.

Виж резултатите на анкетата: Кое от петте използвате?

Гласували
191. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Коломаска

23 12,04%
  • Самобръсначка

65 34,03%
  • Ленти вийт и крем Вийт

14 7,33%
  • Епилатор

89 46,60%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Епилатор.Много по удобен и практичен е вярно че боли но е много по ефикасно и бързо.Освен това съм свикнала с болката пък и зависи от епилатора моя е на Braun с изтудяваща главицка най-новия и е много добър освен това след това си слагам бебешко кремче или лед.Самобръснацка и крем НЕПОЛЗВАМ само епилатор и кола маска на козметик

Само краката с епилатор.Болката не е непоносима и се свиква +това като видиш резултатите какви са.. не ти се иска много да хващаш бикчето,поне при мен е така

Град
    Велико Търново
    По принцип с епилатор, ама напоследък много ме мързи и удрям по едно бигче

ами аз ползвам вси4ко без кола маската,както казаха другите според зависи настроението,времето и така

Ползвам епилатор,според мен,е най-ефективен.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

ползвам тежки халюциногени и самобръсначка

Предпочитам кола маската, но ако нямам време и кремчетата ми вършат страхотна работа.
    Епилатори имаме вече 3 в нас и ги използвам само, ако съм на почивка или няма как да си направя кола маска

Мен с епилатор много ме боли и краката ми стават на червени точки и са така 2-3 дни-кожата ми е много чувствителна,но пък стават по-гладки за по-дълго и понякога го изтърпявам епилатора.Най-често ползвам крем или самобръсначка

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Самобръсначка, ...не понасям болката

Епилатор
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Mi az predimno s epilatora a ponqkoga s kolamaska
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Зависи...на различните места от тялото ползвам различни неща. Обаче не използвам самобръсначка

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    v oblacite
    Ами аз използвам три от петте- епилатор (най-често), самобръсначка (когато бързам или не ми се занимава) и кола маска понякога. Като метод най ми допада коламаската и я предпочитам, но за съжаление нямам толкова свободно време да ходя всеки път при моята козметичка

Град
    Велико Търново
    миии аз до скоро ги махах с епилатор , но напоследък все нямам време и карам наред с самобръсначката
    what goes around..comes around : )

Епилатор...болеше ме но вече не ми прави впечетление!А за триъгълника ходя на козметик

Аз ползвам епилатор още от самото начало и никога не ме е боляло. Даже ми е малко смешна онази реклама на епилатора на Филипс тея каквито физиономии правят... но знам ли. При всеки човек е различно. Може някои наистина много да ги боли.

Град
    Дом е там,където дупето ти седне :>
    Епилатор \/ махам ги така повече от 4 години и съм адски доволна. Болката е поносима, а с времето свикваш и не ти прави впечатление. Гот е че косъммчетата всеки път израстват все по тънки и по нарядко и съвсем скоро може и да ги няма прочетох някоолко отговора и ми направи впечатление тва с пъпчиците дето казвате .. моя съвет почиствайте със спирт епилатора абсолютно всеки път преди употреба
    Разрови прахта... и събери ме,
    частица разпиляна празнина...
    Не ме изкупвай, просто утеши ме,
    спасение вържи ми... без вина!

Фен
    Град
    Vkyshti
    Epilatora i Kolamaskata rulz mn qsno.Ot na4alo boli ama posle pretrypva6 i ne ti puka :P
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

епилатор. вече свикнах с болката, но все пак мисля да мина на кола-маска. по-ефективна била, пък и е мн по-добре някой друг да се грижи за теб. на мен вече ми е мн досадно с епилатора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си