.
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 182

Град
    BG SOFIA
    Abe vie sluchaino za prezervativi da ste chuvali ili pone kato go pravite bet zqh da si go izvadi predi da svurshi pfff

Аборт....
    Fitness Forever

Град
    Sofia
    абот и това си е....
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    Sofia

Re: Бременна на 15 ;(

Цитирай Първоначално написано от Gaara
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
    KILL KILL KILL KILL !!

боже.... момичето иска съвет бе.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO
    Ако родиш детето ще ще останеш с дете без него...
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от crs
    Цитирай Първоначално написано от Gaara
    MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
    KILL KILL KILL KILL !!

боже.... момичето иска съвет бе.
    BOLI ME KURA EI TAKA
    Bla Bla?
    #anti-tokio-hotel@unibg.org
    Lets Kill Bill !

Guest
    hora 4etoh va6ite mneniq i saveti i prosto se skasah da reva...4eta edno mnenie i re6a da napravq abort kato kaja na na6ite a v sledva6tiq mig re6avam da zadarja deteto....no govorih sno6ti s priqtelq si i re6ih dnes da kaja na roditelite si......govorihme i s negoviq ba6ta i 4oveka e saglasen da jiveem pri nego i da gledame deteto zaedno nezavisimo kakvo 6te kajat roditelite mi....no dnes 6te govorim i s maika mi i ba6ta mi i 6te vidim kakvo 6te stane ......i vse pak az klonq poi4e kam tova da napravq abort ..nqma zna4enie 4e 6te zagubq priqtelq si po dobre nego otkolkoto jivota si kakto kazahte vie....a tova 4e sled vreme moje i da nqmam deca...nqma zna4enie prosto...sega e vajno kak 6te postapq....i otnosno tova kak sam zabremenqla ...prosto prezervativa ni se skasa i az re6ih da piq hap4e no priqtelq mi kaza 4e ni6to ne e stanalo i 4e nqma da sam zabremenqla....no eto 4e belqta stana ;(..4estno hora blagodarq na pove4eto koito izkazaha mneniq po vaprosa makar i 4e nqkoi mnogo me naraniha...no kakto i da e ....utre 6te vi pi6a otnovo kakvo e stanalo i kakvo e re6eno...za6toto mai samo s vas tuk moga da spodelq ne6to tolkova li4no i istinsko

Град
    СофиЯ
    Миличка, бъди силна! Ако наистина искаш детето запази го ..ноо....рисковано е и за теб и за него....и въпреки всичко пожелавам ти успех!!!! И УмНаТа!!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    МОМИЧЕ ОСЪЗНА СЕ И АБОРТИРАЙ ВЕДНАГА. МОМИЧЕ на 15 с дете няма шанс да води нормален живот да изкарва пари и да прави кариера. Отсега ти казвам че живота ти ще е ужасен ако го родиш. Тоз твоя приятел ще си намери нископлатена работа за да ви издържа ти ще гледаш детето ще живеете в мизерия и ще провалиш живота и на бебето.
    Бахти първия ми сериозен пост от месеци
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    МОМИЧЕ ОСЪЗНА СЕ И АБОРТИРАЙ ВЕДНАГА. МОМИЧЕ на 15 с дете няма шанс да води нормален живот да изкарва пари и да прави кариера. Отсега ти казвам че живота ти ще е ужасен ако го родиш. Тоз твоя приятел ще си намери нископлатена работа за да ви издържа ти ще гледаш детето ще живеете в мизерия и ще провалиш живота и на бебето.
    Защо да е ужасен??? Братовчетка ми роди на 16....на 20 роди 2ро дете и не е толко зле...баща й и помага, мъжа и също...
    Просто тука си е до момичето...ако има сили ще изгледа детето така както направи братовчетка ми!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cracken
    Защо да е ужасен??? Братовчетка ми роди на 16....на 20 роди 2ро дете и не е толко зле...баща й и помага, мъжа и също...
    Просто тука си е до момичето...ако има сили ще изгледа детето така както направи братовчетка ми!
    a deteto na bratov4edka ti ima6e li nqkakvi zdravoslovni problemi i pri bratov4edka ti vsi4ko uspe6no li mina ili ima6e i uslojneniq?

Фен
    Град
    Sofia
    a deteto na bratov4edka ti ima6e li nqkakvi zdravoslovni problemi i pri bratov4edka ti vsi4ko uspe6no li mina ili ima6e i uslojneniq?
    Никви проблеми не е имало детето и сичко си мина успешно

Фен
    Град
    Sofia
    Не казвам да го задържиш просто ти казвам че ситуацията не е такава както ти описват другите...прецени и действай

Guest
    Не казвам да го задържиш просто ти казвам че ситуацията не е такава както ти описват другите...прецени и действай
    dobre mersi mnogo )

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Мило момиче, кажи на майка си и баща си. Кажи им, че сте се пазили, но презервативът се е скъсал. Ще ти се карат малко, после ще искат да ти помогнат. Родители са ти! После ще станете по-близки.
    Отиди с тях пеи добър лекар, абортирай. Приятелят ти ще бъде с теб, ако те обича. На 15 години нито си готова физически, нито психически за дете. Ако приятелят ти те обича и цени, ще изчака поне още 3-4 годинки и ако сте още заедно и готови за бебе, тогава ще имате. Сега не мисля, че ще е редно да го задържите. Не сте готови.

Кажи на родителите си и знай, че това е решението. Рано ви е още. Ако приятелят ти те обича, ще е с теб, няма да те остави! За всичко си има време, ти още не бива да ставаш майка. Не прави глупост обаче да го махаш нелегално, а говори с майка ти и намерете сериозен лекар. Успех!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    na 20 godini sum i sum bremenna mislq da maham deteto

Guest
    DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO
    Кое предпочиташ да загубиш, приятеля си или родители те ти?

