.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 182
    Едно бебе е голяма отговорност и на 15 е глупаво да си загробваш собствения живот и да се отдадеш на отглеждането на дете, та ти все още си такова!

Guest
    da be da se1 ima takuv deto she ti kaja ai da go gledame lapeto. FAKE!!!

Guest
    Според мен първо трябва да говориш с родителите си.Дори да ти се скарат ще им мине и в крайна сметка ще ти помогнат.Но не мисля,че трябва да правиш аборт,защото по този начин "убиваш" собственото си дете.То няма никаква вина,че не си се пазила.Най-добре е да си го родиш и да си го отгледаш.Надявам се родителите ти да ти помогнат в отглеждането(в случай,че решиш да си го отгледаш).Успех!!!

Guest
    абе хора..защо 9 страници се повтаряше "аборта е опасен,не можеш да го издържаш-абортирай" о0 100 човека повтарят едно и също нещо.. е защо ?!

Guest

surovata

xaxa dete dete da gleda!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Бременна на 15 ;(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
    Да ти е честито бебенцето Как викаш , че ще го кръстиш ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest

Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
    Защо правиш секс на 15? Ти даже не си и непълнолетна, а си малолетна!
    Такива неща в социелизма не е имало! Всичко дойде от тази мръсна демокрация
    Имало е. Когато майка ми е била в 10 клас, нейна съученичка е родила.
    Тове е било някъде през 70те...

Guest
    АНА КАКТО ТИ ЩЕ РАЖДАШ МА, СЕГА ЩЕ ТИ ГЛЕДАМЕ НА КИБЕР РАКА.... ТАКАААА.. (МЕДИТИРАМ).... МА КАКО ТИ ЩЕ ИМАШ БЛИЗНАЦИ А БАШТАТА Е МАНГАЛ И ВЕЧЕ Е ДАЛЕЧ ДАЛЕЧ... ТОВА ОТ МЕНЕ СЕГА ЩЕ ДАВАШ 100 ЛЕВА!

Мила успех с вашите и кажи какво са казали, ако случайно имам такъв проблем да си имам представа какво да правя
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Мила успех с вашите и кажи какво са казали, ако случайно имам такъв проблем да си имам представа какво да правя

... Ти пишеш "мила", аз чета "мухла" ... викам... "най-после някой да й го каже" Ама уви....

П.П. Лека'

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE

... Ти пишеш "мила", аз чета "мухла" ... викам... "най-после някой да й го каже" Ама уви....

П.П. Лека'
    Ами малко се съобразявам понеже и аз съм на 15 и гледам и да не обиждам по форума, защото няма ефект, по добре очи в очи
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Guest

Ami vij...mnogo si malka za da gleda6 detence...
    roditelite ti 100% nqma da kre6tqt ot radost 4e 6te stava6 maika na tiq godini...
    No ima i drugo,ako tvoqt priqtel moje da te zadovlq materialno...bi moglo i da rodish deteto...
    no trqbva mnogo dobre da pomisli6...ima6 to4no 2 meseca da re6i6...
    dali iska6 da izjivee6 tova koeto trqbva,za6toto ti si edva na 15 ili....da gleda6 dete i muj...(koito sega e na 20 godini,no predstavi si 4e na 25 toi sre6tne nqkoq fusta i te ostavi)
    izbora e tvoi....pomisli za plusovete i minusite
    mnogo dobre znam kak se 4uvstva6.....az napravix pravilniq izbor za sebe si
    uspex...

Мисли първо, се1 аз са да си имам дете, тфа смуче мноу, тапа си..

Neka avtorkata da drasne dva reda kvo e stanalopri razgovora s tehnite i kakvo re6enie sa vzeli,no mislq 4e e minalo mn lo6o za6tto tq obe6ta na drugiqden da otgovori a ne go napravi zna4i si ima problemi.Dano da ne sam prava!
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Guest
    "DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO" WoW, se pak ti 6te rajda6 deteto ti 6te si mu maika toi kafto i da e ne biva 4ak do takava stepen da ti se barka ... i kato tolkova iska dete da si nameri druga ti si o6te na 15 i spored MEN ,ne si gotova nito za abort nito za dete ... no se pak ti si re6avai

