- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е причината?
...да ми наедряват гърдите и да ме болят при положение, че правя секс винаги с презерватив и цикъла ми си идва редовно? Започвам да си мисля разни глупости вече..
/не съм сигурна, че темата е за тук/
Първо кажи на колко си?Може би все още ти растат гърдите!споко бе паникааа!щом си сигурна че няма гафове .........![]()
растат най-вероятно, се пак гърдите растат до 18-19
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
pri pove4eto jeni sled parviqt polov akt gardite im rastat o6te malko
ne6to ne sam saglasna.tova nqma zna4enieПървоначално написано от Анонимко
Да бе именноПървоначално написано от Анонимко
![]()
И аз несъм съгласна. От къде го измислихте тва че след първия полов акт гърдите спират а растат...Тва няма нищо общо с другото, още повече че гърдите си растат до излизане от пубертета, а не след първия полов акт. Все едно ако някое момиче го направи на 14 и край ако ще още да е А размер, няма да растат повече тва са пълни глупости. А отностно темата-спокойно и аз съм така, има просто още да ти растат, а и по принцип някои момичета ги болят преди, по време и след цикъла им, такаче...спокойно![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
a da vi e hrumnalo 4e e predmenstrualen sindrom?
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
просто ти порасват
nai smislenoto mnenie v taq tema.. =D> =D>Първоначално написано от N0Rull5
su6to taka ako iska6 ela pri mene ti gi masajiram, krema koito izpolzvam e estestven.. bql na cvqt.. pak pomaga..
imennoПървоначално написано от key_of_hell
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!