.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    na kude...
    Guest

Питам щото съм паника...

е са на къде..цикъла е мн странно не6то..те4е ми два дена се едно е отводнителен канал и спря..аз съм си паника..има ли опасност да се притеснявам ???

moq e po syshtiq na4in i 3tiq den samo deto capa malko.. prosto se radvai 4e ne si ot tiq deto im dyrji po cqla sedmica

na kolko godini si, pravi6 li sex dai pove4e info!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

na kude...
    Guest
    на 15 съм и съм правила 3 пъти секс,последния бе6е преди седмица.. без презерватив,но той не успя да свър6и..

Няма смисал за притеснения
    И аз сам така....няколко дена ми тече после спре и пак почне малко и ми сварши
    Но ако наистина се притесняваш много иди на генеколог
    Tih vetrec mi vee slabinite struk treva me botzka po gaza, kleknal neide iz varbite tihi4ko sera, sera. Gaza si s rozi zakichi, nasranoto da ne lichi!
    http://fc04.deviantart.com/fs12/f/20...manDescent.jpg

na kude...
    Guest
    аз съм си една огромна паника..направих си тест..отрицателен..ама да не съм се повредила не6то никога не ми е ставало така..от 1 година ве4е ми идва нормално си по 1 седмица...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    И аз съм на 15, има цикъл от 3 години-е да не е нормализиран защото съм в пубертет, но и при мен е така тече ми максимем 3-4 дни о не както казваш ти като "отводнителен кран" тече си нормално, водя си редовен полов живот, но винаги с презерватив, а твоето не е чак такъв проблем, както казах още си в пубертета, цикъла ти не е нормализиран а и е пряко свързан със всичко което ти се случва-настинка душевна травма ако щеш също може да му се отрази, смокойно нищо ти няма
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

nai veroqtno stava duma za obiknoveno normalizirane na cikula ti a moje i prosto da si ti e takuv, pri men e 2-3 dena silno i posle ot vreme na vreme po nqkoq kap4ica!De da znam mislq 4e nama ot kakvo da se pritesnqva6 no ako vse pak si se panikoisala mnogo pose6tenieto pri genekolog nikoga ne e izli6no!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

на къде...
    Guest
    мерси много 6е ревна от 6тастие \/ благодаря за отзивите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си