- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна на 15 ;(
Едно бебе е голяма отговорност и на 15 е глупаво да си загробваш собствения живот и да се отдадеш на отглеждането на дете, та ти все още си такова!
da be da se1 ima takuv deto she ti kaja ai da go gledame lapeto. FAKE!!!
Според мен първо трябва да говориш с родителите си.Дори да ти се скарат ще им мине и в крайна сметка ще ти помогнат.Но не мисля,че трябва да правиш аборт,защото по този начин "убиваш" собственото си дете.То няма никаква вина,че не си се пазила.Най-добре е да си го родиш и да си го отгледаш.Надявам се родителите ти да ти помогнат в отглеждането(в случай,че решиш да си го отгледаш).Успех!!!
абе хора..защо 9 страници се повтаряше "аборта е опасен,не можеш да го издържаш-абортирай" о0 100 човека повтарят едно и също нещо.. е защо ?!![]()
xaxa dete dete da gleda!
Да ти е честито бебенцетоПървоначално написано от Анонимко
Как викаш , че ще го кръстиш ?
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Имало е. Когато майка ми е била в 10 клас, нейна съученичка е родила.Първоначално написано от Neo-Communist Power
Тове е било някъде през 70те...
АНА КАКТО ТИ ЩЕ РАЖДАШ МА, СЕГА ЩЕ ТИ ГЛЕДАМЕ НА КИБЕР РАКА.... ТАКАААА.. (МЕДИТИРАМ).... МА КАКО ТИ ЩЕ ИМАШ БЛИЗНАЦИ А БАШТАТА Е МАНГАЛ И ВЕЧЕ Е ДАЛЕЧ ДАЛЕЧ... ТОВА ОТ МЕНЕ СЕГА ЩЕ ДАВАШ 100 ЛЕВА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мила успех с вашите и кажи какво са казали, ако случайно имам такъв проблем да си имам представа какво да правя
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
... Ти пишеш "мила", аз чета "мухла" ... викам... "най-после някой да й го каже"![]()
![]()
Ама уви....
П.П. Лека'
Ами малко се съобразявам понеже и аз съм на 15 и гледам и да не обиждам по форума, защото няма ефект, по добре очи в очиПървоначално написано от Made_of_Pain
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ami vij...mnogo si malka za da gleda6 detence...Първоначално написано от Анонимко
roditelite ti 100% nqma da kre6tqt ot radost 4e 6te stava6 maika na tiq godini...
No ima i drugo,ako tvoqt priqtel moje da te zadovlq materialno...bi moglo i da rodish deteto...
no trqbva mnogo dobre da pomisli6...ima6 to4no 2 meseca da re6i6...
dali iska6 da izjivee6 tova koeto trqbva,za6toto ti si edva na 15 ili....da gleda6 dete i muj...(koito sega e na 20 godini,no predstavi si 4e na 25 toi sre6tne nqkoq fusta i te ostavi)
izbora e tvoi....pomisli za plusovete i minusite![]()
mnogo dobre znam kak se 4uvstva6.....az napravix pravilniq izbor za sebe si![]()
uspex...
Мисли първо, се1 аз са да си имам дете, тфа смуче мноу, тапа си..
Neka avtorkata da drasne dva reda kvo e stanalopri razgovora s tehnite i kakvo re6enie sa vzeli,no mislq 4e e minalo mn lo6o za6tto tq obe6ta na drugiqden da otgovori a ne go napravi zna4i si ima problemi.Dano da ne sam prava!
