.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Моята история

Преди около 1 година и половина се запознах с едно момче. Тогава дори не подозирах колко важна роля ще играя то в живота ми.
    В началото на нашето запознанство той ми предложи да бъдем гаджета. Аз се почудих, но си помислих, че няма какво да губя ако пробвам с него. С две думи всичко започна на шега. И продължава и до ден днешен.
    Просто не мога да си представя съществуването ми без този човек. Той е повече от любим. Най-добрият ми приятел, най-близкият, след родителите ми.
    Преминахме през много перипетии но много се радвам, че напук на всичко и всички все още сме заедно о сме по-влюбени един в друг от всякога!
    Това обаче в никакъв случай не бива да ви кара да смятате, че не се караме.
    Народът е казал "Тия, които се карат, се обичат". За нас важи с пълна сила! Ала въпреки това аз го обичам, той мен също и не знам дали не е някой сън или е реалност.
    Целия този анонс е с цел да кажа на всички да не се отказват от мечтите и желанията си, колкото и нецеленасочени и нереални да изглеждат на околните!!! Защото най-важното за един човек според мен е да намери човека, който му дава сигурността и душевния комфорт, които са му необходими да просперира.
    За завършек на тази малка част от моята история, бих искала да пожелая на всички да обичат, и да бъдат обичани!

=D> =D>
    apropo na kolko god si?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Все едно четох моята история с моята любов. Запознахме се случайно, тръгнахме на шега... и ето но година по-късно все още заедно, преминали през изпитания и по-влюбени от всякога.
    Супер, радвам се за вас. Пожелавам както на вас, така и на нас, това никога да не свършва.

ПС: Кофти е, че трябва да разваля хубавата тема, обаче е в грешния раздел пусната.

ЗАБАВНО

Мъкааа, мъка, мацко [-o<
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

опаа (олях се) =D>

SLaSKO K1sMet4E Vi POJeLAvAm!DAvAitE vSe TAkA
    ``ThE gReaTesT ThiNg yOu`lL EvEr LeArN iS JuSt TO LOvE AnD Be LovEd iN RetUTn!``

Цитирай Първоначално написано от McGreaN
    Цитирай Първоначално написано от Joto_3
    SLaSKO K1sMet4E Vi POJeLAvAm!DAvAitE vSe TAkA
    ае пиши като хората е
    ки са тия малка голяма буква 14565476
    децката градинка
    em moji taka da iska da pi6e e
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си