.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 182
    Цитирай Първоначално написано от b3b1tyYy
    то от всички мнения е наплашена...
    дали ще е аборт или ще го роди и ще го гледа... 50/50 затова много правилно казаха по горе... секс над 18 и ако не над 18 то поне помислете ако не се пазите какво ще последва... щото и аз нямам 18 ама поне държа винаги да се пазим с приятеля ми
    та по темата... след аборта може да няма деца, а ако го задържи и роди...та то няма дори да е здраво тя е само на 15 как ще го износи и как ще изтарпи раждането
    и някой пита как е забременяла на мен също ми стана много любопитно..
    в дискотека с непознат не четете ли бе хорица
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Те че темите си приличат, приличат си, обаче в тази става въпрос за мацка с приятел от 1 година. Мацката е на 15, а щастливият татко- на 20.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    in the middle of nowhere
    ами той пък щом е казал че ще го гледат значи няма проблем само да не е излъгал че ши гу убия
    LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO
    Мисли с акъла си не с чуствата си рано или касно ще се скарате с приятела ти и ще се разделите и ти ко праиш с бебе по добре него изгуби ще си намериш друг апак кат имаш бебе вече няма ко да праиш...
    Fitness Forever

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO
    Мисли с акъла си не с чуствата си рано или касно ще се скарате с приятела ти и ще се разделите и ти ко праиш с бебе по добре него изгуби ще си намериш друг апак кат имаш бебе вече няма ко да праиш...
    съгласна съм с теб

Абе,мамка ти,бе Ти него ли искаш да загубиш или бъдещето си?!?!?!?!?Даеба простия народ Още ти е много рано!!!Ама ти си решаваш...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Абе,мамка ти,бе Ти него ли искаш да загубиш или бъдещето си?!?!?!?!?Даеба простия народ Още ти е много рано!!!Ама ти си решаваш...
    да... =D>
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Цитирай Първоначално написано от crs
    да... =D>
    'бе малко грубичко беше,'ма тя си го заслужава...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kaji na va6ite i po-dobre napravi abort
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

според мен мноого грубичко но и много правилно...все пак по добре да загуби приятеля си(който според мен няма да е и последния независимо дали ще имат дете или не..) от колкото бъдещето си...ученето най-хубавите си години и живота си,защотото според мен едно дете на 15 годишна майка би причинило точно това...

според мен мноого грубичко но и много правилно...все пак по добре да загуби приятеля си(който според мен няма да е и последния независимо дали ще имат дете или не..) от колкото бъдещето си...ученето най-хубавите си години и живота си,защотото според мен едно дете на 15 годишна майка би причинило точно това...
    И аз така си мисля...Да си живее най-прекрасните години от живота и да не се занимава с глупости (не глупости де,ама не си заслужава да ги изгуби заради една несигурна кауза )

Guest
    И аз така си мисля...Да си живее най-прекрасните години от живота и да не се занимава с глупости (не глупости де,ама не си заслужава да ги изгуби заради една несигурна кауза )
    подкрепям те! не е глупости но на 15 изобщо не си готов за това!!

опа това горе бях аз

Досега чувах вашите какво искат,приятеля ти какво иска...Моя въпрос е:Ти кАкво искаш?Имаш 2 варианта:
    =1= Да си родиш детето и да си го гледате,но имай под предвид ,че си наебаваш така живота.Цял живот ще работиш като вол и ще гледаш деца.Иии да те ще порастнат,но младоста ти отдавна ще е отминала.И най вече ти можеш ли да го гледаш това дете?

=2= Аборт!Ако приятеля ти те обича както ти искаш ще те разбере и ще го преодолеете.АКо не мъже колко искаш и живота е пред теб.

То е ясно аз какво бих избрала, но избора е твой.

ЛЕЛЕЛЕ...значи аз мога те посъветвам да не го задържаш!!!Та ти тепърва растеш ве мн ти е рано за дете а ако приятеляти те обича ще гледа най-доброто за теб!!!!Моята братовчедка направи подобна грешка само 4е тука е съвсем др случая!!!Просто родителите и се разведоха и тя не можа да го преодолеее и потърси отеха в сегашния и съпруг!!Щастливи са самоче от една страна тя е супер съжелява 4е го задържа това бебе а беше само на 15!!!!(sega ve4e e na 20 a maja i na 25)!!!!Pomisli nad tova!!!
    По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!

