- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ползвате от всички изброени?
Аз използвам епилатор,мн мои приятелки казват че ги боли,но аз не съм толкова чувствителна и и нямам проблеми![]()
Ленти вийт и крем Вийт ..обаче че издържат до 4 седмици са пълни глупости
ob6to vzeto si e zanimavka s epilatora opitvala sam absolutno vs za koeto se se6tatena bolka izdarjam no si vilneq s samobrasna4kata no kato vidq 4e mi stavat po tamni i debeli polvam si epilator4eto,no za racete samo epilator ili kola maska
![]()
![]()
Ползвам епилаторче. В началото ме болеше, ама сега... Нямам проблеми. А и е мн ефикасно. По-добре отколкото самобръсначка, защото косъмчетата растат мн по-бързо като използвам нея. Така че решението е едно-епилатор!
Току що ползвах Veet крем! На вас жените ви е лесно то там дето трябва ви е по равничко а ние трябва да почистваме едни ъгълчето около стълба и самия стълб мъчна работа е
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Аз попринцип използвам епилатор, но и самобръсначка(рядко).![]()
edin frend si minava krakata s epilator no ima pypki. drug frend kaza 4e ta6aka mu staval s vse pove4e kosmi i po debeli i mn 4esto trqalo gi brysne
Аз съм with самобръсначка!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Използвам епилатор - най-ефикасно е.
kola maska.polzvala sam i kremovete na viit,ne sam dovolna ot tqh
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Еми ползвам епилатор. Боли ме, не сам свикнала с болката, но просто мога доста да търпя на болка тей че не ме бърка![]()
обикновенно кола маска,когато нямам възможност да изчакам да ми пораснат малко косъмчетата действам със самобръсначката![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
косачка за трева .. аз такъв отговор не видях ????
лентички или кола маска
е аз ползвам 2 - самобръсначка и епилатор
няма любов
Епилатор, свикнала съм и не ме боли.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Самобръсначка
[size=7][b][u]fosse cos
Ами аз ползвам самобръсначка, но по едно време ползвах крем-депилтоар или там както се казваше![]()
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Епилатор и самобръсначка
Ми брадата си бръсна със самобръсначка![]()
pff imam epilator zaebi az ne moa svikna s bolkata ponepuk i kojata mi e tolkova 4uvstvitelna 4e vinagi stava na 4erveni to4ki
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()