- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ползвате от всички изброени?
Епилатор.Много по удобен и практичен е вярно че боли но е много по ефикасно и бързо.Освен това съм свикнала с болката пък и зависи от епилатора моя е на Braun с изтудяваща главицка най-новия и е много добър освен това след това си слагам бебешко кремче или лед.Самобръснацка и крем НЕПОЛЗВАМ само епилатор и кола маска на козметик
Само краката с епилатор.Болката не е непоносима и се свиква +това като видиш резултатите какви са.. не ти се иска много да хващаш бикчето,поне при мен е така![]()
По принцип с епилатор, ама напоследък много ме мързи и удрям по едно бигче![]()
ами аз ползвам вси4ко без кола маската,както казаха другите според зависи настроението,времето и така
Ползвам епилатор,според мен,е най-ефективен.
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
ползвам тежки халюциногени и самобръсначка![]()
Предпочитам кола маската, но ако нямам време и кремчетата ми вършат страхотна работа.
Епилатори имаме вече 3 в нас и ги използвам само, ако съм на почивка или няма как да си направя кола маска![]()
Мен с епилатор много ме боли и краката ми стават на червени точки и са така 2-3 дни-кожата ми е много чувствителна,но пък стават по-гладки за по-дълго и понякога го изтърпявам епилатора.Най-често ползвам крем или самобръсначка
Самобръсначка, ...не понасям болката![]()
Mi az predimno s epilatora a ponqkoga s kolamaska
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами аз използвам три от петте- епилатор (най-често), самобръсначка (когато бързам или не ми се занимава) и кола маска понякога. Като метод най ми допада коламаската и я предпочитам, но за съжаление нямам толкова свободно време да ходя всеки път при моята козметичка![]()
миии аз до скоро ги махах с епилатор , но напоследък все нямам време и карам наред с самобръсначката![]()
what goes around..comes around : )
Аз ползвам епилатор още от самото начало и никога не ме е боляло. Даже ми е малко смешна онази реклама на епилатора на Филипстея каквито физиономии правят... но знам ли. При всеки човек е различно. Може някои наистина много да ги боли.
Епилатор \/ махам ги така повече от 4 години и съм адски доволна. Болката е поносима, а с времето свикваш и не ти прави впечатление. Гот е че косъммчетата всеки път израстват все по тънки и по нарядко и съвсем скоро може и да ги няма
прочетох някоолко отговора и ми направи впечатление тва с пъпчиците дето казвате .. моя съвет почиствайте със спирт епилатора абсолютно всеки път преди употреба
![]()
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
Epilatora i Kolamaskata rulz mn qsno.Ot na4alo boli ama posle pretrypva6 i ne ti puka :P![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
епилатор. вече свикнах с болката, но все пак мисля да мина на кола-маска. по-ефективна била, пък и е мн по-добре някой друг да се грижи за теб. на мен вече ми е мн досадно с епилатора