- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна на 15 ;(
Ами ок успех и дано после да нямаш проблемиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от Анонимко
Миличка незнам дали ще можеш да направиш аборт в болница без родителите си...но във всички случаи МОЛЯ ТЕ НЕ ГО ПРАВИ ПРИ НЯКАКВИ ШАРЛАТАНИ...а в заведение предназначено за целта!!!
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Да, ама сестра ти е била на 27, а ти си на 15. Трябва ти разрешение и на двамата родители. Ти наясно ли си с това?
DOBRE A AKO VZEMA I SESTRA MI S MEN TQ E NA 27 I E PALNOLETNA DALI 6TE IMA NQKAKAV PROBLEM??Първоначално написано от swords1010
e po golqma ludost ne sum 4uvala!Ti znae6 li kakvo e abort, znae6 li 4e maika mi sled 4 aborta vse o6te se skusva ot rev predi da vlezne v onazi staq, ako si re6ila da go pravi6 ne budi sama!Kaji na priqtelq si ili po dobre na maika ti seriozno nqma da izdurji6 na naprejenieto sama!A i na 15 ti trqbva udostoverenie ot roditel!Първоначално написано от Анонимко
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
ТИ ЛУДА ЛИ СИ ИЛИ ДА?! АКО НАПРАВИШ ТАКА(ПЪРВО ДА МАХНЕШ ДЕТЕТО И ПОСЛЕ ДА МУ КАЖЕШ) ЩЕ СГРЕШИШ И ЩЕ ГО ЗАГУБИШ НЕ ЗАЩОТО СИ МАХНАЛА ДЕТЕТО А ЗАЩОТО СИ ГО ИЗЛЪГАЛА! оЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ С ТЕЗИ ДУМИ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ЕДНО ЧЕ СИ НЕДОРАСЛА ДА ПРАВИШ СЕКС СЛЕД КАТО СИ НАПРАВИЛ АГЛЕШКАТА ДА ДОПУСНЕШ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ, НО СИ И НЕДОРАСЛА ЗА ДА ТЕ ОБИЧА НЯКОГО! гОВОРИ С ВАШИТЕ! ЩЕ ТИ СЕ СЪРДЯТ И ЦУПЯТ НО ЩЕ ЕПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА ДА ПЛАЧАН НАД КОВЧЕГА ТИ СЛЕД ЕДИН НЕУСПЕШЕН И НЕСКОПОСАН АБОРТ! АБЕ ГОВОРИ С ТЯХ ИС НЕГО БЕ МАМКАМУ! кАТО СИ НЯМАТЕ ВАШ АКЪЛ ПОНЕ СЛУШАЙТЕ КОГАТО НЯКОЙ ВИ ГО ДАВА!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Momi4e tova ne e roditelska sre6ta 4e kaka da se qvi i da nqma problem trqbva da e roditel(nastoinik)Първоначално написано от Анонимко
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
ами не се знае зависи от заведениетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Сестра ти не е родител! А още по-малко двама родители. Не може с нея легално, а нелегално рискуваш живота си. По-добре 1 буря у дома, отколкото живота ти или рискът да нямаш деца никога.
На до key_of_hell-майка ти не знае ли какво е контрацепция или стерилитет?
Аз смятам като си народя желания брой деца да си режа тръбите. Хем няма и менструация да имам, хем да ставам майка на стари години!
bolna tema mi e ako moje da ne govorime za tova!Първоначално написано от krem4et0
Скъпа key_of_hell, това момиче все още не дорасло за да си даде сметка какво ще направи с този аборт, че ще убие човешко същество нейна плът и кръв, тя въобще не го вижда от тази страна-тя го вижда едва ли не като нещо извратено, якаква пречка, просто убувка която трябва да захвърли. И пак повтарям прочети всички мнения и пак пиши!e po golqma ludost ne sum 4uvala!Ti znae6 li kakvo e abort, znae6 li 4e maika mi sled 4 aborta vse o6te se skusva ot rev predi da vlezne v onazi staq, ako si re6ila da go pravi6 ne budi sama!Kaji na priqtelq si ili po dobre na maika ti seriozno nqma da izdurji6 na naprejenieto sama!A i na 15 ti trqbva udostoverenie ot roditel!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
До 3-ти месец то не е реално същество.......................така че.
Абе те и кистите ми си имат свой живот, ама като ми пречат ги махам!
Нека не започваме спор от който е засегната и църквата и лекарите и самите хора-кога става убийство и дали въобще можа да се разглежда като такова абортът заото след 3-тата седмица за мен е убийство защото във милиметричните му тъкани мече се е заформила кръвна плазма-кръв, а щом във "вените" му тече кръв, за мен е живо и имащо права същество...Първоначално написано от krem4et0
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
Raise your fist!
Аз не споря! Само констатирам. Аз не бих направила аборт, но преди година нямаше и да се замисля и щях да мина под ножа образно казано. Всеки сам си решава. В крайна сметка дори на 17 години 11 месеца и 29 дни човек не е пълноправно същество, така че..............
Първоначално написано от aniezina
Точно така...съветвайте я да роди едно дете на 15 години ...после цял живот да се чуди как да свърже двата края със заплатата си на сервитьорка!!! Много умно!!! НЕЗНАМ КАКВО ОСВЕН ПРЕЧКА МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕТЕТО ЗА ЕДНО 15 ГОДИШНО МОМИЧЕ!!!
Това са най-хубавите ти години,едва сега започваш да живееш.Никой не ти дава гаранция,че приятелят ти ще остане с теб до края,нали?Ще имаш време за деца,за семеен живот и за куп други неща,на които сега не им е времето.Ти не си готова на 15 да станеш родител,да бъдеш майка...сега разбираш ли колко сериозно е това?Когато станеш на 17 твоите приятелки ще се веселят по дискотеките и по купони с приятели,а теб някой вече ще те нарича "мамо"!Недей да порастваш толкова бързо,защото тези ти години щв са ти най-ценните и милите в живота - когато си била дете.Родителите ти няма да те изоставят дори да се разсърсят.Те те обичат и знаят какво да правят.Действай,докато не е късно!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Аз също съм на петнайсе и не мисля така, по-добре да говори с тяхните и тогава да направи аборт но поне легално...Нека говори с тяхните и с него...Все пак и той трябва да поеме отговорностПървоначално написано от Alderis
абе момиче ти добре ли си?? Да родиш на 15 и да се грижиш за дете и мъж, които не се знае колко време ще е с тебкакто вече много от хората ти казаха по - добре направи аборт
ще е по - добре за теб, живота ти и за приятеля ти !!! и на всяка цена говори с вашите и с приятеля си и отивайте вазможно най - бързо, докато не е станало късно
![]()
![]()
![]()
хм..в страницата дето си я сложила като подпис изглеждаш по голяма. А иначе съм напълно съм съгласен, че трябва да каже на родителите си...написах го в по горен пост...и те да реагират адекватно на ситуацията...а за момчето нямам думи...каква отговорност искаш от човек, който не може да предпази 15 годишната си приятелка от забременяване!!! Зрелият човек е такъв не защото не прави грешки, а защото знае как да реагира за да ограничи щетите и последствията!!!Първоначално написано от aniezina
ПП Бил на 20...аз ако съм на бащата на момичето ще му откъртя главата като разбера
Не мъжът предпазва жената, а тя прави всичко възможно, за да предпази себе си.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
porednata tema ebavka![]()
Първоначално написано от comics