Бойко се справя най-добре пред тв камерите, ако питаш мен.
    а парите за наводненията къде отидоха? почистиха ли се коритата на реките... позакърпиха и айде. вярно е, че навсякъде има корупция и далавери, ама тука се оляха направо.
    в тоя ред на мисли, аз ще гласувам за Тити Папазов.

Град
    Родителите ми плащат далеч повече пари на месец, защото колата е на лизинг. И бтв застрахователите направо да се откажат от нас, защото май ремонтираха за далеч повече от сумата от хиляда и колко годишно.

Родителите ми плащат далеч повече пари на месец, защото колата е на лизинг. И бтв застрахователите направо да се окажат от нас, защото май ремонтираха за далеч повече от сумата от хиляда и колко годишно.

И ти казвам, че точно главните улици около нас отдолу, които са покрая Метро всичките са ремонтирани.
    Аз ти казвам - кметът ни се подмазва! Иска още един мандат...

Ина4е наистина някои дупки липсват
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

ДА бе, тоз пък Тити къде се бута и той между шамарите.. може да е добър треньор, но политик?! За това се изискват връзки, познанства, предишен опит в политиката и т.н... той тръгнал да става кмет на европейска столица...
    А най-лошото е, че доста запалянковци ще гласуват за него

Сега няма нужда да изтъкваме плюсове и минуци на Бойко, факт е, че направи много - няколко станции на метрото, ремонтира и цяла София, намери решение с боклуците, действа по ВиК инфраструктурата и т.н. Може да е мафиот, но поне прави нещо.

Град
    Офф:
    И аз бих гласувал за Тити, ако лях от София.

Иначе съжалявам, че не съм 10 месеца по-голям, за да мога да гласувам. Не искам да преизберат за 3 път тоя шибан комунист.

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Аз ти казвам - кметът ни се подмазва! Иска още един мандат...

Ина4е наистина някои дупки липсват
    Кирил Йорданов(варненския кмет) е човек на най-голямата групировка в града и в същото време подкрепян от кирливите комунисти. Той нито веднъж не направи едно свясно осветление по пътищата в крайните квартали! Това което показват по телевизията за него и осветлението в центъра на града е само заблуда за народа! Този човек не трябва да идва повече на власт!

нашето, ако е европейска столица...
    а за Бойко кой гласува? разни фенки, дето го смятат за красив.

Тити прави впечатление на свестен човек, който не търси вниманието на журналистите, и не си гради имидж на як пич. за момента е най-доброто, което може да се пръкне за столичен кмет.

Град
    Berlin
    Кой е Бойко Борисов Един пожарникар и бивш бодигард на бай Тошо
    Да не говорим в колко съмнителни фирми е вземал участие през 90-те
    За мен този човек е една висша мутра и нищо повече, а вие всички се надявате той ви измъкне от калта
    П.П. Сляпото доверие на народа продължава
    П.П.П. Не направим същото каквото хората направиха в началото на 1997 г сме обречени

Офф:

Иначе съжалявам, че не съм 10 месеца по-голям, за да мога да гласувам. Не искам да преизберат за 3 път тоя шибан комунист.
    Аз ще гласувам вместо теб!

Guderian, именно...
    само хвърля прах в о4ите с добре осветената Морска градина
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

а тея ламБи са като в затвор... толкова силно светят, че те заболяват очите, а и няма никаква естетика. ужасни са.

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Офф:

Аз ще гласувам вместо теб!

Guderian, именно...
    само хвърля прах в о4ите с добре осветената Морска градина
    Аз също вече имам право да гласувам и определено моя глас няма да отиде за бат Бойко нито пък за левите

П.П. Очаквам АТАКА и БНС да се съюзят, за да имат по-голям шанс на изборите. Още от сега казвам, че съм за тях

Цитирай Първоначално написано от пор
    а тея ламБи са като в затвор... толкова силно светят, че те заболяват очите, а и няма никаква естетика. ужасни са.
    ве4е няма една скатана пейка пф
    дори в моята махала вси4ко е осветено, което не 4е е лошо, де... или поне само понякога
    но дупките са запълнени...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Дали ще има хубави улици зависи от това колко се краде в общината и как се разпределят парите от ЕС.

Трябва да отбележа, че в моя град улиците ги направиха доста добри в последната година.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Дали ще има хубави улици зависи от това колко се краде в общината и как се разпределят парите от ЕС.

Трябва да отбележа, че в моя град улиците ги направиха доста добри в последната година.
    а ти от кой град си?
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    наще дупки са запълнени....повечето.

п.п. варна

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Стара Загора

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И аз забелязвам, че в Търново улиците са далеч по-добре от миналата година... Ама пък покрай тоя газ разбиха всички тротоари и после така ги оправят, че да ти стане лошо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си