{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}

Не можеш да родиш и да отгледаш детето и всичко да е ОК. На теория звучи добре, но на практика няма да стане. Не се съмнявам в приятеля ти- щом ти усещаш, че е до теб, значи е така. Но все пак... това дете наистина ти прецаква бъдещето. Освен ако не го дадеш на вашите да го гледат, което си е оферта. Но ти казваш, че баща ти нява да се навие, значи това отпада
    Говори с родителите си, но не ги оставяй да вземат решение вместо теб. Иначе ако нещо се прецака(да не дава Господ) ще се обвиняваш, че си оставила друг да решава какво ще става с тялото ти. Щом си могла да правиш секс и да забременееш, ще можеш и да си понесеш последствията. Според мен абортът е най-доброто решение, но все пак помисли сама.
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Град
    в мечтите ти
    Аборт, колкото е възможно по-скоро!Приятелят ти иска детето, но не той ще го носи 9 месеца, не той ще го ражда.Та ти си още дете.Организмът ти не е готов все още да износи бебе.Освен това той е на 20, пълнолетен, завършил училище, може да започне работа...А ти си ученичка.Просто запазиш ли детето, проваляш бъдещето си.А и дори и да родиш кой ще го гледа?То има нужда от майчина ласка, в началото от почти постоянно внимание и грижи.А ти нали трябва да завършиш училище все пак.Не може дете да гледа друго дете!
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    ти зн ли че нема ти излезе от п**ката бе момиче толкова ше те боли че не мое си предстаиш..аборт докато можеш а и няма надежда че ше е нормално ти не си си развила организма,пък си тръгнала друг организам да отглеждаш в теб..

Град
    nqkade tam
    Az po princip sam "protiv" abortite ama v toz slu4ai nz.6tom toi kazva 4e 6e go gledate moje i da e iskren i da te obi4a mnogo i ddz.Pomisli mnoo dobre 6tot edno dete e nai-ve4e otgovornost
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    ти зн ли че нема ти излезе от п**ката бе момиче толкова ше те боли че не мое си предстаиш..аборт докато можеш а и няма надежда че ше е нормално ти не си си развила организма,пък си тръгнала друг организам да отглеждаш в теб..
    T'ва е другата причина...Аз(на мястото на момичето)бих искал аборт и бих го платил даже...ама....тъп народ...

Guest
    Хаха ква оферта бе *nymphetamine* хубаво техните ще го гледат, ама има 9 месеца до тогава, точно колкото е и учебната година. Мацка, я си се представи с корема на даскало, как ще реагират всичките ти учители, приятели?? Ако пък решиш да пропуснеш образованието в името на "дълъг и щастлив живот с иначе толкова отговорния ти приятел", някой вече ти спомена опцията "сервитьорка. Не е много примамливо предложение, но пък не мога да се сетя за много други. И аз си мислех аборта за убийство, но пък в случая ако го избегнеш убиваш себе си. Може и да го обичаш пича, но преди всичко трябва да обичаш и мислиш за теб самата. Говори със сестра си, тъй като е минала по подобен път, казвай на вашите и бързо към лекарския кабинет преди да е станало твърде късно!

тва последното бях аз, sorry че така ма реших да се рег-на в последствие
    Do it for yourself

MaLk0_aNgeL4e
    Guest
    Даване на дете за осиновяване също е вариант. Може да е жестоко, но според мен аборта е по-жесток защото се отнема човешки живот независимо от това, че бебето е още в разордиш. Дали ще го родиш и убиеш или абортираш си е все тая

Ti kato go kaza tui neshto,misli6 li izob6to za tui dete?To purvo,4e ili 6te se rodi s uvrejdane ili 6te e sklonno kum bolesti i da go dade za osinovqvane..tui e ne4oveshko,kazvam go 6toto az sum osinovena i znam kfo e... po-dobre da go ubie,otkolkoto da mu pri4ini tova..To sega stanalo kfo stanalo,ama za posle si opi4ai akula,mace i spoko si4ko 6te se oprai

Голям фен Аватара на Devilka
    Хей,авторката да пише какво става

приятелката на сестра ми роди в края на 8 клас приятелят и беше на 22 и си гледат бебето но тя е още дете макар и сега да е 10клас тя е дете но разсъждава като маика вика аз може да седя на стодено да съм гладна да няма цигари но то трябва да има за ядене и не може да си излиза така по барчета както преди има огромни задължения то иска мнннннннннннн грижи и разликата междо вас е голяма но само сега като попораснеш няма да има защото маиками и баща ми имат 7години и не си личи мн мн.а замисли се какво ще стане ако приятелят ти каже "аааа аз не мога да търпя да ми праи туи уни или да се развика че нямате мн пари да го гледате да си фане багажа и тии ко с един чеп оставаш . но както си решиш
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си