.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Стачки...

Стачки...

Абе чувам аз някакви неща... Можело да не започнем учебната година на 15,а много по-късно заради учителски стачки. Знаете ли нещо по този въпрос ?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Възможно е да се случи, но е малко вероятно.
    - Всички авто-части на едно място!

ДА учителите искали 100% увеличение на заплатите си?!Само незнам на какво основание 300 лв са им предостатъчни ади те ако всички вземат да искат 100% какво ще стане.Не, че ме интересува вече...

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    До колкото разбрах заради стачката на 15ти сме щели да почнем 1ч по-късно от обявеното.. което сиг ще рече,че в 11 ще почваме..

Едва ли, само в мечтите ни Ами изобщо тоа педал министъра казал ли е, че точно на 15 трябва да почваме. Защото 15 е събота ...
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Едва ли, само в мечтите ни Ами изобщо тоа педал министъра казал ли е, че точно на 15 трябва да почваме. Защото 15 е събота ...
    аз също знам че на 15 ще ппочваме но незнам защо
    Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta

ами аз по новините чух,че казаха:може и да не се почне на 15 или нещо такова,заради учителските стачки..значи попринцип ще почваме на 15ти..

Да,той каза,че на 15 ще започнем. 15 септ. ще бъде работен ден,ще се отработва. Нооо и аз така чух по новините,че ще почнем по-късно. И в Гърция почват по принцип на 10 септ.,но тази година щели да почнат на 17 ... Дали ще почнем и ние 7 дни по-късно,дали ще има стачки наистина ...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Поживём у видим

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Стачки...

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Абе чувам аз някакви неща... Можело да не започнем учебната година на 15,а много по-късно заради учителски стачки. Знаете ли нещо по този въпрос ?
    еми според мен е вярно ама аз и 4ух,4е 15 Сеп. щял да се съботира заради шибаните ста4ки и можело да няма 15 Сеп. Бе още нищо не е ясно...с тоя скапан министър пУУУууУу...!!!!!!!!!!!!

Guest
    ne mi se vqrva da stane tova!
    ministarat nqma da pozvoli da ne se po4ne na 15

15_september
    Guest
    Az pak 4yh ,4e v Sofiq nqma da ima sta4ki,a samo v Provinciqta!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 15_september
    Az pak 4yh ,4e v Sofiq nqma da ima sta4ki,a samo v Provinciqta!

Ауу сериозно ли , гражданке? Чакай да не ти са изсмея. Мм според мене ще си почнем на 15 септември и няма да има никави стачки , а и даже да има максимум 1 час. Училителите само плашат , нали казаха че накрая на годината на всички ще пишат 6 за срока Могат само да си вярват и няма да получат и 1 % увеличение или ще им го обещаят и няма да стане.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    В нащо тъпо даскало никога няма стачки:/...даскалите,дето си зимат пари от частни уроци изобщо не ги ебе за останалите...:/И си остана само френската гимназия и даже май не всички учители дето писаха на всички 6ци:/...искам и аз така...или поне да уча в някое квартално даскало ....същите знания ама 2 пъти по-високи оценки :/

ArTanDra жесток подпис

Град
    Изгубено
    of ako do 15 ne se izpulnqt nqkolko iskaniq na u4itelite ( bez tova za 100% ot zaplatite ) 6teli da sabotirat purviq srok ... a ako go subotirat tova e ravno na cqlata godina
    puk te u4itelite 100 % 6te si sta4kuvat 1 h na 15 septemvri

P.S. u4itelite iskat zaplatite im da budat vdignati sus 100 % do 1 qnuari 2008

Цитирай Първоначално написано от music_pirate
    of ako do 15 ne se izpulnqt nqkolko iskaniq na u4itelite ( bez tova za 100% ot zaplatite ) 6teli da sabotirat purviq srok ... a ako go subotirat tova e ravno na cqlata godina

Олеее,представяте ли си да направят тая простотия и да ни накарат да повтаряме годината .. Едва ли.. Аз се надявам да дадат още 20-30 дена ваканцийка.
    А пък министъра нищо свястно не измисли .. Само ни измисля глупости ... Много ме е яд за тези униформи ..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от bebi7o
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    аз също знам че на 15 ще ппочваме но незнам защо

На 15ти ще почваме, защото 6ти септември е неработен ден и се отработва на 15ти и оттам и ние си го отнасяме..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

абе те си викат че ще правят.. ама и преди са викали и пак нищо не е ставало а иначе не ме бърка особено...

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Цитирай Първоначално написано от music_pirate

Олеее,представяте ли си да направят тая простотия и да ни накарат да повтаряме годината .. Едва ли.. Аз се надявам да дадат още 20-30 дена ваканцийка.
    А пък министъра нищо свястно не измисли .. Само ни измисля глупости ... Много ме е яд за тези униформи ..
    Е ти кво очакваш... все пак това е министъра..
    Аз също разбрах, че ще си почваме на 15-ти, нищо че е събота..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Във Видин се съмнявам да има някви стачки.Даскалите ни са задремали.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

аз скоро чух по новините няква учителка казваше че ако не им увеличат заплатите щели да съботират 2 срок и нямало да завършим годината нз ама ако не завършим и трябва да преповтаряме ше е е*ати и тъпото!А иначе ще почваме на 15 събота защото е работен ден и защото трябва да се спазват традицийте тва майка ми ми каза че го е чула да го казва оня идиот министъра по неква тв

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    На министъра само

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    На министъра само
    От къде изкопа тая емотикона ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    На министъра само
    От чичко гугъл Кефи ли те? Стори ми се уместно да я вкарам в употреба

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    На министъра само