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
"DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO" WoW, se pak ti 6te rajda6 deteto ti 6te si mu maika toi kafto i da e ne biva 4ak do takava stepen da ti se barka ... i kato tolkova iska dete da si nameri druga ti si o6te na 15 i spored MEN ,ne si gotova nito za abort nito za dete ... no se pak ti si re6avai![]()
Хахах наиш ли кво на 18 ще бъдеш неква дебела,която ще стоиш пред печката и ще гледаш по цял ден ТВ.![]()
Ако родиш толкова млада това дете
Имате време за деца... сега хващай приятелчето ..(като придружител) и прави аборт .. той ако те обича ще разбере на 100 ПРоцента
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
nqmam vreme da pro4eta vsi4ko no samo 6te ti kaja 4e si napravila pove4e ot ogromna GLUPOST!!! Az nikoga ne bix ubil sobstvenoto si dete i bix naprail vsi4ko za nego dori tova da sysipe celiq moi jivot. vse pak gre6kata ne e na deteto a va6a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a taka znam 4e e hiper gadno ne6to ama ti si na 15 momi4e!!!!!zamisli seПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Because all I want is u ....
Това вобще нетрябва да те притеснява.Имам един познат,който майка му го е родила на 16,т.е е забременяла на 15 като теб,в същото време баща му е с 7 години по-голям,така че не се притеснявай толкова много,успокой се и това е,станалото станало,няма какво да се направи толкова,но ако приятеля ти иска да задържите детето и е сигурен,че може да ви осигури,нямаш проблеми тогава задръж го,това е моето мнение.![]()
Azislq 4e na 15 e normalno ve4e da prai6 seks ama trqbva da se pazi6. Kaza li ve4e na va6te? Kaji na maika ti po dobre 1vo.
Имам приятелка която е направила аборт на седемнадесет. Пича с който е правила секс е свършил само веднъж в нея и веднага е забременяла, години по-късно след аборта НЕМОЖЕ да забременее, гледаха я доктори, правиха какви ли не изследвания, момичето си е здраво и живо, никакви отклонения, но не може да забременее, няма си деца, разведе се с мъжа си, заради това, щото не е щастлива и сега се е отдала на лудията секс от няма и какво да прави, щото не може да си има бебче, бих казал, че дори е отегчена от живота.
Внимавайте с тези аборти!!! Не са баница, за да се правят ей така, щото ти е дошло на акъла или щото се притесняваш, че ще се случи еди какво си и еди какво си, докато не се случи, няма от какво да се плашиш предварително.
Поздрави!
->~<-
Мило момиче, искрено съжалевам, че си забременяла на 15 години. Съвсем малка си, както на години, така и на житейски опит. Дилемата е много сложна-провален рано живот с дете или аборт. Вероятно знаеш, че абортът е процедура при която детето се изважда и още на същия ден се прибираш в къщи. Наистина има риск за инфекции, и тогава наистина ще си провалиш живота. Но той и другия случай не е много розов. Твоят приятел на 20 вероятно е супер изненадан и за да се направи на мъж ти казва да задържиш детето. Ако след 1 год. на него му писне да се прави на баща ще си вземе шапката и ти оставаш на 16-17 с детенце на годинка и абсолютно провален живот. Приказва с вашите и най-добре е да отидеш и да абортираш. С пълното съзнание че така ще спасиш живота си. Или поне имаш голям шанс да го направиш. Твоят най-добър приятел трябва да е майка ти. Аборти нормално се правят до 10-12 седмица така че имаш и нямаш време!
Действай и ти стискам палци!
mila abort!!!!! inache she se poluchi che dete gleda detene si sysipvai jivota ot tolko malka
![]()
ako go zadarji6 na tvoqta vazrast tva si e samoubiistvo....imam edna poznata koqto ne e na 15 a na 19 i ima bebe i trq ti kaja gorkoto momi4e nemoje da izleze....pr moje da go iska se pak e na 20 i e hubavo 4e go iska,no trq da pomisli i za teb i za tvoite godini,az sam na 16 i pr mi sashto e na 20 no ako tva se slu4i s nas kolkoto i da iska tva bebe,nqma da iska da go zadarja zashotto osaznava 4e si provalqm jivota...prosto hubavo si pogovori s nego i trq te razbere 4e ne e prav...trq da napraish abort vazmojno nai skoro!!!!!i govori s vashte ,kakvoto shte da stava trqbva da znaqt!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!