Фен
    Град
    На далече
    Хахах наиш ли кво на 18 ще бъдеш неква дебела,която ще стоиш пред печката и ще гледаш по цял ден ТВ.
    Ако родиш толкова млада това дете

Имате време за деца... сега хващай приятелчето ..(като придружител) и прави аборт .. той ако те обича ще разбере на 100 ПРоцента
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Guest
    nqmam vreme da pro4eta vsi4ko no samo 6te ti kaja 4e si napravila pove4e ot ogromna GLUPOST!!! Az nikoga ne bix ubil sobstvenoto si dete i bix naprail vsi4ko za nego dori tova da sysipe celiq moi jivot. vse pak gre6kata ne e na deteto a va6a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Аборт! И то колкото е възможно по-скоро, защото след време може да е късно.
    a taka znam 4e e hiper gadno ne6to ama ti si na 15 momi4e!!!!!zamisli se
    Because all I want is u ....

Това вобще нетрябва да те притеснява.Имам един познат,който майка му го е родила на 16,т.е е забременяла на 15 като теб,в същото време баща му е с 7 години по-голям,така че не се притеснявай толкова много,успокой се и това е,станалото станало,няма какво да се направи толкова,но ако приятеля ти иска да задържите детето и е сигурен,че може да ви осигури,нямаш проблеми тогава задръж го,това е моето мнение.

Guest
    Azislq 4e na 15 e normalno ve4e da prai6 seks ama trqbva da se pazi6. Kaza li ve4e na va6te? Kaji na maika ti po dobre 1vo.

Имам приятелка която е направила аборт на седемнадесет. Пича с който е правила секс е свършил само веднъж в нея и веднага е забременяла, години по-късно след аборта НЕМОЖЕ да забременее, гледаха я доктори, правиха какви ли не изследвания, момичето си е здраво и живо, никакви отклонения, но не може да забременее, няма си деца, разведе се с мъжа си, заради това, щото не е щастлива и сега се е отдала на лудията секс от няма и какво да прави, щото не може да си има бебче, бих казал, че дори е отегчена от живота.
    Внимавайте с тези аборти!!! Не са баница, за да се правят ей така, щото ти е дошло на акъла или щото се притесняваш, че ще се случи еди какво си и еди какво си, докато не се случи, няма от какво да се плашиш предварително.

Поздрави!
    ->~<-

opiten
    Guest
    Мило момиче, искрено съжалевам, че си забременяла на 15 години. Съвсем малка си, както на години, така и на житейски опит. Дилемата е много сложна-провален рано живот с дете или аборт. Вероятно знаеш, че абортът е процедура при която детето се изважда и още на същия ден се прибираш в къщи. Наистина има риск за инфекции, и тогава наистина ще си провалиш живота. Но той и другия случай не е много розов. Твоят приятел на 20 вероятно е супер изненадан и за да се направи на мъж ти казва да задържиш детето. Ако след 1 год. на него му писне да се прави на баща ще си вземе шапката и ти оставаш на 16-17 с детенце на годинка и абсолютно провален живот. Приказва с вашите и най-добре е да отидеш и да абортираш. С пълното съзнание че така ще спасиш живота си. Или поне имаш голям шанс да го направиш. Твоят най-добър приятел трябва да е майка ти. Аборти нормално се правят до 10-12 седмица така че имаш и нямаш време!
    Действай и ти стискам палци!

Guest
    mila abort!!!!! inache she se poluchi che dete gleda dete ne si sysipvai jivota ot tolko malka

Град
    LuNaTa
    ako go zadarji6 na tvoqta vazrast tva si e samoubiistvo....imam edna poznata koqto ne e na 15 a na 19 i ima bebe i trq ti kaja gorkoto momi4e nemoje da izleze....pr moje da go iska se pak e na 20 i e hubavo 4e go iska,no trq da pomisli i za teb i za tvoite godini,az sam na 16 i pr mi sashto e na 20 no ako tva se slu4i s nas kolkoto i da iska tva bebe,nqma da iska da go zadarja zashotto osaznava 4e si provalqm jivota...prosto hubavo si pogovori s nego i trq te razbere 4e ne e prav...trq da napraish abort vazmojno nai skoro!!!!!i govori s vashte ,kakvoto shte da stava trqbva da znaqt!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си