- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стачки...
Абе чувам аз някакви неща... Можело да не започнем учебната година на 15,а много по-късно заради учителски стачки. Знаете ли нещо по този въпрос ?![]()
ДА учителите искали 100% увеличение на заплатите си?!Само незнам на какво основание 300 лв са им предостатъчни ади те ако всички вземат да искат 100% какво ще стане.Не, че ме интересува вече...
До колкото разбрах заради стачката на 15ти сме щели да почнем 1ч по-късно от обявеното.. което сиг ще рече,че в 11 ще почваме..![]()
Едва ли, само в мечтите ниАми изобщо тоа педал министъра казал ли е, че точно на 15 трябва да почваме. Защото 15 е събота ...
![]()
Memento moriendum esse!
аз също знам че на 15 ще ппочваме но незнам защоПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta
ами аз по новините чух,че казаха:може и да не се почне на 15 или нещо такова,заради учителските стачки..значи попринцип ще почваме на 15ти..![]()
Да,той каза,че на 15 ще започнем. 15 септ. ще бъде работен ден,ще се отработва. Нооо и аз така чух по новините,че ще почнем по-късно. И в Гърция почват по принцип на 10 септ.,но тази година щели да почнат на 17 ... Дали ще почнем и ние 7 дни по-късно,дали ще има стачки наистина ...![]()
еми според мен е вярноПървоначално написано от DIVINE_TIME
ама аз и 4ух,4е 15 Сеп. щял да се съботира заради шибаните ста4ки
и можело да няма 15 Сеп.
Бе още нищо не е ясно...с тоя скапан министър
![]()
![]()
пУУУууУу...!!!!!!!!!!!!
ne mi se vqrva da stane tova!
ministarat nqma da pozvoli da ne se po4ne na 15![]()
![]()
![]()
Az pak 4yh ,4e v Sofiq nqma da ima sta4ki,a samo v Provinciqta!![]()
Първоначално написано от 15_september
Ауу сериозно ли , гражданке? Чакай да не ти са изсмея. Мм според мене ще си почнем на 15 септември и няма да има никави стачки , а и даже да има максимум 1 час. Училителите само плашат , нали казаха че накрая на годината на всички ще пишат 6 за срокаМогат само да си вярват и няма да получат и 1 % увеличение или ще им го обещаят и няма да стане.
В нащо тъпо даскало никога няма стачки:/...даскалите,дето си зимат пари от частни уроци изобщо не ги ебе за останалите...:/И си остана само френската гимназия и даже май не всички учители дето писаха на всички 6ци:/...искам и аз така...или поне да уча в някое квартално даскало ....същите знания ама 2 пъти по-високи оценки :/
ArTanDra жесток подпис
of ako do 15 ne se izpulnqt nqkolko iskaniq na u4itelite ( bez tova za 100% ot zaplatite ) 6teli da sabotirat purviq srok ... a ako go subotirat tova e ravno na cqlata godina
puk te u4itelite 100 % 6te si sta4kuvat 1 h na 15 septemvri
P.S. u4itelite iskat zaplatite im da budat vdignati sus 100 % do 1 qnuari 2008
Олеее,представяте ли си да направят тая простотия и да ни накарат да повтаряме годината ..Първоначално написано от music_pirate
Едва ли.. Аз се надявам да дадат още 20-30 дена ваканцийка.
![]()
А пък министъра нищо свястно не измисли .. Само ни измисля глупости ... Много ме е яд за тези униформи ..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bebi7o
На 15ти ще почваме, защото 6ти септември е неработен ден и се отработва на 15ти и оттам и ние си го отнасяме..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
абе те си викат че ще правят.. ама и преди са викали и пак нищо не е ставалоа иначе не ме бърка особено...
![]()
Е ти кво очакваш... все пак това е министъра..Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Аз също разбрах, че ще си почваме на 15-ти, нищо че е събота..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Във Видин се съмнявам да има някви стачки.Даскалите ни са задремали.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз скоро чух по новините няква учителка казваше че ако не им увеличат заплатите щели да съботират 2 срок и нямало да завършим годината![]()
![]()
нз ама ако не завършим и трябва да преповтаряме ше е е*ати и тъпото!А иначе ще почваме на 15 събота защото е работен ден и защото трябва да се спазват традицийте тва майка ми ми каза че го е чула да го казва оня идиот министъра по неква тв
![]()
Първоначално написано от mid_get
От къде изкопа тая емотикона ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От чичко гугълПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Кефи ли те?
Стори ми се уместно да я вкарам в употреба
![]()