- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тои ми призна че още има чувства към мен..
незнам и аз вече от каде да почна....преди време бях с едно момче докато той ходешв със сегашната си,вече бивша и се разделихме и така мина една година в която аз не престанах да рева ли рева за него...така..преди 3 месеца се засякохме в дискотеката от кадето той ми призна че не ме е забравил и отново започна всичко от начало..скъса с нея от една страна за да сме заедно от др защото вече нямал чувства.само че по телефона и в момента са заедно в др град за да 'говорят',само да вметна че са биле заедно почти 3 год...
в момента продължавам да страдам . трябва да съм сигурна в него но не съм... и незнам какво да направя за да не се стига до това отново да се виждат,страх ме е да не се върне при нея...![]()
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
кфа е тая мания да се събирате с бивши само когато ви кажат че имат чуства! еми да не сте късали! пак ще ти разбие сърцето и после пак ще пишеш по форумите!![]()
![]()
![]()
![]()
Raise your fist!
Щом не му вярваш,защо си с него?И запомни:не тръгвай втори път с 1 момче-ще страдаш повече от първия път.Освен това отношенията ви няма да са същите.И + това не вярвам,че това момче още те харесва-лъже.Ако не е можел да те забрави щеше да те потърси преди да мине 1 година,Или преди да се засечете.
мила само едно ще ти кажа-от извор от който веднъж си пила вода не се връщай за да лижеш кал но околкото разбрах, при твоя случай най-добре е да се перефразира така-от локва от която си пила кал, не се връщай за да лижеш лайна! зарежи го веднъж за винаги, по-добре да те боли няколко дни докат оотново свикнеш със мисълта че трябва да го забравиш отколкото да те боли през цялото време докато успявате да ходите иоще двойно и тройно повече когато те зареже и осъзнаеш че си се наранявала и онижавала. Наистина от двете злини избери по-малката...Ще срещнеш друг стига да отвориш очи и да си дадеш сметка че на света съществуват още няколко мильона мъже...
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
![]()
![]()
![]()
So free
Sopred men vseki zaslujava 2ri shans.Opitai s nego otnovo inache cql jivot shte se pitash kakvo bi stanalo ako beshe opitala.No se opitvai da ne si davash mnogo nadejdi v nachaloto pone dokato ne si siurna v iskrenosta muUspeh
Ayudame olvidarte si te vas!
6tom ima6 4uvstva dobre poslu6ai surcety si no si imai edno na um 4e ne iska6 pove4e da strada6 zaradi nego zatova nedei da mu ima6 ve4e takova doverie i t.n to se vijda 4e vruzkata koqto 6te imate nqma da e tolkova pulnocenna za6toto ti vinagi 6te se pritesnqva6 dali nqma da se oburka ne6ty i dali ne e s nqkoq dr i t.n pomisli dobre v/u tova ...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ostani s nego samo ako naistina si sigurna 4e nqma da se varne pak pri neq.Za6toto ako se varne pak pri neq 6te boli mnogo pove4e ot purviq put!! Normalno e da se pritesnqva6 i da strada6 vseki koito obi4a istinski se strahuva gadjeto mu da ne mu izneveri![]()
Dobre toi shte skysa s neq i shte byde tebe.Samo che sled vreme shte skysate i kakvo?Shte pishesh pak temi,kolko te e naranil i t.n.A moga i da ti kaja ot lichen opit,che e po dobre da ne se vryshtash pri bivsh,zashtoto ako pyrviq pyt te e bolqlo mnoto,to vtoriq shte e oshte poveche.A i da ti kaja li ne vqrvam da ima chuvstva,ako e imal nqamshe da chaka da se sreshtnete sluchaino i da ti go kaje,a shteshe da te potyrsi po rano da pogovorite.