Guest
    и какво стана

радвам се че си помислила за аборт и силно се надявам тази идея да се реализира. дори и да не го направиш ти пожелавам Упех!!

Град
    Интернационал

Защо правиш секс на 15? Ти даже не си и непълнолетна, а си малолетна!
    Такива неща в социелизма не е имало! Всичко дойде от тази мръсна демокрация
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Всичко е дошло от сбъркани мозъци като твоя

ludaaaaaaaaaaaaaaa
    Guest
    mila ako uvajava6 sebe si 6te napravi6 abort, ne moje na 15 godini da ima6 bebe, prosto ne e mnormalno, purvo riskuva6 da zagubi6 vsqkvo doverie na va6te, vtoro 100 procenta ne se izsurja6 sama, pomisli za deteto ne samo za priqtelq si, kude 6te go gledate koi 6te nosi pari, znae6 li kolko razhodi ima? puk i za teb e po dobre!

parvomalak si@!ta to seednoa zd rodq!
    vtoroako priqtelq ti e nared v glavata trea da znae 4e te e mn opasno da napravi6 abort otgpre na si4koto da rodi6!znae6li kolko mn tova bebe vzima ot energiqtq ti za da se razvie!o6te ne e ekasno!
    savetvamte da pogovori6 parvo s maika ti!smqtam 4e tq te te razbere!a do ba6tati nai mn da te ponabie!ma govori po dobre s maika ti!
    ei priqtelq mi sa6to e po golqmot men! i to s 10 godini no kat sme go praveli e bilo vinagi s prezervativ!
    momi4e KAJI NA VA6TE AKO PRIQTELQ TI IMA UM V GLAVATA NEKA TOI TE ZAVEDE DA NAPRAVITE ABORTA PA TOGAVA KAZVAI NA VA6TE!ako ne iska6 taka kaji parvo na maika ti i i kaji 4e 6te xodi6 da napravite aborta s nego!i ako toi kaje 4e 6te te zareje samo za6toto otkazva6 da rogi6 deteto to mu kaji da si stqga bagaja i da se omita ot tvoq jivot!
    i uspex!i po dobre ni poslu6ai 6te si opropasti6 jivota!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

kaji kakvo stana

shaka_kan
    Guest
    Milo momi4e, ne slu6ai kakv0 ti g0v0rqt tuka h0rata! Az li4n0 nqma da izrazqvam mneniet0 si....misli6 li, 4e na nqk0i 0t f0ruma mu puka za teb(t0va e p0rednata tema) i m0je da ti dade adekvateno re6enie na tv0q pr0blem???Sedni i pogovori seriozno s roditelite si i zaedno re6ete kakv0 6te pravite... precenete kakvi sa plusovete i minusite, k0it0 m0je da ti sazdade cqlata tazi tejka za teb situaciq! Ver0qtn0 maika ti i ba6ta ti nqma da reagirat adekvatno sled kat0 im kaje6 za tv0eta bremennost, dai im malko vreme da priemat fakta i t0gava vzemete vajnoto re6enie! Predpolagam e stra6ni4k0 da sp0deli6 ne6t0 t0lk0va g0lqm0 na r0ditelite si, n0 si dlajna da g0 st0ri6! Sam0 m0ga da kaja v nikakav slu4ei da ne pravi6 ab0rt bez znaniet0 na nik0i,t0va e g0lqma gre6ka! Sega e vajnoto da ste edinni i da se razbirate vzaimno..trqbva da p0misli6 ti samata po mn0g0 vapr0si..
    1. obi4a6 li naistina ba6tata na detet0?
    2. kak 6te se obu4ava6 ,ak0 re6i6 da zadarji6 bebet0?
    3. kakvi m0je da sa p0sleddstviata 0t edin eventualen ab0rt?
    4. kak i k0i 6te vi p0maga parv0na4aln0 za eventualnoto otglejdane na detet0?
    5. ti kakv0 iska6???
    Ima mnogo vapr0si, na k0it0 trqbva da nameri6 0tg0v0rite!
    V nikakav slu4ei ne si misli, 4e si pr0pilqva6 jiv0ta,,... ak0 si d0bre organizirana m0je da var6i6 vsi4ki ne6ta i da se 4uvstva6 6tastliva i d0v0lna 0t sebe si,t0va ve4e si e d0 samia 40vek! Pr04et0h edin tv0i k0mentar, 0t k0it0 se stresnah...kazva6 "ne mi puka i da ne moga da imam p0ve4e deca,sam0 da izlezna0 t tazi situacia" ne6t0 tak0va be6e ak0 en se laja... ne se zalagvai!!!! 6te p00trasne6, 6te stane6 g0lqma i 6te vidi6 kak 6te zap04ne6 da se zaglejda6 p0 bebeta i kak 6te zap04ne6 da me4tae6! T0va e edna mn mn g0lqma travma za edna jena, n0 v m0menta ne g0 razbira6,za6t0t0 06te si m0mi4e i ne se zamislq6! Az sum na 22 i p0st0iann0 si mislq za moi deca,za moi dom ... pr0st0 jiv0ta bez deca nqma smisal za men! za t0va jiveem glavno..da ostavim pokolenie i da se nau4im da pr06tavame!nadqvam se da sum bila polezna i da sum te nakarala p0ne malk0 da se zamisli6 za smisala na jiv0ta! Istinskia jiv0t ne sa kuponi,zabavleniq...n0 0t druga strana vseki 40vek trqbva da mine prez t0va!!!! Kasmet mila i dan0 vzemete nai-praviln0t0 za teb re6enie!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си