- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лентички Виит
Наистина ли не боли ?![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
ами да, не боли, но и не става мн добре по-добре кола маска или епилатор, ама ако искаш пробвай и се убеди сама![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Всяко чудо за 3 дена .. боли но после се свиква![]()
е да но на рекламата казват друго![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
те рекламите казват много неща.. нали продуктът трябва да се продава, така че е позволено да се послъгва![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Малко само,но за мен това не е най-добрия начин за обезкосмяване - по-добре кола маска или епилатор. А ти недей да вярваш толкова на рекламите.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
абе бяха ми казали че има такива лентички които са за лице или нещо подобно - трябва ми щот имам няколко кокъсмчета над горната устна и мн ме дразнат а и другите ме подиграват - та наистина ли има и как се водят/лентички за лице или/ и г/д на каква цена са.
Извинявам се че използвах тази тема,за да не отварям друга!
МОЛЯ ПОМОГНТЕ,много ви мооля! [-o< [-o< [-o<
reklamata ima za cel da te nakara da fi kupi6,kvo o4akva6 da kajat.....Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
![]()
Има.А за цената не знам.Мисля,че не са повече от 3 лева (тези на Виит,де те са малко по-скъпи,а иначе и на Стреп съм чувала,че са добри).Потърси в търсачката,мисля че някой беше казал цена в една тема.Първоначално написано от great_mari
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз мисля че боли и то много.Крема как е?Някой с крем вийт пробвал ли е
kremat e podobie na brasneneto,za6toto ne gi otsranqva ot korena.....Първоначално написано от sladkata_presi